Dagens


Tunka: Mywear
Kofta: Acne
Skor: Duffy


pimp your neck

 

Jag gillar som sagt asseccoarer som sticker ut. De här halsbanden som är designade av Olivia Palermo skulle jag vilja lägga vantarna på men de säljs bara i USA och det känns drygt att beställa efter då man inte vet hur det blir med tull osv. Får hoppas att kedjorna hakar på och gör något liknande snart.


snapshots



Har varit jättedålig på att uppdatera sista veckan. Men dagarna är alldeles för korta och man hinner inte med allt man vill göra, prioriteten har helt enkelt legat på annat. Här är iaf några snapshots från veckan som gått. 


Mango på MQ


Från den 25 mars kommer MQ börja ta in delar av Mangos sortiment. Till en början är det bara MQ i de större städerna som tar in Mangos kläder men såsmåningom är det tänkt att det ska säljas i MQs samtliga butiker. Gud vad bra säger jag, de har så snygga kläder och är snabba på att snappa upp trender! Och om någon har missat det så har ju även Nelly.se börjar ta in kläder från Mango sen några dagar tillbaka.


Spoton color-combination


Dagens


Tunika: Lindex
Krage: HM
Tights: JC
Skor: Roots


Denim denim



Alexa Chung och Pixie Geldof klädda i jeans under London fashionweek. Mycket snyggt.


Dagens



Topp: Lindex
Halsduk: MQ
Jeans: JL
Skor: Duffy


what doesn´t kill you makes you stronger



Det är så mycket som händer inom jobbet nu så jag blir helt snurrig. Har varit ledig de tre sista dagarna men känner inte att jag kunnat slappna av alls, allt har kretsat kring jobbet. Samtal hit och dit, ta reda på saker, mer samtal, beslut ska tas.. Det är helt klart stora förändringar på g, nu återstår bara att se om det blir till det bättre eller till det sämre. Jag är iaf så tacksam för alla underbara människor som jag omges av. Föräldrar, vänner, arbetskamrater, pojkvän svärföräldrar som finns där och lyssnar, förstår och hjälper till. Jag känner mig glad, stark och full av energi trots allt!


Cirkus Möller



Vart medbjuden på Måns Möller imorgon kl 19.30 av älsklings Matilda som har fixat biljetter via jobbet. Det blir roligt, han är har ju sjukt skön humor! Även mamma och Dennis ska dit och brorsan och nån kompis till han! Ikväll ska vi till Peter och Mona, vi ska beställa pizza och så ska vi se på bröllopsfotografen, ha en bra tisdagskväll alla!


Gårdagen i bilder


Tog en promenad till strömpilen i det fina vädret

For till Angelica som fyllde år tillsammans med Louise, Vicki och Jauqeline

Vi satt och pratade och fikade i timmar. Vicki åker till Asien och backpackar på torsdag och ska vara borta i nästan 3 månader så vi tog avsked av henne.


yesterdays outfit


Tröja: Lindex
Halsband: Tiger of sweden
Jeans: Dirty Blond
Stövlar: Chisel


Rutan



Den här lilla skruttisen är vi hundvakt åt. Adam och Tereses lilla vovve, hon heter Rut och är en fransk bulldog och jag tror att hon snart är 6 månader gammal. Hon är världens mysigaste och har legat nere vid mina fötter och sovit inatt, när hon inte har traskat runt i sängen. Var ute och tog en promenad med henne imorse innan jag for till jobbet vid 6.30, så fort vi kom utanför dörren gjorde hon både nr1 och nr2. Hon är så himla duktig och go, hon känns jättetrygg trots att hon inte är van att vara borta från sin husse så länge. Idag jobbar jag till 15 sen är jag ledig mån,tis,ons och det ska bli riktigt skönt känner jag. Hoppas ni har en bra Söndag!


Affordable



Snyggt och prisvärt från HM. Skjorta: 99kr, hatt: 69kr, skor: 199kr


Gårdagens


Kavaj: Lindex 
Jeans: Dirty Blond


stickat

 

Är sugen på den här mysiga tröjan från Lindex för 399kr. Fint med dragkedja i ryggen. Nu står jag bara i valet och kvalet om vilken färg, men det lutar mer mot den beiga.


alexa for madewell



Alexa Shung har fått designa en kollektion kläder för Madewell, och det syns att det är hon som står bakom kollektionen. Jag kan se Alexa själv bära samtliga av dessa outfits och hela kollektionen representerar verkligen hennes egen avslappnade men snygga stil. Snyggast plagget tycker jag är de blå sammetsshortsen på andra bilden från vänster.


