HM i juli

Det kommer in mycket kornblått och cognacsfärgat på Hm i sommar. Jag vill ha allt på den här bilden, de grå byxorna kan jag slåss för att komma över...


Igår


Byxor: Zoul
Topp: oklart
Kavaj: Stockholm LM
Ballerinas: HM
Väska: Wera
Örhängen: Indiska


indiska


Gick in och kollade på indiskas hemsida nyss och fastnade för två klänningar och ett par röda sandaler. Jag hade ju tänkt hålla igen lite på shoppingen tills jag åker till sthlm om en och en halv vecka men jag måste bara kika in och prova de här först.


Robyn - dancing on my own



bäst bäst bäst...

should it stay or should it go

Mitt senaste inköp är den här tunikan från MQ, tror att den är av märket zoul. Men nu är jag lite osäker på om jag ska behålla den eller inte. Tror ifs att den kan vara jäkligt fin när man får matcha den med en schysst solbränna i sommar. Hmm blir en funderare på den...


Dagens



Byxor: Zoul
Skinnjacka: HM
Sjal: Complement
Ballerinas: HM
Väska: Wera


Marie Serneholt

Marie är väl inte direkt någon som jag tycker klär sig sådär särskillt bra men jag hittade iaf de här tre bilderna på hennes blogg där jag tycker att hon fått till det.

 



Fastnade särskillt för outfiten imitten. Jag vill också springa runt i hängselbyxor i sommar och se ut som ett barn som rymmt från dagis...

pics: elle.se


cravings



De perfekta jeansshortsen kommer från acne.


pastell

Mina två favoritlack just nu. Det ljusblå har jag på tårna och det beiga på fingrarna.


i mina högtalare ;)




homestyling

Inhandlade lite nytt till hemmet igår. Kul att göra lite nytt och sommarfräscht hemma. Det är väldigt mycket marint och lexington inspirerat som finns i interiörbutikerna och generellt överallt tycker jag att man ser mycker i det temat just nu. Själv gillar jag verkligen den stilen så jag gick all in...

Gardinkappa till köket



Matta till köket


Panellängder till vardagsrummet



Soffkuddar



Ljuskoppar


Dagens


Jeans: Twentyfiveseven
Tröja: Kappahl
Träskor: Mohedas

Ska strax strutta iväg på "dagbio" och se Änglavakt med Mikael Nyqvist och Isabella Scorupco. puss


pics


Har glömt att visa mitt senaste inköp från French connection
som jag fynade för 130 pix!


Det här är vad jag åstakom av strömmingen igår, riktig husmanskost och succé om jag får säga det själv ;)
Panerad strömming, kokt potatis, tomat och fetaostsallad och smörstekt sparris.


tisdag



Igår följde jag med mamma på ett 90 minuters yogapass. Har yogat förrut men inte så här seriöst. Det var iaf roligt men vissa övningar var väldigt extrema och påfrestande. I en övning låg man på översidan av ryggen i golvet med benen och fötterna rakt upp mot tagket i flera minuter, så översta ryggkotan ömmar lite idag. Vi fick även sålt våran soffgrupp igår, vi fick 2000 kr mer än vad vi betalaade för den för 2 år sedan så det andrahandsvärdet måste man ju vara nöjd över. Idag är jag ledig men det är riktigt skruttväder så jag har ägnat mig åt att packa ihop vinterytterkläder och vinterskor som vi ska bära upp på vinden, upptäckte nyss att jag även har tvättid idag vilket passar ypperligt en dag som denna. Tror även att jag ska ta tag i min garderob och sortera om lite så att man får fram sommarkläderna. En liten inventering för att se om någonting behöver införskaffas eller rensas bort kan vara på sin plats. I eftermiddag ska vi på en lägenhetsvisning, sen har jag tagit fram strömming ur frysen som vi fick helt nyuppfiskad och färsk av en fiskare på holmön ihelgen som jag ska försöka göra något gott av. Ha en bra tisdag!


Holmöhelg



Var som sagt i stugan ihelgen, känns som att säsongen dragit igång nu och man märker att det är rätt mkt folk ute på ön. Vi har hunnit med allt vad stugliv heter, solat, läst tidningar, badat bastu, ätit smörgåstårta, skjutit luftgevär, spelat lacrosse, burit ved, druckit rosé, grillat och spelat krocket. Got to love it!


