Nya tillskott i bebis garderob :)

Nu är det bara tre veckor kvar till bebisen är beräknad och det mesta börjar va införskaffat. Mycket har vi fått av våra fantastiska familjer. Bla så har vi fått en jättefin vagga och babysitter av svärföräldrarna. Ska ta bilder på babyrummet sedan så ni får se hur det börjar ta form. Vi vet ju inte om det blir en flicka eller pojke så vi har försökt att vara ganska könsneutrala när vi handlat till bebisen, men det är svårt! Tycker iaf att mamma varit jättebra på det när hon hittat de här grejerna:
Body med lejonmotiv
Byxor med små tassar
Body med myrmotiv
Mössor och en liten haklapp som skyddar mot babykräks och dreggel
Babyfilt

Måndag

Hade en riktigt trevlig kväll med pappa och brorsan på Lottas i Lördags. Till varmrätt åt vi entrecote med rödvinsås och till efterrätt chokladfondue. Väldigt mumsigt!
Idag är jag ledig eftersom att jag jobbat hela helgen. Nu ska jag promenera ner på stan i solen och uträtta ett bankärende. Bloggar mer senare idag, tänkte visa upp lite fina saker vi fått av mamma ihelgen! :)

Lördag

Nu åker jag ner på stan för att möta upp Jessica över en lunch. Sen ska jag jobba några timmar, och kl 19 blir det födelsedagmiddag för pappa på Lottas med pappa och brorsan. Solen skiner och jag känner mig full av energi! :)

Onsdag

Har precis sagt hejdå till Jenny som varit här ikväll. Vi gick en sväng på stan efter jobbet, kollade på bebiskläder och lite annat. Det är så himla kul tycker jag! :) Köpte två par supersöta bebissockar, så små! Hittade även en jättefin blus till mig själv på Åhléns, hade en rabattkupong som kom väl till pass. Den är i så bra modell så den passar både nu och kommer va fin även när magen är borta. Tänkte ha den när vi ska på mitt kusinbarns dop om några helger. Det vart även en sväng till ÖB för att köpa lite nödvändigheter som diskmedel och shampo. Sen åkte vi förbi ett ställe på Västerslätt och hämtade thaimat, grymt gott. Har köpt restaurangchansen i år igen så nyttjade ett erbjudande därifrån. Nu ska jag hoppa i duschen iväntan på att sveriges mästerkock börjar.

Skin

Ny favoritparfym. Clean - Skin.

Nu ska jag vara ensam hemma i fem dagar. Totte är i Åre på jobb hela den här veckan. Känns väl sådär när man är höggravid, men jag har ringt och försäkrat mig om att mamma är beredd att rycka in om det skulle hända något. Det känns tryggt att ha en barnmorske-mamma. Även Totte är ju såklart beredd att kasta sig i bilen och komma hem om bebisen mot förmodan skulle bestämma sig för att komma ut den här veckan. Unnade mig förresten en ny parfym idag, har suktat efter den ett tag och idag kunda jag inte hålla mig. Luktar lite vanilg och svagt av mysk. Nu ska jag lägga mig i sängen med en tidning och invänta att bigbrother börjar. Ställer väckarklockan på 6:00 då jag har dagpasset imorgon. God natt på er!

Pyjamassöndag

Har myst runt här hemma i pyjamas hela morgonen. Absolut skönaste outfiten nu när magen blivit så stor. (v. 35 nu):) Har ätit frukost framför nyhetsmorgon och gladiatorerna medans snön yr utanför fönstret och det är mer eller mindre storm ute. Vi köpte nya fönsterlampor på coop igår som tyvärr visade sig vara lite för stora för våra fönster, så vi hade tänkt åka och byta till modellen mindre idag. Dock så ropade Totte nyss att delar av coops tak har rasat pga av alla snö inatt så vi får väl se om man tar sig in där idag. Annars så blir det middag hos mamma ikväll för att fira brorsan som fyllde 25 igår. Hej vad tiden går! Vi var och åt smörgåstårta hos brorsan igår eftermiddag också. Faktiskt första gången vi var hemma hos han fast vi bott mer eller mindre grannar i några månader nu. Skandal, där måste det bli ändring! Nu ska jag gå och sätta på mig lite ordentliga kläder så lovar jag att vara lite flitigare på att blogga iveckan. Puss på er!

Loppis

Stod på nolialoppisen och krängde lite gamla grejer igår. Gjorde ju en riktigt storrensning i garderoben samband med flytten och fick ihop flera kartonger med kläder som jag bara ville bli av med. Vi hade bord på Nolias succéloppis för någon månad sen och tyckte att det var rätt kul så igår hade vi bokat igen. Det började dock med strul då arrangören inte hittade igen våran bokning. Han löste det dock snabbt och smidigt genom att plocka in två extrabord på bra platser sen fick vi dessutom rabatt på "hyran". Trots att det var nästan -20 grader så var det mycket folk som hade letat sig till Nolia. Är nöjd med försäljningen men hade ändå en hel del med mig hem igen. Så nu åker en stor säck med kläder, och böcker och pussel som mamma bidragit med till myrorna.

Bullbak

Har varit hemma från jobbet idag, kände mig febrig imorse och snuvan vägrar ge med sig. Känns inte så trevligt att stå på jobbet och snora framför en massa gäster. Fick ett litet ryck nu på kvällskvisten efter två alvedon och ställde mig och bakade bullar. Vaniljbullar och kanelbullar, de vart himla goda om jag får säga det själv! :) Nu håller jag tummarna för att jag är frisk till helgen. Jag och Jessica har nämligen bord på Nolialoppisen på Söndag och det vill jag inte behöva ställa in.

RSS 2.0