Nyår


Nyårsafton idag, och jag har precis börjat jobba. Slutar kl 23 ikväll och då åker jag hemmåt för att fira tolvslaget med min gubbe. Efter många om och men så bestämde vi oss för att fira tolvslaget hemma, så idag har vi varit och köpt bubbel och massa ost och kex. Det blir supermysigt! Sen vet man aldrig vart resten av natten bär..
Jag önskar alla nära och kära en underbar kväll och god fortsättning! :)



Jeans: Nudie
Topp: Lindex
Halsband: Kappahl
Mössa: SVEA
Väska: Secondhand
Boots: Ten points
Skinnhandskar: Åhlens
Jacka: H&M




Dagens 29/12



Jeans: Ruf mfl
Topp: H&M
Halsband: Kappahl
Boots: Ten points
Jacka: Zara


Snapshots från julen



Jag och bror på julafton



Karl och pappa



Förfest hos Jenny på juldagen



Adam och Terese på förfest



Jag och Totte



Adam och Terror
 


Jag och Terese på juldagsfesten



Sanna, sanna och Paula på förfest hos Jessica på annandagen



Annandagsmiddag på Allstar med damerna..



Mera ladies..


 
Linda (Nyazi) och Tina :)



Jag och Jullan



Bio med familjen. Lillebror är snygg i 3D brillor



Mamma likaså. Laddad att se Narnia 3.



Våran första 3D bio. Läckert!


object found


Så fick jag äntligen min pälsmössa, 499kr från SVEA. Nu är jag rustad för denna vargavinter som råder. Nu kan jag gå ut utan att behöva frysa, OCH vara snygg samtidigt.


Dress




Köpte den här klänningen härom dagen, och den är ännu finare på! Får se om den sportas antingen på juldagen eller annadagen, det blir ju fest i dagarna två. Var och solduschade imorse och har inte fått duscha av mig skiten än, 8 timmar måste man vänta! Jag blir successivt brunare och brunare, och jag börjar faktiskt bli lite orolig nu, vill ju inte se ut som Donatella Versace. Jag tror dock att klänningen kommer till sin rätt mot en härlig "solbränna".


Bilder från veckorna som gått

Julbord i Skeppsvik 12/12


Mamma och jag


Totte och Dennis


Bror och mor

Julbord på Olearys med jobbet 15/12


Efter julbord med arbetskamraterna stannade jag och Emma kvar på Olearys


Vi träffade lite gamla bekanta

Middag på Bishops med "hemlig gäst" 18/12


"Aftershopping" på Bishops. Totte, Karl och pappa


Pappas "Hemlig gäst" dök upp lite senare och visade sig vara vår kusin Dea som var på Norrlandbesök från Blekinge


Pappa, Karl och Dea. Vi drack både öl, bloody mary (uäk) och irish coffe

Julbord på Levar hotell 19/12


Tottes mormor Karin, farmor Margit, och Mamma Britt-Marie


Alex, Totte och jag


Maten var grym och efterrätten likaså


Totte och jag <3


HELG!


Jag hemma hos Hanna i Sthlm i sommras

Ikväll blir det middag på Bishops med pappa, bror och Totte, älskar maten där! Vi hade även tänkt hinna med lite julklappsshopping på stan innan, men det ser ut att bli tajt att hinna med då jag jobbar till kl 15. Imorgon ska vi på julbord på Levar hotell tillsammans med Tottes familj, det blir julbord nr 3 i år för min del. Men än är jag inte less på julmat på långa vägar, det är ju så gott! Det ser ut att bli en fortsatt trevlig helg, skönt med ledighet nu!


soldusch



Ringde och bokade soldusch till mig och flickvännerna idag. Dagen före julafton sker magin som ska pigga upp våra vinterbleka kroppar, lagom till julens alla festligheter. Har ingen erfarenhet av soldusch så det blir spännande, hoppas på ett jämnt och gyllenbrunt resultat. Att det var specialprice under december månad skadade ju inte heller! 


mera frestelser...


Jag är så sugen på att klicka hem båda paren, men håller mig. Det har blivit för mycket skoshopping senaste tiden. 449 kr nelly.se 


hösten..