Chain



Förresten, det som dolde sig i påsen var den här snygga halskedjan. Vart helt kär i det, och det kommer användas mycket flitigt framöver! Finns att köpa på D&D på mariedal.


hatt på katt



Fastnade för den här bilden. Hatten är grym men skulle förmodligen inte göra sig lika bra i verkligheten


indianpärlor


Stod och klämde på den här väskan inne på bianco på Birsta förra helgen, vart dock inget köp. Nu när jag har sett den på flera bloggar denna vecka börjar jag ångra mig lite, den är ju skitfin! Till vit klänning och bruna ben i sommar, åh tänk er!


en bortglömd

Här kommer en bortglömd dagens från förra helgens Sundsvalls vistelse



Kavaj och linne: HM
Halsband: Indiska
Tights: Monki
Skor: Duffy


Dagens

Jeans: Nudie

Jeansskjorta: Ginatricot

Skor: Duffy


Rules by Mary



Marint, småblommingt, klänningar och vitt, så kan man summera Rules by Marys vår och sommar kollektion. Gillar i princip allt, den lilla blå "emil-mössan" är en favvo.


Dagens köp

Kika in lite senare så ska jag visa upp påsens innehåll ;)


Gårdagens dagens


Skinnjacka: HM
Halsduk: MQ
Tröja: från mamma
Chinos: Monki
Skor: Converse


ridbyxan



La ett bud på de här hypade zara tightsen på tradera idag. Var dock på jobbet när auktionen avslutades så jag hann inte riktigt med i slutet. Märkte att mitt traderakonto var spärrat pga en obetald faktura på 14 kr (!) haha, mitt hjärta hoppade till och jag vart orolig att skulden skickats till inkasso. Ringde till tradera fort som tusan, där försäkrade de mig om att de inte skickar vidare så små skulder till inkasso, phuust! Men nu är skulden betald iaf och det är skönt att ha det ur världen, jag är en riktig slarvmaja ibland! Idag fick jag låna Alexanders traderakonto att buda med, tack tack! Säg bara till om du vill att jag ska trissa upp nått bud åt dig som gentjänst någon gång :)


Mango

Dom här halsbanden vill jag ha, ett i korall och ett turkost. Skulle använda sönder dem  vår och sommar! Tror att priset ligger runt 150kr st.


gråskala


Köpte den här jackan idag. Hm hade 100kr rabatt på samtliga kavajer och jackor så jag kom med andra ord undan riktigt billigt! Den är i tweedmaterial och har nitar på axlarna, i love it!


mymati

Jag har umgåtts med Matilda idag. Känns som att det var länge sedan, dumt egentligen eftersom att vi bor grannar! Vi var iaf och åt på hennes jobb, Scandic plaza. Sedan strosade vi runt lite, var bla inne på DUO för första gången. Vilket delikatess utbud dom har, västerbottensost tryfflar, inlagda minicitroner och jordgubb/basilika praliner var lite av det som fanns. Perfekt present butik. Ikväll slutar jag och Matilda jobba samtidigt så hon kommer och hämtar mig här sen..



Imorgon ska jag på FACE och få fina naglar. Jag har verkligen usel nagelkvalitet under vintern, de bara flisar sig och går av. Men imorgon blir det en uppfräschning med fransk manikyr. Jippie


Wooden shoes

 
  
Det finns himla mycker fina träskor just nu, dessa popnitade från Kurt Geiger är inte dumma.


Den här träskon (fast i lite mörkare trä) köpte jag förra sommaren, och den användes flitigt! Den från Kurt Geiger känns lite mer festlig och den här är lite mer vardaglig. Får se om det blir ett par träskor med högre klack närmare sommaren.


Dagens



Tröja: Lindex
Tights: Monki
Skor: Roots


Beige jacket





Den här beiga kavaj-jackan från Zara som många modebloggare investerat i skulle gärna fått flytta in i min garderob i vår. Synd att Zara la ner sin butik i Sundsvall för ett tag sen, annars hade jag garanterat haffat den ihelgen.

pics: kanal5.se / emsedge


Love boost



Har haft en supermysig helg fylld av kvalitetstid med boyfriend, shopping, soligt väder, mys på hotellrummet, god frukost och god mat, skumbad, asti och smultronvin. Och på Söndagen fick vi sällskap av Micke och Eva, for ut till Birsta och såklart vart det en sväng på Ikea...