Dagens


Jeans: HM
Linne: FRK
Kofta: Number one


new shoes

Mina nya skor från nelly som kom härom dagen. Sipersnygga i mocka, och tack vare vristrämmen så sitter de som en smäck på foten. Längtar efter att få lufta dem!


birthday gift



Den här fina provdockan fick jag av Kristoffer imorse, vilken perfekt grej. Han väckte mig med sjönsång och tårta på sängen 06.20 imorse, och en storjäkla kartong som den här fina dockan låg i. Perfekt att prova kläder på eller hänga upp morgondagens outfit på. "Han känner verkligen dig" som mamma sa. Jaa han gör väll det! :) För övrigt så har jag blivit skrämd av dockan ett fertal gånger idag när jag skymtat den i ögonvrån och trott att någon står inne i sovrummet... Imorgon blir det födelsedagsfirande med familjen ute på holmön, annat firande skjuter jag lite på till någon passande helg framöver.


fashion against aids



Idag släpptes Hms hypade kollektion Fashion Against Aids på nätet och även i utvalda butiker, dock inte i någon av Umeås butiker. De här var det som jag på förhand hade spanat in, men de bästa har tagit slut nu under dagen innan jag hann klicka hem något. Det som finns kvar nu är antingen de stora storlekarna eller de mindre fina plaggen.


Dagens

Jeans: Dolly blond

Skjorta: HM herr

Ballerinas: HM


Greyson Michael - paparazzi cover



Hur duktig?! Om jag var tretton år skulle jag bli kääär...


tuesdays snapshots



Frukost/lunch, smoothie på hallon, banan, lätt vaniljyogurt och linfrön. Mums!



terrasshäng och rosé i solen..



med bästa Jessan och Sanna!




Nu har jag finbesök av Rutan...




hon är så duktig och hjälper till med middagsdisken ;)


måndagens


Jeans: Dirty Blond
Skjorta: Ginatricot
Kavaj: Stockholm LM
Skor: provade på dinsko


mattis



Matilda har äntligen kommit hem från Thailand nu, men på fredag går hennes flyttlass till Stockholm..  jag kommer måsta börja åka skytte-trafik för att hälsa på alla som flyttar till storstán!


Drömskorna



De här är drömskorna just nu, klumpiga träskor är så jäkla fint!


strumpor i skor

            

Både snyggt och praktiskt nu innan det har hunnit bli riktigt varm ute..


ryssvärme och grillning



Skyndade mig hem från jobbet igår, slängde av mig kläderna och satte mig på balkongen i solen med en god iskall drink som Totte blandat. Våran balkong är så bra nu innan de otäcka stora björkarna som står precis utanför blommar ut och täcker upp all sol. Sen tog vi cykeln några kvarter bort till pappa som bjöd på grillmiddag. Vi grillade ribs och fläskkarré och pappa hade gjort sin specialpotatissallad som han är bäst på. Jordgubbar och grädde till efterrätt och amarula på det. Vi satt ute till solen gick ned, fortfarande i shorts. Brände på lite hamburgare senare på kvällen medan grillen fortfarande var varm... fick verkligen en försmak av sommaren, jag hoppas det håller i sig hela veckan!

    


Önskeoutfits



Skjorta: Ginatricot
Jeans: VB Denim
Pumps: Nelly
Väska: Chanel

Skjorta: Ginatricot
Jeans: Current/Elliot
Pumps: Nelly
Väska: YSL
Armband: Apriqot


två par skor


Finfin användbar 13cm pumps i mocka

Har precis klickat hem två par skor från Nelly, kände att snygga sommarklackar var en bristvara i min garderob men nu blir det ändring på det. Endast 2-3 leveransdagar så under nästa vecka bör de komma. Blir förresten jäklig irriterad på posten som lämnar paket utanför dörren utan att ens knacka på för att kolla om man är hemma. Det har hänt mig två gånger nu, att de bara ställer paketet utanför dörrn fritt fram för vem som helst att ta det. Ok om de knackar på och man inte är hemma, men när de inte ens ids kolla utan bara lägger paketet där av lathet då blir jag less. Vems ansvar är det om paketet försvinner?? Händer det igen så säger jag att de aldrig kom något paket så blir de ersättningsskyldiga. För övrigt sitter jag på jobbet nu, det är varmaste dagen hittills i år och den här receptionen är som ett växthus. Men nu börjar det faktiskt bli svalare här inne, endast + 28 C nu...