Sitter och kollar igenom lite bilder på gamla datorn och hittar massa opublicerade bilder som glömts bort. De är ifrån hösten som gått...


Tis dagens



Tights: Zara
Jeansskjorta: H&M
Skinnstövlar: Esprit
Väska: Second hand
Päls: MQ

Idag ska jag göra lite ärenden på stan sen blir det jobb i några timmar. Kl 20 har vi julbord med jobbet, det blir amerikankt på Olearys. Ser fram emot en trevlig dag! :)


Dagens



Jeans: Dr Denim
Jeansskjorta: H&M
Päls: MQ
Skor: Nelly
Väska: Second hand


3 advent

Har haft en skön hemmadag, myssovmorgon, långdusch och legat i soffan framför tvn med datorn i knät. Stefan och Britt-marie har nyss varit här på en kopp kaffe och lussebullar <3 Nu är det snart dags att bege sig mot skeppsvik för årets första julbord med familjen, mjuum!

fjuuun x 3





Odd Molly VS Kappahl

Om man gillar det folklore/bohemiska märket Odd Molly ska man helt klart ta sig en titt inne på Kappahl i vinter. Det är ingen tvekan om vart de hämtat sin inspiration, så om man vill spara några hundralappar (läs tusenlappar) så är Kapphl ett bra alternativ.
 





pälsmössa


Vill ha den här pälsmössan från H&Ms herravdelning. Tänk vad skönt att få gömma huvudet i den i vinterkylan. Den är dock slut både i stan och på webben, jag får kolla upp strömpilen och ersboda till veckan.


Lördag


Partybild från förra helgens maskerad :P

Jag har haft fullt upp i veckan, hjälpt till att slå in julklappar på Tottes jobb på förmiddagarna sen jobbat kvällspass på hotellet. Men kul har det vart! Idag har jag gått på stan med Terese på jakt efter julklappar. Att det ska vara så jäkla svårt?! Köpte iaf en liten julklapp till mig själv.


Tröja från Wera


H&M December



H&M får in massa fint under December måndad. Bla de röda skinnbyxorna från trend för 1499 :- och den svarta kavajen med läderband. Jag vill ha båda! Jag går igenom en röd fas just nu och fastnar för allt som är rött! :)


Bilder från i lördags..
















Maskerad



Från maskeraden i lördags. Jättekul och uppstyrd fest med lekar och tävlingar. Alla hade gått all in och ansträngt sig med outfitsen. Kvällen fick dock ett rätt tråkigt avslut med massa ryktesspridning och missförstånd. Men förutom det så var festen en riktig 10-poängare.!

Nu ska jag och Linda iväg på äventyr, blir upphämtad nu snart. Lägger upp lite fler maskeradbilder senare. Vi hörs!


En stuga vid havet


(Inte den här stugan, man läget är rätt likt. På klipporna alldeles vid havet)

Idag vart pappa officiellt stugägare. "En mysig liten stuga ett stenkast från havet i Norrbyn". Helt underbart, nu vill jag bara ha sommar, fort! :)


Dagens (igår)



Jeans: Dr. Denim
Tröja: H&M
Krage: Lindex
Boots: Ten points


shortsdress



Var iväg på "Vip-shopping" på H&M med Linda imorse. De bjöd på frukost och 20% rabatt på hela sortimentet, trevligt värre! :) Jag vart en byxdress rikare.


Nyfriserad



Min nya hårfärg. Strawberry blonde.


Upd.


Les femmes i lördags

Ojoj, har varit dålig på att uppdatera senaste dagarna. Jag kan ju sammanfatta vad jag gjort sedan vi hördes sist. Middag på Les Femmes i lördags, jobb och skyltsöndag, adventsmys hos Peter och Mona, julpyntat hemma, träffat Jenny och hittat maskerad kläder till på lördag, varit med Jessica, tupperwareparty hos Louise, bakat lussebullar, klippt och färgat håret, stan och lunch på eurasia. Typ så har de senaste dagarna sett ut. Jag lovar att det blir bättre bloggning imorgon. Puss!


RSS 2.0