vår 2011

Lite tidigt att börja längta efter våren redan kanske. Men när man ser sånt här fint är det svårt att låta bli...



Den här tröjan kommer in på Lindex i vår. Påminner om den snygga tröjan från COS.

 



Skinnpumps med träklack från Din sko.


100



Kollade just statistiken och jag hade över 100 läsare på bloggen igår! Wehej, det har bara hänt en gång förr! :)


Hair issue



Gaaah, jag måste ta mig till en frisör snarast! Har fortfarande kvar sommarens slingor, plus att det är jätte solblekt sen grekland i höstas. Utväxten är hemsk så nu behövs en förändring. Till veckan är det jag som bokar tid hos frissan!


red red shoe

 

Röda skor till jul. Något av dessa par skulle inte vara fel.

 

Från Scorett och Nelly


Dagens



Tröja - FRK (Åhléns)
Sjal: H&M
Jeans: Nudie
Skor: Nelly

Lönedag idag, så nu är det bara att börja handla julklappar till alla nära och kära. Det är alltid lika svårt, fast roligt också! Imorgon funderar jag på att ta ner julpyntet från vinden. Jobbar ju ihelgen, varvat med utgång på lördag, så på söndag (läs: 1:a advent) vill man nog bara ta det lungt och mysa med tända ljus och slippa tänka på allt som har med pynt att göra. 


magnificent necklace

Fick hem det här fina halsbandet i brevlådan idag. Julia som jobbar på H&M i gbg var söt nog och köpte det där nere och skickade det mig. Muchas gracias!

new wedges



Var nyss och hämtade ut ett paket innehållande de här pjucksen. Jag kan säga att de är mycket snyggare än vad som framkommer på bilden. Är supernöjd så de invigs nog till helgen!


Dagens



Jeans: Bikbok, Jeansskjorta: H&M, Sjal/Cape: H&M, Skor: Bianco

Igår följede jag med Totte på jobb i Övik, som sällskap alltså . När han var på kundbesök så gick jag på stan och småshoppade lite, köpte jeansskjortan på bilden och en kofta.  Vi åt vi långlunch på en mysig Kinarestaurang och kollade lite affärer. När Totte åkte iväg på jobb igen hittade jag en rolig maskeradaffär, ångrar nu i efterhand att jag inte köpte något. Vi ska på maskerad om någon helg och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska klä ut mig till. Förslag någon?? :) 


Dagens



Har varit och lunchat och gått en sväng på stan med mamma idag, så här har jag sett ut:

Byxor / topp: Zara
Tubhalsduk: Lindex
Väska: Wera
Boots: H&M


Piteå havsbad

Som sagt åkte vi till piteå i lördags. Vi var framme nästan två timmar innan beräknad tid, någon tidspessimist hade räknat ut att det skulle ta 6 (!) timmar med buss från umeå till piteå. Vi fick tom äta våran max-mat i bussen för att spara tid :P det var lite komiskt då vi anlände 2 timmar innan vi skulle få tillgång till hotellrummen. Men det löste sig! Vi fick rum på 8:nde våningen i ett jätterum med grym utsikt. Inne på badet åkte jag den omtalade Space-bowl, eller "toaletten" om den också kallas. Totte lyckades åka sönder sina badbyxor, så det vart ett hål bak i rumpan :P Kvällen bjöd på festligheter, först i grannrummet, sen fördrink i hotellbaren och efter det show och buffe. Showen som hette Rock ´n roll cirkus eller ngt liknande var riktigt bra. Ungefär som Wallmans när dom dansar runt mellan borden medan man äter. Och såklart avslutades kvällen på dansgolvet där alla gick bananas!
Kameran var såklart med:












Helgens planer



Imorgon åker jag och Totte till piteå med alla från hans gamla jobb. Vi ska bo på hotell, bada och kanske kosta på oss något "spa:igt", på kvällen blir det middag och underhållning. Gratis är gott! Förhoppningsvis blir det trevligt också!


Leo

Har glömt usb-kabeln till kameran hemma, så bilder på lite inköp jag gjort i veckan får vänta. Bland annat så gick jag och Linda loss på bikbok igår då dom hade 50% på hela sortimentet! Idag har jag varit med Hanna som är och hälsar på från Stockholm <3 och då blev det också lite shopping. Skorna på bilden ovan står för övrigt överst på min önskelista just nu, från Zara! 


Önskeoutfit




Blus - Lindex, Jeans - H&M, Skor - Zara


shoppingsugen

Är lite sugen på dessa gobitar. Vet dock inte om jag vill ha beiga eller svarta. Svart är ju onekligen det mest praktiska men jag vet inte jag.. Sen gillar jag att det är traktorsula så man slipper halka runt i vinter. 499kr kostar de och finns på dinsko.  


