Jaa!! :)



Då var det klart, jag sa upp mig från jobbet idag! Så om en månad börjar jag jobba på Hotell Winn. Ett jobb jag vart "headhuntad"  till. Känns så himla bra just nu! Winn är ett superfint hotell och det verkar vara en arbetsplats fylld av energiska och positiva människor! Kommer dock att sakna Dragonen, speciellt kollegorna. Men vissa kommer jag såklart fortsätta hålla kontaken med. Ihelgen åker vi till Hemavan för att åka skidor och fira valborg och det ser ut att bli strålande väder. Ska ta massor med bilder! Ha en superfin helg så hörs vi igen när jag kommer hem! Puss


löst och ledigt




Kofta: Indiska
Tights: VILA
Boots: Monki


Goder morgon!

(bild från i sommras)
Godmorgon alla fina! Är lite tung i huvudet efter gårdagens firande som för övrigt var sjukt trevligt! :) Steg upp kl 7 imorse tillsammans med mannen och har ätit frukost framför The voice i vanlig ordning. Nu blir det en dusch, sen packning och en sväng till affären, för ikväll åker vi till fjällen! :D

celebrate you!




Nu blir det födelsedagsfirande för den här damen på Costas. Bra fortsättning på en bra dag! :)


Dagens



Så här ser jag ut idag! Nu ska jag cykla ner på stan i det härliga vädret. Ska skriva på nå papper ;) och gå på systemet! Hörs igen på en stund.


YES!

Lyckades glömma hela min väska i Obbola när vi var och hämtade skidorna idag. Får tillbaka den kring 13 imorgon. Tills dess har jag ingen mobil, hemnyckel eller plånbok. KUL! Ni når mig bäst på facebook tills dess. Sov gott!

Maxidress



Nu ska vi ut och köra lite bil. Tänkte hämta våra skidor inför fjällen på Torsdag :) Puss!


Haddingen

Ännu en ledig dag har spenderats ute i det fria. Jag, totte och Jenny packde in oss i bilen för en tur ut till Haddingen idag. Fick sällskap av Adam, Terese, Rutan och Hurtan med :) Nu har vi varit på Ica Maxi och veckohandlat och fått i oss middag. Det blir en fortsatt lugn kväll med filmmys i soffan.  








Lunch iform utan frasvåfflor, vispgrädde, frysta bär och mango. Mums!


Serious sally



Köpte de perfekta jeansshortsen förra veckan. Lagom hög midja och snygga slitningar. Från Rut mfl.




SUN-day

Idag har precis hela dagen har tillbringats utomhus i solskenet. Hela dagen i pappas stuga i Norrbyn, sen hemma på balkongen nu på kvällskvisten. Nu väntar en kväll i soffan med Big Brother Live. Puss!
 
 
Bror, Totte och pappa


 Pensionärerna har intagit bästa solställningen ;)


Fjädrar



Invigde mitt fjäderhalsband från H&M tidigare i veckan. Så här ser det ut på.


springtime




Så här jag jag sett ut idag. Underbart väder ute och riktig sommarvärme! Jag och Totte tog en biltur till Haddingen tidigare idag, men nu blir det jobb resten av dagen. Imorgon åker vi ut till pappa i stugan och firar påsk med grillning och sol. Ska tydligen bli ännu varmare imorgon! Wiiie! :)


Light leather

Har varit sugen på en ljus skinnjacka ett tag, och nu har jag bestämt mig för att investera i en. Det står mellan dessa två:


MQ 899kr



       Ellos 399kr


Dagens






Byxor / topp / skinnjacka: H&M
Väska: Åhléns
Skor: Bianco


Pumps Ellinor



Beställde dessa pumps lite tidigare idag. Gillar den lite grövre klacken och hoppas att de är så bekväma som de ser att att vara. Finns att beställa från have2have.


Cerise



Funderar på att slå till på den ceriserosa toppen från Sisters. Lika snygg under en kavaj som utan något över. Lönen trillade ju in på kontot redan idag eftersom att det är påsk och med det flera röda dagar fram till den 25:e. Kanske unnar mig den här fina toppen och är lite påskfin ihelgen!


