Newport



Införskaffade denna keps från newport tidigare i veckan, den finns att köpa på Tottes jobb z-profil för den som är intresserad. Känner att den kommer bli välanvänd i sommar, den kom väl till pass på midsommarafton som skydd mot regnet!


Tallin 2011-06-19

Här kommer lite bilder från tallinkryssningen som vi åkte på tillsammans jag, totte, pappa, svärföräldrarna och våra vänner Peter och Mona. Vi hade så kul! Här är några glimtar som fastnade på bild:



Bussresan ner, vi hade reserverat platserna längst bak i bussen där vi fick hålla låda! Här hade vi köpt oss varsin Irishcoffe som såldes på bussen, strax efter det så höll Peter i en whiskyprovning...



Här hade vi stannat på en uteservering i Tallin för en dryckespaus. Efter det fortsatte vi får att kolla in gamla stan i Tallin, mycket kullersten och gamla fina byggnader.



Far och dotter :)



Mor och son :)



Vi stannade och åt pizza mitt på torget och de dukade upp långbord för att alla skulle rymmas vid samma bord. Vi kände oss rätt fåniga där vi satt alla i rad med ansiktena mot torget. Peter associerade till "Den sista måltiden" haha..



Tallin är kända för sina fina snittblommor, bakom Totte sitter de i rad på en gata och säljer jättefina blomster-buketter.



Här kollar vi på en show (typ kabaré) andra kvällen på färjan.



Jag och Totte på showen..


Something new

Kom hem från tallinresan igårkväll. Vi har haft det jättebra! Förutom att umgås, äta gott, dricka en och annan drink, handlat i taxfreen, sjunga kareoke, promenera i Tallins gamla stan och kolla på diverse sevärdheter så hann vi med lite shopping inne på Zara. Bilder från resan kommer sen!



Vita jeanshorts - Zara



Svarta sandaletter i skinn - Zara


Lördag!

Har varit på stan och gjort lite ärrenden på förmiddagen. Vi åker till Tallin på kryssning imorgon så jag har växlat lite pengar bla. Nu blir det en sväng till Obbola där det är marknad idag, sen Obbolapuben ikväll. Vi hörs mer sen!



Jeans: Dr Denim
Tröja: Lindex
Espadrillos: Lexington
Väska: 5 preview
Solglasögon: Ray Ban


Fredagens!

Ser fram emot en veckas ledighet med början idag. Nu ska ner på stan med mamma, sen blir det lunch med Jessica och solen skiner för fullt ute. Min lediga vecka kan inte starta bättre! :)



Shorts: Secondhand
Tisha: Sisters
Väska: Wera
Loafers: H&M Trend


Flowers

Äntligen är solen och värmen tillbaka efter några kalla tråkiga dagar. Så här ser jag ut idag:





Topp: Monki
Shorts: Secondhand
Loafers: H&M Trend


Helgen som gått

Har varit strålande väder de senaste dagarna så bloggen har blivit lidande. Har hunnit med en utgång på sjöbris/TC med jobbet i fredags, legat på stranden hela lördagen, årets första dopp i havet, rosé och grillning hos svärföräldrarna i Obbola, spontan utgång i lördags med min fina Linda mfl :)

 






I kvällssolen..




Shorts / Jeansshorts: H&M
Ballerinas: Indiska
Väska: Scondhand


the sun is up

Vi har haft ännu en dag med strålande sol och 25 grader, och det verkar hålla i sig veckan ut! :) Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen och sola. Slänger upp lite bilder från när vi var ute och käkade middag tidigare i veckan:

 








Lite färg!




Har köpt lite färgglada shorts att liva upp sommargarderoben med. Dom kommer att åka på både dagar på stranden och sena utekvällar denna sommar!


Tisdag

Har varit superfint väder idag och jag har umgåtts med Jessica och Linda hela dagen. Köpt sallad och haft picknick i Rådhusparken. Äntligen är det sommar på riktigt! :) För övrigt håller vi på att få vårat badrum uppfräschat så det känns lite som en byggarbetsplats här hemma för tillfället, det känns ju mindre kul. Längtar dock tills det är klart! :)





Klänning: H&M (ny)
Kavaj: Lindex
SOlglasögon: Rayban
Väska: Secondhand
Loafers: H&M Trend


Nationaldagen


Brygghäng i Haddingen i somras

Idag står jobb på agendan och ikväll blir det middag på Allstars med tjejgänget från gamla gymnasieklassen. Det är strålande väder idag så uteserveringen känns lockande! Sen väntar mig två dagars ledighet, sköönt! :) Puss på er!


Lördagens

Åkte till Jenny igårkväll för några glas vin med Jenny och Millan (som precis kommit hem från Turkiet) och lite andra tjejer. Planen för mig var att ta några glas vin och sen åka hem eftersom att jag inte är riktig frisk från förkylningen ännu. Men det vart en riktig spontankväll som slutade med att vi åkte på festen som var på gamla slakteriet på teg. Det vart en riktigt rolig kväll med massa nya och gamla bekantskaper! :) Så här såg jag ut:






Blus: VILA
Halsband: Indiska
Pumps: Duffy
Väska: Secondhand
Trench: H&M


Sommardag

Idag har jag och pappa flängt runt och handlat diverse saker till stugan. Rotting utegrupp, tillhörande krukor och blommor till dom samt några fina kuddar. Det ommer att bli så fint i stugan! :) Vi upptäckte även en ny thairestaurang på västerslätt där vi lunchade. På eftermiddagen har jag och Totte hälsat på Mona på mariestrand där vi satt ute på balkongen och myste med lite tidningar och gosaker. När solen var framme var det riktigt skönt! Min förkylning har börjar ge med sig och imorgon blir det jobb för min del. Ha en trevlig helg!

Dagens 2 juni





Jeansshorts: Rut mfl
Tisha: Stockh LM
Loafers / Kofta: H&M
Halsband: Hemmaknåp


Huh!

Afterski i hemavan för något år sedan

Idag ligger vi nerbäddade i soffan är och förkylda. Jag har varit småsjuk ända sen jag jobbade natt och nu har jag smittat ner Totte också. För mig har det satt sig i halsen, så jag är hes och hostig och hängig, Totte är snuvig och hängig. Jag hatar långdragna förkylningar! Nu blir det att kurera.

Älska återanvändning




Den här quiltade skinnväskan fick följa med hem från myrorna idag. Lite chanel-känsla över den. Storleken är perfekt så den kommer att få följa med mig båda till vardags och till fest. Och det bästa.. jag betalade endast 145kr för den! :)


Give me everything tonight


Den här låten har spelats i våra högtalare hela helgen!

Igårkväll hade vi överrasknings/födelsedagsmiddag för Dennis på Angelini med familjen + Mia, mammas bästis. Jag, Totte, mamma och Mia tabbade oss dock med maten och beställde in någon vegetarisk pastarätt, ångrade oss bittert när de andra fick in stora saftiga köttbitar med massa sås och pommes. Men men.. då vet man till nästa gång! Drack iaf jättegott rödvin och en chocho milkshake med bailys till efterätt :) Vi gav Dennis en fin klocka i present som han var jätteglad över. Superlyckat! Imorse sov jag ut, har inte riktigt hämtat mig från nattjobbet ännu.. nu ska jag gå och sola sen ska jag och Linda cykla till ersboda och kolla lite secondhand. Hörs sen!

RSS 2.0