Nytt



Från H&M. 149 kr.


chlose up



Blus: H&M
Kofta: Vero moda
Ridtights: Zara


Farsdag



Farsdag idag, så nu ska vi iväg och rå om våran pappa med middag och sedan bio. Ha en trevlig kväll!


en fjäder i hatten


Har varit sugen på en hatt ett tag, kollade runt lite i sthlm men jag köpte ingen. Vill inte lägga ut någon stor summa pengar då risken är stor att jag kommer känna mig utklädd och inte använda den. Men nu har jag hittat den perfekta. 99 kr på bikbok.


en bortglömd favorit

Satt och kollade igenom bloggen och alla gamla inlägg och fastnade för den här bilden från den 12/2 i år. Älskar den beiga Acne-koftan! Nu är det dock ett fult hål bak i ryggen efter att det blivit en öggla i tyget sen tvättades den i tvättmaskinen. Men det borde ju gå att laga. Jag får kolla upp det till veckan för det här är verkligen en garderobsfavorit!


Dagens




Så här har jag sett ut idag. Vi har varit en sväng på ersboda och köpt ny kudde och hälsat på Rutan på Adams jobb. Så har jag hunnit med att luncha med Jessica på stan, nachotallrik på paus, mjum mjum! Nu väntar jobb ikväll.

Päls: MQ
Keps: H&M
Topp:Zara
Tights: MQ
Skor: DNA
Väska: Björn Borg


cravings

Jag vill ha det här halsbandet från H&M! Men jag undrar om det inte är från trend.. någon som vet?


Dagens

Jeans: Nudie

Skjorta: Backmans
Örhänge: Hemmagjort

Skor: H&M

Päls: MQ


pyssel

Knåpade ihop ett stort vitt fjäderörhänge idag.


late arrival

Köpte den här ponchon från H&M igår. När den kom i butik i höstas var den så hypad och man såg var och varannan springa runt i den. Men nu har den fallit lite i glömska och då slår jag till! Jag kommer bära den antingen över skinnjackan som ytterplagg eller inne istället för en kofta.. 


Igår



Jag förstår mig inte riktigt på mac ännu och därför blir den här bilden snevriden nu, fattar inte hur man vänder den helt enkelt :P
Jaja.. det här hade jag iaf på mig när jag var på stan med Linda igår.

Byxor: MQ
Topp: Monki
Päls: MQ
Skor: Bianco
Väska: Miss selfridge
Keps: H&M

nytt

 

De skönaste, mjukaste byxor jag haft. Från Kappahl.


helgen som gått





Det vart utgång med tjejerna i lördags med start i bågen sedan vidare på Allstar. Det var mycke roligt folk ute! Älskar att jag har slutat bli bakis också, så skönt att slippa offra en hel dag för att man varit ute kvällen innan! Söndagen spenderades i Obbola, vi fick våran macbook fixad så nu funkar den som den ska, vi hann gå en sväng på loppis, middag och se "bio" på deras nyinköpta projektor. Wowow, over all, en toppenhelg! Puss


Dagens 5 november





Jacka / pälsväst - H&M
Topp - Monki
Jeans - Nudie
Skor - DNA
Skinnhandskar - Åhléns 


benvidd

Nu har jag köpt mig ett par vida byxor. Någon jag tycker bär upp den trenden med bravur är den här tjejen, hennes blogg hittar ni här. De jag köpte påminner lite om de på mittenbilden. Lägger upp en bild snart!


Dagens



Jacka: Zara
Väska: Miss selfridge
Byxor: Zara
Skor: Bianco


Shoppat

Här kommer en del av vad jag inhandlat under helgen i Stockholm, även om det vart allt annat än vad jag hade planerat att köpa så är jag supernöjd! (och superfattig) närå ;) köpte även att par byxor och ett par tights på Zara som inte riktigt gjorde sig på bild.


Kamelfärgad jacka från Zara


Transparant topp med skinnficka från Zara


Skinnboots från topshop


Tröja med armbågslappar från Zara


Luddkofta från Bikbok


Sthlm

Har haft en dyngbra helg med flickvännerna i stockholm. Lite hetsigt men så blir det när man ska hinna med så mkt som möjligt på kort tid. Vi har iaf hunnit umgås massor, bott fem tjejer i en etta i solna, shoppat en massa fint, träffat Merre, fikat på NK, blivit bjudna på middag på collage, träffat sköna människor och varit minuter från att missa flyget hem.. och gjort massa annat skoj!









RSS 2.0