off we go



Nu åker vi till Grekland för semester en vecka. Sol, bad, god mat och härliga drinkar!
Puss puss


red wine

Har länge velat ha en vinröd tröja, det kan mina vänner vittna om som fått stå ut med mitt tjat. Nu verkar jag ha hittat den perfekta. 199 kr på Ginatricot.


like a feather in the wind

Älskar fjäderar som accessoar, idag slog jag till på dessa fjuniga fjädrar från Accent.


Dagens



Så här har jag och Linda sett ut idag, jag har på mig:
Jeans: JL
Skjorta: Åhléns
Poncho: Complement
Vegamössa: Hattbaren
Skor: DNA


Lindas snygga skor är köpta på Nilssons och märket heter Depeche.


Dagens



Tröja / boots: H&M
Sjal: Bikbok
Väska: Secondhand


tips

Nu finns de här fina byxorna i H&Ms webbshop till nedsatt pris, kostar endast 129 kr nu, så pass på! :) De är lösa i modellen med avsmalnade ben och resår i midjan, jättesköna kan jag intyga eftersom att jag har dom. Jag skulle även vilja ha de i ljusgrått, så om någon ser till dom i butik eller på webbshoppen säg gärna till!


SQUARE



Köpte den här poncho/sjalen igår, men jag vet inte riktigt.. den känns inte helt hundra så tror nog att den får åka tillbaka till butiken igen.


Dagens



Poncho - Complement
Tröja: H&M
Örhänge: Made by Linda
Tights: MQ (365 sunshine)
Skor: DNA
Mössa: Indiska
Väska: Lindex


snapshots





Linda bjöd på lunch och fruktsorbét på eurasia :)



Provade macarons på "fd stars", vet inte vad det heter nu...



Köpte en sjal på bikbok och en hela vanlig svart stortröja på H&M. Sen körde vi till ersboda och kikade in på D&D och skohuset...

Nu väntar jag på att Totte ska komma hem så vi kan äta middag, och så kommer pappa förbi snart :)


Ny vecka, nya tag

Har jobbat hela helgen så nu är jag ledig i två dagar, skönt! Ska ner på stan och träffa Linda och Jessica för lunch nu. Ska även köpa ett par byxor som jag lagt undan på MQ och växla lite pengar till grekland på fredag! :). Jaha annars då.. vad ska man säga om valresultatet? Att alliansen fortsätter regera Sverige var ganska väntat, men att främlingsfientliga SD kom in i riksdagen är ju bara skrämmande, uäk!


bootcut

Börjar vara lite sugen på bootcut igen, har inte använt det på många år nu men efter att ha kollat på de här bilderna får jag mer och mer sug efter det...



Det här kan vara något. Bootcut jeans H&M, 399kr


Bag of my dreams



Den här väskan är som gjord av en vision i mina drömmar. Helt perfekt!
549 kr från Zara, pax för den!


Tack söta Emma!



Idag mellan 16-17 sålde madiamarkt ut Babyliss Icurl för endast 100kr istället för 799kr som den annars kostar. Emma var där och lyckades få tag på några st, bla en till mig! Hon var nyss var här och lämnade den så nu ska jag experimentera...


Dagens

Poncho - Complement

Tights: Zara

Halsband: Flash

Väska: Second hand

Skor: DNA


Selected Femme



Gjorde stan med Jessica och Tea en snabbis innan jobbet idag. Dagens shopping vart den här skjort/blusen från Kii. Jättefiiin, och man kan justera den med knappar bak i ryggen så man kan ha den antingen tajt eller lite slappare. Ganialt! :)


Begär

Slokhatt - H&M  Kofta - Lindex  Väska - Chanel  Skor - Miu Miu


Fyndat hemma

Idag när jag rensade lite i garderoben hittade jag igen dessa beiga byxor som jag köpte på Åhléns någon gång i sommras men som sedan glömts bort. Det är lite "pyjamasbyxa" över dom men jag gillar det. Provade matcha dom tillsammans med rött och svart och tycker att det passar alldeles utmärkt. Vet dock inte om jag vågar matcha med kavajen som på vänstra bilden, men lite mer diskret som på den högra bilden tänker jag absolut anväda dom någon dag framöver.


svart

Den här klänningen/tunikan med skinnfickor ser ut att som det perfekta vardagsplagget. Fick en 50kr bonuskupong från H&M igår, kanske får använda den och investera i denna, 299 kr kostar den.


