Love 2 love

Vi var som sagt på Hanna och Mohammeds sagolikt fina bröllop ihelgen. Allt var helt fantastiskt.. ceremonin, stämningen, maten, bröllopsfesten.. Kommer troligtvis aldrg få vara med om något liknande igen! Nu har de åkt iväg på en tre veckors bröllopssemester till Bali, unnar er all lycka i världen! Här är några av alla fina bilder som togs under dagen och kvällen: 


















Minisemester i huvudstán



Imorgon åker vi som sagt till Stockholm och möter upp Linda och Nyazi för fyra dagars nöje i huvudstaden. Har fått tag på ett hotell mitt i centrum till kanonpris via jobbet och det gör ju inte saken sämre heller! :) På lördag gifter sig Hanna och jag ser så mycket fram emot bröllopet! Ha det bäst tills vi hörs nästa gång!


Hej hopp!


På holmöfärjan ihelgen

Har haft en underbar semestervecka med sol i princip varje dag. Det har blivit mycket strand- och stughäng och ett antal dopp i havet! :) Nu jobbar jag några dagar innan vi åker till Stockholm på Torsdag för bröllop och annat kul!


Truffle





Beställde dessa mockasandaletter från have2have förra veckan. Himelsk bekväma och riktigt snygga på foten enligt mig. Visar bild med dom på inom kort! :)


Inka



Nu blir det grillmiddag, sen ska jag visa upp mitt senaste köp! :)


SOMMAR..





Några bilder från i lördags på vår årliga wheelsmiddag hos Peter och Mona :) Nu ska vi till Haddingen och sjösätta båt! :)




RSS 2.0