Flowers



Testade lite sommarkläder igår och det här är också en kombination jag kommer att bära någon varm sommarkväll. Förhoppningsvis till lite brunare ben ;)

Nu ska ja ta en promenad bort till strömpilen och köpa lite nödvändigheter. Hörs mer sedan!


20 April



Jeans: Lindex
Skinnjacka/pälsväst: H&M
Skor: Bianco

Nu: ut och träffa upp Jessica :)


combo

Den här typen av klädkombination tror jag kommer att användas mycket av mig i sommar. Korta jeansshorts, tunika och träklackar.


Ursäkta för mitt morgontrötta face

Jensshorts: Rut mfl
Tunika: Mango
Skor: Åhléns/complement


ALICIA

Köpte ett par vardagsskor idag, men nu vet jag inte om jag ska behålla dom.. känner att de kanske är i lägsta laget. Det som talar för att jag ska ha kvar dom är att de är så sjukt bekväma. Kan lätt promenera in till stan utan att få ont i fötterna, och jag har varkligen saknat ett par riktigt bekväma skor som ändå har lite klack. Får nog sova på den saken. De kommer iaf från Åhléns / complement.
 
 






<3



Precis kommit hem efter några timmar med underbara Hanna. Promenad in till stan och kaffe på apberget, älskar våren! Ikväll åker tvillingarna tillbaka till Stockholm, så då ses vi nog inte förän i sommar. Önskar verkligen att vi bodde närmare varann, men man får njuta av de stunder man får! :) Har haft körlektion idag också.. pratade om att "step it up" med körningen så man kommer någon vart. Känns lite som att de vill att man ska köpa en massa körlektioner för att de ska tjäna pengar, har blivit varnad för det av andra som kännt samma sak. Nu har jag varit tydlig med vad jag har för mål så att vi inte nöter samma saker varje lektion utan kör olika moment. Nog om det.. nu ska jag göra en kycklingwok med lime. Puss!


Bröllopsinbjudan




Fick den här fina inbjudningskortet igår. En av mina bästa vänner Hanna gifter sig i sommar, helt fantastiskt kul! Så den 16 juli åker vi ner till Stockholm för att medverka vid bröllopet tillsammans med massa andra vänner. Ska bli så himla kul! Hanna och Muhmmed är ett sånt fint par som har varit tillsammans massor av år och jag har haft förmånen att känna dom båda från dag ett. Önskar dom all lycka i framtiden! <3


senaste nytt

De här fina fick jag med mig hem från staden idag:


Träskor från Åhléns / complement


Fjäderhalsband från H&M


Måndag!



Tights: Zara
Kavaj: Lindex
Stövlar: Esprit
Väska: Wera

Vaknade av att min körskolelärare ringde och undrade vart jag höll hus imorse. Var säker på att det var imorgon jag skulle köra, men hade visst bokat både idag och imorgon :P Tur jag bor nära körskolan, han tog bilen och körde till mig så missade jag bara de 10 första minuterna.  Annars har jag mest städat undan här hemma idag. På måndagar ser det alltid ut som ett bombnerslag hos oss av någon anledning! Var också på ett litet möte i stan på eftermiddagen och passade även på att kika några butiker. Visar upp mina köp lite senare. 


Söndagens planer



Gårdagens outfit

Nu väntar jobb fram till kl 15, sen ska jag möta upp min finaste Hanna som är här på besök från Stockholm! :)


xcider



Blir lite party ikväll, någon slags födelsedagsfest. Ska dock ta det relativt lungt då jag jobbar imorgon. Tänkte testa de nya xciderna, en med smak av svarta vinbär och en med smak av passionsfrukt. Låter så gott! Ha en härlig lördagkväll!


Önskeoutfit



Collagetröja - Cheap monday, Kjol - Monki, Skor - Carvela, Väska - Mango, Örhängen - Chanel 


Ur mitt smyckesskrin

Jag är så svag för accessoarer, har massvis med ringar, örhängen och halsband. Här är de senaste tillskotten i min smyckessamling:


Örhängen från MQ


Ring från kappahl


Colors

Två färgglada överdelar jag kommer ta mig en närmare titt på. Skulle matchas till svarta korta shorts i sommar, då man fått lite färg på benen. Båda finns att köpa på Åhléns.




249kr


299kr


Fredag!