16 sept



En liten tjuvkik på vad jag haft på mig idag.
Poncho - Complement Tights - Lindex Skärp - Zara

Jag och Jessica gick en sväng på stan idag, utan att köpa något! Tänkte att det kan ju vara bra att träna nerverna lite ibland :P Nämen i vanlig ordning så har jag gått och förälskat mig i lite grejer som inte kommit i butik ännu.. så nu går jag mest och väntar att få inhandla dom grejorna! :)


Dagens



Poncho: Åhléns complement
Sjal: Åhléns complement
Tröja: Monki
Tajts: Lindex (vinröda)
Skor: Bianco


höstmys


Har varit på stan och gjort lite småärenden på förmiddagen. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite tidningar och njuta medan regnet öser ner utanför.


Dagens



Kofta: Åhléns
Vagamössa: Hattbaren
Skor: Bianco
Väska: Secondhand
Trenchcoat: H&M


CONGRATS!!!



Grattis till Totte som skriver på papperna för ett nytt jobb som säljare på z-profil idag. Jag är så stolt över min älskade gubbe! :)


wedges



Åt lunch på eurasia med mamma idag sen gick vi en sväng på stan. Vi gick in på Bianco som har "total utförsäljning", och jag hittade de här kilklackarna som jag spanat på ett tag och nu när de var nedsatta slog jag till. Är jättenöjd med dom. Synd att bianco försvinner från stan men det som ska öppna där istället tror jag kommer bli ännu bättre! 


alla goda ting är tre



Jessica, jag och Linda innan utgång på Allstar igår. Bästa flickvännerna! ;)


Swag in a bag



Nu har Rebecca Simonssons singel släppts, swag in a bag heter den och blir garanterat en partyhit. Får ge den lite tid bara, den vinner sig mer och mer för varje gång jag lyssnar..


sneak a peak



Ungefär det här har jag tänkt ha på mig ikväll. Blus och pälsväst från VILA och kjolen är från Åhléns, FRK.


Sammet

Hittade de här tightsen i krossad sammet på strömpilen idag, på vero moda närmare bestämt. Har inte hunnit prova de ännu, men om de passar lär ni få se dom på väldigt snart :) 


Dagens


Byxor: H&M
Blus: Zoul
Pälsväst: VILA
Väska: Secondhand
Skor: DNA
Örhängen: Indiska

Jag, Linda och Jessica har varit på strömpilen idag, det vart lite shopping och en fika på NK med Sanna och hennes ex. Ikväll blir det firande av Jessica som fyllde år tidigare i veckan. Jag och Linda jobbar till 23 men efter det åka av! Vi har laddat upp och köpt mousserande vin, mjum mjum...


same but different

Tröja / Shorts - Lindex , Ballerinas - Dinsko


back at you

Idag hämtade jag ut duffeln jag beställt från Ellos. Provade den och tyckte att den kändes stor, då ser jag att de skickat fel strl, drygt! Så jag fick skicka den i retur. Brukar inte beställa från Ellos speciellt ofta men min erfarenhet hittills att det ofta blir något krångel! Träffade Hanna och Matildas pappa Bengt utanför Östermalmslivs och när han hörde att jag beställt från Ellos sa han "Men Maja, har du inte bättre smak än så". Haha, där fick dom ;)


Stillbild



Det här har jag slängt på mig när jag gått utanför dörren idag.

Kofta: Varo moda
Sjal: Complement
Väska: Second hand


testat

 



Provade ponchon från Kappahl som jag tipsade om härom dagen. Rätt fin men det kan bli lite mycket med det smårutiga burberry-mönstret kan jag tycka. Tror den hade varit finare om rutorna var större..