      


vårkänslor



Var hos frissan imorse och färgade och klippte mig, ljusade upp håret ganska rejält. Blir alltid sugen på ljusare hår när våren närmar sig. Mötte sen upp Jessica på stan och uträttade lite ärenden, köpte strumpbyxor och gick på systemet bland annat. Sen så har jag städat här hemma och packat väskan för våran lilla weekend ihelgen. Vi åker till Sundsvall ikväll och ska bo på Elite Hotel Knaust, vi kommer hem igen på söndagkväll. Det ska bli så mysigt!



Sen kom Jauqeline förbi på ett litet spontanbesök för en stund sen och ville ha smakråd då hon hade gått loss inne på indiska och handlat lite fina grejer. Bjöd henne på lite kycklingwok med ris också. Nu kommer snart Totte hem så ska vi packa oss iväg så vi kommer fram i någorlunda bra tid. Alexander kommer  förbi snart och hämtar nyckeln, han ska låna våran lägenhet över helgen. Vi hörs igen på söndag när vi kommer hem, trevlig helg!


flower power


Den här färgglada kreationen från HM är just nu på rea för 399kr. Blommig, draperad med markerade axlar, ett säkert kort inför våren.


V Magazine



Så sjukt fina bilder på modellen Daria Werbowy från senaste numret av V Magazine. Alla smycken och färgkombinationer är perfekta. Vill ha sommar nu!




Dagens

Spetstopp/halsband: Lindex

Kjol: Monki


stay up


De här strumpbyxorna med illusion av stayups är riktigt fräna. Snyggt att matcha med en klänning som slutar precis så att man bara kan ana kanten av "stay-upsen". På Lindex hittar du dom.

pics: Frida Fahrman


Copycat

LYX                                             BUDGET
           Balmain ca 80.000                                   HM 499                       
 



HM har gjort en budget variant av Balmains dyrgrip, långt ifrån lika snygg men kolla in prisskillnaden!


Pins & broaches


Jag är sugen på att införskaffa ett gäng snygga brosher. Skulle vilja ha alla dessa ovan att fästa på en topp eller på kavajslaget, så snyggt!



Like this!


Dagens

Har haft på mig den här nya garderobsfavoriten idag. Jacka i mc-stuk från HM.


upd



Så här såg jag ut igårkväll innan jag slängde mig på cykeln hem från jobbet.
Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor, har även en tvätt i maskinen som jag ska gå ner och hänga snart. I eftermiddag/ikväll blir det jobb. Jag längar till helgen!


Stripes

Jag var inne på Hm och frågade efter den här tröjan redan förra veckan men då hade de inte fått in den än. Tror jag får göra ett nytt försök imorgon, måste ha den!


Guldknappar




1. Hm 399kr
2. Lindex 499kr
3. Hm 199kr
4. Awear 250kr
5. Awear 200kr
6. Forever21 270kr
7. Awear 350kr
8. Loeffler Randall



Louise Goldin för Topshop




Designern Louise Goldin har gjort en skokollektion för topshop. Inspirationen har hon hämtat från "90-talets rockiga glamour och barockens rikedom", som hon själv säger. Skon finns i två olika modeller, en med nitar fram och diamanter bak. och en med nitar bak och diamanter fram.

Det här är en inspirationsbild för kollektionen


Dagens


Tröja: Ärvd av mamma
Tights: MQ
Skinnjacka: HM
Skor: Converse
Väska: Lindex


beige


Den här finstickade tröjan finns på topshop för 420 kr, älskar ärmarna och den beiga färgen


Kvällens



Jeansskjorta: Gina Tricot
Jeans: DrDenim
Skor: Roots


Farsan



Igår var vi ute och käkade med pappa och brorsan. Vi gick på Taj mahal där vi är stammisar, dom har riktigt god mat med lite sting. Vi skojade lite om att vi skulle beställa in "chicken windalou" som är det starkaste de har på menyn. Servitrisen skrattade bara när vi sa det, men tydligen så var det en person som var på restaurangen samtidigt som vi som beställt in det. Hihih.. jag och totte pratade om att beställa hem det någon dag bara för skojs skull! I alla fall, efter vi ätit så gick vi på bio och såg "Farsan". En riktigt rolig mysig film som var värd att se, med en del sjukt roliga scener!



RSS 2.0