Hade två "möten" i förmiddags. Möten som jag hoppas kan leda till någonting roligt och bra. Det ena, som jag egentligen var helt oförberedd på, kändes otippat nog mycket bättre än det andra. Så nu håller jag tummarna för att allt går i lås. Ber om ursäkt för mina kryptiska inlägg men jag hoppas på att kunna ge mer klarhet till detta senare.


streetstyle




Lite fina våroutfits att inspireras av


Dresses



La ut lite annonser på tradera igår. Gå gärna in och kolla! Här, här och här!


black and white



Var på strömpilen med Linda imorse för att kika in nya kappahl butiken samt ta del av deras öppningserbjudanden. Fick med mig den här blusen hem, mönstrad i tunnt transarent material. Vi kollade också in H&Ms conscious collection, men de hade inte fått in de finaste plaggen från kollektionen. Lite synd.


14+ och sol


Peter, Mona och jag på Riga-färjan för ca 1 år sedan

Har precis sagt hejdå till Mona som har varit här. Vi tog en promenad ner på stan med Rut, köpte varsin takeaway kaffe på Waynes och satte oss på apberget. Otroligt skönt var det, hela 14 grader visade termometern! :) Köpte en varmkorv till Rut också som hon glatt glufsade i sig. När vi kom hem igen satte vi oss på balkongen och njöt lite till. Ikväll blir det lite pyssel med att sätta upp en rullgardin i sovrummet. Älsklingen har vaknat flera timmar innan väckarklockan i veckor nu pga av solen. Men nu blir det förhoppningsvis bättre. Eventuellt blir det att bada Rut också. Får se vad hon tycker om det! :P


Sand




Jeansskjorta: Ginatricot
Trenchcoat: H&M
Skor: Skopunkten
Väska: 5preview


Dagens



Tröja: Lindex
Kjol: H&M
Skor: Skopunkten

Min körlektion vart tyvärr avbokad idag pga av en dubbelbokning, typiskt. Men jag deppar inte för det. Fick tillbaka min mobil igår som jag glömde ute i Obbola i lördags, och i röstbrevlådan fanns ett mkt positivt meddelande. Kan inte säga så mkt mer än så, men förhoppningsvis får jag anledning att återkomma till det vid ett senare tillfälle. Ha en bra dag! :)


peppad!



Jag hade ju som sagt körlektion idag, det kändes bra så jag bokade in nästa lektion redan imorgon. Sen har det ju varit kanonväder idag så har spenderat mkt tid ute. Det måste vara den varmste dagen hittills i år! Vart en härlig promenad längst strandpromenaden sen satt jag ute på balkongen och pluggade teori på eftermiddagen, med finaste Rutan som sällskap på stolen brevid. Sämre kan man ha det!


Måndag



Jeans: Dr Denim
Tisha: Ginatricot
Kavaj: Zara
Väska: 5preview

Har blivit dålig bloggning ihelgen då jag har haft fullt upp med andra trevligheter. I Lördags bjöds vi på årets första grillmiddag och några glas vin ute i obbola, ett riktigt vårtecken! I söndags åkte jag, totte, stefan och alex iväg till Vindeln och åkte skidor, och ett tag senare kom även Peter och Mona och gjorde oss sällskap i backen :) Sedan åkte vi hem och svirade om för middag hos mamma och familjen, och kvällen avslutades med bigbrother live hos Peter och Mona. Nu ska jag snart iväg på min första körlektion med körskolan, är lite nervös men förhoppningsvis går det bra. Vi hörs mer sedan!


Kurt Geiger





Hade inte haft något emot att beställa alla mina skor härifrån. Så mycket fina skor samlade på ett och samma ställe. Ska dock försäka hålla mig från att beställa något. Mycket utgifter framöver..


Mina halsband

Tänkte visa upp mina favorithalsband för er. Det tillkommer ju nya favoriter lite nu och då, men det här är de halsband jag använder mest just för tillfället:


Halsband av indianpärlor från Indiska


Guldhalsband från H&M. Väger massor!


Nyinköpt favorit från Kappahl


Spegelhalsband från cheap monday, köpt på Kii


Det här kommer från H&M, förra fashion against aids kollektionen. Present från svärföräldrarna


Egen komponerat halsband med berlocker från flash och kappahl


Köpt på dandd för ngt år sedan. Osäker på märke.