Dagens



Byxor: H&M
Spetslinne: Lindex (jättegammalt)
Kofta: Emilio herr (skinnlapparna på armbågarna syns lite dåligt)
Skor: DNA


Rött/beige

Hur snyggt var inte det här? Färgkombinationen röd/beige ser man överallt nu och det är ju så fint. Den här bilden är från Zaras hemsida.


Igår



Det här hade jag på mig igår när vi var hos mamma och åt middag, och när vi firade Jessica som fyllde år!

Kjol och blus: H&M
Poncho: Åhléns
Väska: Second hand
Skor: DNA


Igår



Det här hade jag alltså på mig igår.
 Poncho - Åhlens (ny)
Skärp: Zara
Vegamössa - Hattbaren (den låg under nattduksbordet och samlade damm, hittade den härom dagen :) )
Skor: H&M
Väska: Wera


till salu



Linda, här är skorna jag pratade om! Om det är någon annan som är intresserad av att köpa dessa för en billig peng så hojta till. Det är alltså min svärmor Britt-marie som säljer dessa korallfärgade mockaskor från ASOS pga felköp. De är i strl 9 (motsvarar ca. strl 38) och de är alltså helt oanvända.


Ponchos



Tips på två snygga ponchos. Den vänstra är från Kapphl och kostar 199 kr, och den högra kommer från H&M och kostar 249 kr. Ett praktiskt och snyggt plagg såhär på hösten. Köpte själv en igår, försöker lägga upp en bild lite senare..


skooor...


Är jätteugen på att klicka hem de här kängorna från Dinsko. Tror att de skulle bli fina till den beiga duffeln jag beställt efter. Hm.. ska sova på saken :)


Dagens



Var en sväng på stan med Linda idag och kom hem med lite nytt, bland annat byxorna och halsbandet som jag har på mig på bilden. Vi köpte även varsin likadan av ett plagg om jag visar upp lite senare... Nu ska jag laga middag!


Kamel

Har äntligen beställt hem duffeln från ellos som jag spanat på ett bra tag. Gjorde slag i saken när jag hittade en rabattkod som gav 50% rabatt, så nu fick jag betala 400kr istället för 800kr. Bra deal! Om en vecka är den min, hoppas nu bara strl passar!


indianpärlor på indiska


Det här fina halsbandet av indianpärlor får indiska in till veckan. Jag ska självklart försöka få tag på det! :)


patterns

Invigde mina mönstrade byxor från H&M igår. Förstår inte varför jag inte använt dom tidigare då jag köpte dom för nästan två månader sedan. Nu blir det iaf ändring på det! :) Igår vart det grillmiddag hos svärföräldrarna ute i Obbola, sedan gick vi på bio med Adam och Terese och såg "I rymden finns inga känslor", den var ganska rolig faktiskt. Idag jobbar jag, kanske slänger upp några fler inlägg under dagen...


moschino


Hade inte haft något emot att gå klädd så här idag...


Resa bokad

Bokade utlandsresa idag, guud så skönt! Om precis tre veckor bär det av, en vecka på Kreta med min älskling blir det, precis som förra hösten. Det kommer bli helt underbart! Firade lite idag med att köpa mig en fin weekendbag från Newport på Popshop. Den blir nog bra som extra kolli eller handbage. Längtaaar! :)


brand new



Har investerat i ett par shorts i skinnimitation, tror de kan bli användbara i höst med svarta nylonstrumpor eller grövre strumpbyxor under. Så här kommer jag också att matcha dom, gillar kontrasten spets mot skinn.


Tights


Jag som gillar ju som ni vet tights i olika former, speciellt de i lite grövre material och gärna med någon applikation i mocka eller skinn. Nu får Lindex snart in dessa två varianter som båda verkligen faller mig i smaken. 249 kr kommer de att kosta.


Dagens



Nästan helt iklädd H&M idag, väska från Lindex oxh skor från Ten points.
Påtal om H&M så tillkännagav de sitt nästa designersamarbete idag, och det blir med inga mindre än Lanvin. Spännande att se vad detta dreamteam kan åstadkomma ihop! :)


Dagens



Kom precis hem från kalas på Lodjursvägen. Lillebrorsan fyller 10 år idag. Nu ska jag skynda mig till tvn för att se klart finalen av fångarna på fortet!


RSS 2.0