Dagens



Byxor: MQ
Tröja: H&M
Keps: Hattbaren
Skor: Ten points

Har haft en slapp förmiddag hemma, packat upp i lugn och ro och kollat lite serier på datorn. Nu har jag dock tagit en dusch och gjort mig iordning. Dags för en Secondhand runda med Linda..


God morgon måndag

Kom hem från Sundvall sent igår kväll. Vi hittade det mesta vi planerat att köpa på Ikea men i övrigt vart det inte så mkt shopping. Tre plagg kom jag iaf hem med, alla i beiget. Nu ska jag ta tag i upppackningen. Vi hörs sen!

Trevlig helg!



Ihelgen blir det en biltripp till Sundsvall för lite shopping och en tur på IKEA. Jag har suttit och gjort en inköpslista på ikeas hemsida, superpraktiskt. Annars blir det ju ofta så att man glömmer att köpa det väsentliga och kommer hem med en massa kraffs istället. Övernatta på hotell ska vi också göra, ska bli jättemysigt. Vi hörs igen på söndag när jag kommer hem! Puss


Perfekta tröjor




De perfekta baströjorna kommer från Lindex. Jag ska fasen investera i i dom allihop. 299kr kommer dom att kosta och ska finnas i butik från vecka 7. Arrgh.. jag som har så dåligt tålamod!


Fredagens



Jeans: Rut mfl
Skjorta: Selected femme
Skor: H&M


Än så är det långt till vår


Maj 2010

Åhh vad vårsugen jag blir av den här bilden! Minns den här dagen. Jag och Jauqeline hade suttit i parken och fikat i vårsolen, sen mötte vi upp Sebbe på stan. Innan jag skulle hem gick jag förbi jobbet för att hämta min cykel.. och helt plötsligt satt jag mitt uppe i en reklaminspelning för Oleary´s...


Watermark



Fick presentkort på Mias lustgård i julklapp av jobbet. Gick in där en snabbis idag och det finns så mycket fint!Nöjde mig dock med en ny doftpåse för den här gången. Tips: Perfekt att ha uppe på hatthyllan i hallen så man möts av doften varje gång man kommer hem. Det finns massor av olika fräsha dofter.


Ella poncho



Köpte den här cashmir ponchon på Bikbok idag för mitt tillgodokvitto, 299kr gick den på. (Kändes som gratis) Nu är kruxet att den verkar ludda av sig så inåt (!) Så nu har jag 7 dagars öppetköp på mig att bestämma om jag kan stå ut med ludd eller om den åker tillbaka! hmm..


Zara vår

Zara har fått in vårsäsongens kläder på webben och jäklar så mycket fint. Gjorde ett litet kollage av gobitarna. Just nu känns det riktigt surt att Zara inte längre finns i Sundsvall då vi ska dit på en Ikea-tripp ihelgen. Men jag får se det som ytterligare en anledning att åka till Stockholm snart, flygbolagen har ju tydligen pris-krig nu dessutom så flygbiljetterna är ap-billiga. Men åter till kläderna.. ett par röda byxor och en leopard- kjol eller kavaj ligger högt upp på önskelistan just nu.






Dagens



Byxor: Kappahl
Topp: H&M
Halsduk: Emilio (Tottes)
Skor: Nelly
Päls: MQ
Väska: Second hand


Nytt

Jag var på strömpilen en sväng idag och kom (förutom lite nödvändigheter) hem med det här:



Topp från H&M



Persikofärgat nagellack från Pieces


Dagens


Jeans: Nudie
Mockajacka: H&M
Skor: Nelly
Clutch: Monki

Har varit med Linda idag, och vi passade på att ta lite fina bilder. Dock började mörkret smyga sig på redan vid 15 tiden så då fick blixten åka på. Vi har också hunnit en sväng på Kii som bjöd in på förhandsshopping till halva reapriset. Det vart inga fynd för mig och Linda idag, men Totte därimot kom ut med en full påse kläder. Nu längtar jag till imogon då det är den 25e och löning. Känns som att det var en eeevighet sen förra lönen!

Dagens



Topp: Zara
Jeans: Lindex

Vart en himla lugn och skön kväll ute i Obbola igår med bra sällskap. Tacosmiddag följt av Stjärnorna på slottet, P3galan och Jackass. Det vart en hyffsat tidig kväll och det var skönt att vakna upp pigg och utvilad imorse. Nu: jobb fram till 15. 


we´ve got company




Most wanted



Igår kväll



Byxor: Kappahl (ungd. avd)
Linne: H&M
Tubsjal: Lindex
Kappa: H&M
Skor: Ten points


Earrings



Nya örhängen från Ginatricot, något modifierade.


Dagens



Jeans: Rut mfl
Topp: Kappahl
Väst: H&M
Skor: Nelly


Symaskin, äntligen!