Senaste tillskottet. Present från Linda, köpt på Mango.


Önskeoutfit

Tröja-Monki  Solglasögon-Rayban  Väska- Marc by Marc Jacobs  Jeansshorts-Modekungen  Ballerinas-Dinsko


Fick besök av Linda som var ute på powerwalk för en stund sen. Hon gjorde en avstickare och kom och busade lite med Rut. Nu ska jag ner på stan och möta upp henne igen. Ska bla hämta ut ett par byxor som jag väntat på :) Visar sen. Puss!

Dagens




Jeans: Lindex
Kofta: Indiska
Halsband: Mango
SKor: H&M


bags and purses







Efter en lång och mörk vinter är jag sugen på färg, och då gärna på en liten väska. Skulle gärna ha någon av dessa för att piffa upp en lite mer diskret klädsel.


Zara



Även den här underbara klänningen från Zara hade Linda med sig hem till mig från Stockholm. Perfekt att kunna skicka en beställning sådär ;) Klänningen sitter som en smäck på, den är rätt så tjock och styv i materialet vilket gör att kjolen klockar sig jättefint nertill. Älskart!


Present!



Fick det här fina halsbandet av världens bästa Linda, som kom hem från Stockholm igår. En tidig födelsedagspresent :) Halsbandet är precis i min smak och det kommer från Mango.


Dress up

Ska visa upp lite nytt senare idag tänkte jag. Tills dess bjuder jag på en opublicerad bild från i helgen:



Klänning: Asos
Örhängen: Ginatricot
Strumpbyxor: Lindex


Etno



Jag fastnar alltid för den här typen av accessoarer. Stora klumpiga, gärna med turkosa och röda stenar, tassels eller indianpärlor. Det är något med dessa etno-smycken som verkligen tilltalar mig. Tycker att ett sådant maffigt halsband kan lyfta en hel outfit. Tänkte visa er favoriterna ur min smyckessamling här någon dag framöver :)


Green cargo



Byxor: Zoul / MQ
Pälsväst/Skor: H&M
Ringar: Indiska och bohemian luxury


Dagens



Kofta: Indiska
Tights: Zara
Halsband: Kappahl
Skinnjacka: H&M
Väska: 5preview
Skor: Bianco


Tisdag!



Kom just hem efter en härlig promenad med Rut i solskenet. Gick armkrok med våran söta 90åriga granntant till kyrkan för hon var så rädd att halka, hon tyckte att Rut var "såå fin". Hon bjöd än en gång hem mig till sig, så jag ska nog gå förbi och hälsa på henne nån dag. Nu kommer snart kommer älsklingen hem och äter lunch sen ska jag gå ner på stan och träffa Jessica över en kopp kaffe. Hörs sedan! :)


Dagens




Virkad klänning från bikbok. Ny favorit i garderoben, köpte den igår för ett presentkort och så fick jag lägga till et par hundralappar. Den gick på 599kr. Längtar till jag kan bära den till bara ben! :)


Pretty in pink!



Såhär matchar jag den barbierosa väskan idag. Med ett vitt transparent linne och grå kavaj.


I want it all

Satte ihop ett litet inspirationskollage. Allt finns i butik nu, förutom halsbanden och armbanden från Lindex som kommer finnas i utvalda butiker i slutet av April.



Lördag



Jag, totte och rutan har varit ute i obbola och hälsat på idag. Dom är kvar där ute men för mig står jobb på agendan. Urtråkigt väder ute förövrigt, man tappar helt lusten till allt... Nu ska jag gå över till Olearys och beställa en cesarsallad, har inte ätit något sen frukost. Hoppas ni har något trevligt för er ikväll, puss!


sällskapshund



Rut bor hos oss i några dagar. Kolla så otroligt hängiven hon är, följer med vart man än går. Är hon inte underbar så säg! ;)


turquoise



Köpte en så himla fint halsband idag. Tror dock att jag ska ta bort "silver-tasseln" som hänger längst ner, och kanske göra ett örhänge av det ist. Nu längtar jag till att bli brunbränd, så ska jag använda halsbandet tillsammans med en vit tunn blus. Köpte det på kappahl för strax under 100-lappen.


Fredag




Jeans: Nudie
Keps: Hattbaren
Poncho: Bikbok
Skor: Bianco


RSS 2.0