Dagens


Jeans/Skor: HM
Kavaj: Stockholm LM
Väska: Wera
Sjal: Complement


spontant inhopp

     

Jag kan inte få nog av sånna här härliga soliga dagar. Mötte upp Jauqeline på stan, vi gck fört förbi Kii där hon köpte en väska som hon försökt få tag på länge och jag hämtade ut en tidig födelsedagspresent som visade sig innehålla en Kii-tygpåse. Sen köpte vi med oss fika och satt oss nere i rådhusparken och surrade.. Sebastian kom ner på stan och sammanstrålade med oss efter att ha jobbat halvdag. Innan jag skulle hem sprang jag förbi jobbet tvärt för att hämta min cykel, då kom en av ägarna till Olearys förbi och frågade om jag kunde ställa upp som "gäst" tillsammans med några andra i deras reklamfilm som de skulle spelas in typ 20 min senare. Jag hann knappt svara innan han sa "ja men bra schysst då ses vi snart!", haha. Vi spelade in i nästan 1 1/5 timme men reklamfilmen klipps ner till ca 30 sek. Tydligen ska reklamen gå på lokala tv4 i alla VM-pauser i sommar, i början av Juni börjar den visas så håll utkik! :P Ikväll ska vi på bio och kolla på premiären av Robin Hood, har inte höga förväntningar på den filmen men man kan ju bli överraskad. Vi hörs sen!


dagens toner

 


tackarr



Var på stan med mor idag. Fick den här kavajen från Stockholm LM som en tidig födelsedagspresent, I love it!


MD

 

De här píké tröjorna från Mikasday var det som kom i paketet igår. Beställde herrpikén för nästan en månad sen och leveranstiden skulle vara max 5 arbetsdagar, men när den fortfarande inte hade kommit förra veckan så skickade jag ett mail och det visade sig att de hade sjabblat till det på nått vis, men som plåster på såren skickade de med en extra dampiké till mig. Tanken var att Alex skulle ha fått herrtröjan i födelsedagspresent men tyvärr passade inte strl så Totte fick ta den istället och på han satt den som en smäck. Ska dock beställa en ny till Alex idag, för tröjorna är grymt välgjorda, kvalitén känns jättebra och alla små detaljer är så fina.

frigo by persbrandt?





,

Hm.. vad kan detta vara montro? Är det Perbrandts kalsong för välutrustade män som jag har beställt hem??
haha nä inte riktigt, visar upp innehållet lite senare. Nu ska jag möta upp miss Lee för en svängom på stan sen ska vi på lägenhetsvisning, tjingeling!


Klubb Rosé



Klubb rosé igår! Började hemma hos Niyasi på Haga och vid nio tog vi en taxi in till stan och Tc. Stämningen var på topp och rosén flödade självfallet, Jessica och Sanna hade styrt upp det riktigt bra. Det bjöds på snittar och på borden stog det ishinkar med rosé och så var det vipkortsutdelning. Bra kväll helt enkelt som avslutades hemma med fotmassage efter att ha promenerat hem i höga klackar. Nu ska jag snart ta cykeln till gammliavallen och se UIK möta Sunnanå tillsammans med Mona. Ha en bra Söndag!


pink

Den här tröjan hittade jag på HM i Mo i rana


HM autumn 2010



Än är det inte höst på länge, tack och lov för det. Men det som ändå är bra med hösten är alla fina mysiga kläder, stora halsdukar och stickade koftor... så här ser HMs höst 2010 ut.


Den kamelfärgade kappan med skinnkant ser mkt fin ut



Randig stickad byxa från Hm Trend


La Roux



Gillar den här remixen på bulletproof, låten kommer igång först efter två minuter men annars  är den grym!


Dagens hemmamys kläder


Hoodie: JC
Tights: Sisters


flipflop

De här ralph lauren flipfloppsen skulle gärna få flytta in hos mig. I Usa kostar de endast 42 dollar, någon som ska dit snart??


Dagens

Jeans: J. Lindeberg

Tunika: Filippa K

Skor: KMB

Mössa: Hattbaren


borta bra, hemma bäst



Har haft en superhärlig helg i hemavan, på lördan var det fullrulle med skidåkning, vattenslasket, afterski och party i stugan. Söndag vart lite lugnare, backen var ganska isig och så var det trist väder så det vart bara några åk för mig. På eftermiddagen vinkade vi av Peter och Mona och resten av alla som varit i hemavan över valborg tror jag, med tanke på hur tomt det vart efteråt. I måndags körde vi på en dagstrip till Mo i rana, kollade in ett nytt köpcentrum som öppnat där och shoppade lite. När vi kom hem så var det kanonväder så vi satt oss på balkongen med varsin filt och en cider och njöt. Även tisdagen bjöd på kanonväder, synd bara att de stängde backarna redan på söndagen så det blev ingen åkning. Istället tog vi med oss liggunderlagen och varmchoklad och satte oss i backen och lapade sol.

    

Party i stugan innan skumpartyt på hotellet som vi aldrig kom iväg på (!)

   

Mys i stugan

   

Shoppingrunda i Norge, vi botaniserade bland butikernas utbud

 


RSS 2.0