Tog hem mammas symaskin tidigare i veckan. Helt oanvänd och inte ens uppackad ur sin kartong. Så nu ska jag lära mig att sy hade jag tänkt. Har provat sy i ett par gamla byxor men det vart inte precis som jag hade tänkt. Så innan jag ger mig på något seriösare blir det mer övning. Vill ju inte förstöra något plagg jag gillar när jag experimenterar. Sen har jag funderat lite på att gå någon sykurs, det skulle vara så himla roligt. Tyvärr verkar det inte finnas något större kursutbud i Umeå men jag ska undersöka saken närmare.


new purse



Slog till på den här lilla väskan/plånboken på Monki för någon dag sen, vilket också Fröken Lee hade samma goda smak att göra. Can't blame her! ;)


Black rock grill



Den här kulinariska middagen avnjöts på Droskan igår tillsammans med älskling, Peter och Mona. Nostalgi från vår Tallinkryssning för ett par år sedan då flera av oss åt Black rock grill. Lavastenen är alltså 440 c varm och på den grillar man sjäv sitt kött och sina grönsaker. Till maten fick vi också flera olika goda såser. Mums! Det enda negativa var att det var sjukt salt, (ja, allt det vita på lavastenen är salt) nästa gång blir det att skrapa bort det först! Sedan åkte vi hem till Peter och Mona och åt efterätt. Mysig kväll!


Lördagkvällen i bilder



Det bjöds på champagne på nöjesmagasinet citys vinterfest på Rex..



och snittar som var försvinnande goda!






Vem behöver glas när man kan dricka direkt ur flaskan? ;)


Lördag


Annandagen på Allstar. Två av tre lyckades iaf strika fotoposen.

Har suttit och kollat igenom alla bilder från Elle-galan som ägde rum i Stockholm igår. Roligt tidsfördriv att kolla på folk i fina kläder. Ikväll får vi också en anledning till att klä upp oss, ska nämligen på Nöjesmagasinet citys vinterfest på rex. Ska bli himla trevligt!


Tips!



Pilgrim lägger ner sin butik här i Umeå så idag började deras utförsäljning. Total utförsäljning!


Monki blouse



Fyndade den här blusen på Monki för ett tag sen. Halva priset var det dessutom! Vet inte om det framgår av bilden, men den är grå-beige i fägen och transparent. Gillar den massor! Såg på monkis hemsida att de även har en liknande, fast kortare variant på rean.


Bik bok



Bikbok får in en hel del fint i vår. Jag har haft ett tillgodokvitto där sedan i höstas men inte hittat någonting. Men nu till våren verkar det komma till väl till pass.


Fast delivery



Exclusive matsumoto 3

Stressade upp mig lite igår över att vi ska gå ut ihelgen och jag har inga snygga svarta skor att ha. Konstigt kan man tycka med tanke på hur många par skor jag faktiskt har. Så i panik beställde jag dessa från Nelly. Hoppades, med trodde inte att de skulle hinna dyka upp innan helgen. Men så idag vid 14 tiden fick jag ett sms "Ditt paket från Nelly finns nu att hämta på Östermalms Livs". Underbart med snabba leveranser!


tanned!



Så här glad var jag efter min soldusch för några veckor sedan!


Dagens (tisdag)



Tröja: Mammas gamla
Tights: MQ
Tubsjal: MQ
Skor: Ten Points
Väska: Second hand


Zumba



Har kört igång med Zumba Fitness i veckan. Rolig träning som dessutom ska vara riktigt effektiv. Laddade hem det från nätet och nu är det utbrännt på dvd-skiva så jag kan köra hemma när jag vill. Det rekommenderade är att köra ett 20min pass / dag. Så det är väl min tanke till att börja med. Zumban är baserad på olika rythmiska danser bla samba, salsa och raggaton och känns som en blandning mellan typ aerobics och dans. Min skiva är uppdelad i tre delar med olika svårighetsgrader. Har kört på första delen nu iveckan men jag ska nog testa del två nästa vecka. Bra lösning för oss som är less på att det tar minst lika lång tid att ta sig till gymmet som själva träningen på gymmet gör.


Nytt till jobbet



Idag har jag och Emma varit och och provat våra nya receptionskläder. Äntligen nytt! Och nu sparas det inte på krutet heller.. Gregers har specialbeställt kostymer till oss och idag fick vi träffa en sömmerska som ska sy upp och sy in där det behövs. Så när det är klart kommer kläderna sitta som gjutna på våra kroppar! Nu längar jag tills på Tisdag då vi får hämta ut våra färdigskräddade kostymer. Kommer bli 10 ggr roligare att jobba i snygga kläder!


tassel, feather, stone



Mitt nya favoritsmycke. Ursprungligen ett halsband från Kappahl som jag har modifierat. Tog bort ett strasshjärta och satte dit mina egna berlocker. Så nu är det helt unikt och så mycket jag det kan bli!


CLEAN


Fick cleans parfymset i julklapp och jag älskar alla fyra dofterna. De är lagoma som vardagsparfymer och lukten sitter kvar hela dagen. De olika dofterna lever verkligen upp till sina namn. "Showerfresh" , "Fresh Laundry" , "Outdoor showerfresh" 




"Warm cotton" heter min favorit. Luktar precis som nytvättat!


hallå onsdag



Vet att jag har blivit dålig på att updatera. Men det är så mkt annat jämt. Blir sällan att jag tar mig tid att göra något inlägg här i bloggen. Men det blir ändring på det snart förhoppningsvis! :) 


Idag har jag haft tvättdag, skönt att ha det bortgjort. Snart kommer Totte hem och då ska vi åka en sväng på strömpilen och handla lite nödvändigheter. Ikväll blir det vinmys hos en vän som jag inte träffat på jättelänge. Det ska bli himla kul. Vi hörs snart igen!


Nyårs outfit



Kjol: H&M
Korsett: oklart
Transparant blus: Monki
Halsband: Lindex


RSS 2.0