Bygdsiljum

Vi var i Bygdsiljum hela dagen igår. Vi körde hemifrån vid 9, åkte hela dagen och var hemma igen vid 17.30. Det var riktigt kul trots att det var ganska snöigt och dålig sikt. Mycket backar och massor med snö. Väl hemma igen körde vi lite afterski, vi åt bullens pilsnerkorv med bröd och sedan var det fest och karaoke. En och annan jäger och whiterussian åkte ner..

Här kommer lite bilder från gårdagen



Louise och Vicki nere i liften

Vicki, Louise och Jauqueline kollar på OS i fikastugan

Jag och Sebbe i backen

Sebbe högg in på varmkorven

vi tar igen oss i soffan efter en hård dag i backen

cider öl och snacks åkte fram

singstar är i full gång..

Smarriga jordgubbsshots

Sebastian känner sig som hemma "det är min högsta dröm att bli full i mjukisbyxor"


Sonia Rykiel by HM

Kolla vad som kom med posten idag. Min efterlängtade Sonia Rykiel tröja från HM. Den är jättestor och jättemjuk.


Dagens

Den här dagens har spanderats med Jacqueline. Imorgon åker vi till Bygdsiljum för årets första skidåkning, hoppas vädret tillåter!




Jeans: Monki
Tröja: HM
Skinnjacka: HM
Skor: Roots


Fjäderprydda axlar



Såg att Emma Danielsson som bloggar på tv4.se hade knåpat ihop en snygg fjäderrad som hon fäst på axlarna på en enkel bastopp.



För ett tag sedan pubicerade amlul den här bilden på sin bogg, kan det vara där hon fått inspirationen ifrån månne? Ruskigt snyggt var det iaf!


Dagens



Skinntajts: JC
Topp och halsband: Lindex


Salary day

Har spanderat dagen med Jessica och sen även med Linda. Har skrattat så mkt att jag garanterat har träningsverk i magen imorgon. Nu är jag ledig ända till på tisdag tack vare att jag fått jobbat så mycket de senaste veckorna. Kan vara rätt skönt att ha en intensiv period med mycket jobb för att sedan få vara helledig och bara njuta i några dagar extra. Sen så fick man ju lön idag, ytterligare en anledning att vara glad.



Jag och Linda med det fina colgate-smilet



Söt-Jessan


David Guetta feat Kid Cudi - Memories



Det spritter i hela kroppen av välbehag när jag hör den här låten


Nytt i garderoben

 

Den här silkiga toppen med guldpärlor på axlarna är nyinköpt, den är lite smått genomskinlig så man får tänka på vad man har under. Älskar dekorationen på axlarna som är tunga som bly. Den här blir jättefin till sommaren när man fått lite färg, men jag kan nog inte hålla mig tills dess innan jag inviger den.


Kofta



Såg att Engla hade slagit till på den här söta koftan, endast 249kr och du hittar den på HM

 


Dagens

Jenny hörde av sig imorse och ville träffas för en lunch på stan. Vi gick på costas och åt av deras buffé, jag är ju sjukt svag för grekisk mat, jummie! Vi satt där och surrade länge, riktigt mysigt var det att sitta och prata i lugn och ro. Sedan gick vi en sväng på stan. Känns som att det mer eller mindre har blivit en daglig rutin för mig att gå på stan, det är inte bra för ekonomin! Jag måste verkligen träna på min självdiciplin, det blir så jäkla mkt småshoppande nu när man både bor och jobbar så centralt.


Jeans: DrDenim
Tröja: Ärvd av mamma
Skor: Duffy
Sjal och Jacka: HM


andrahand


Hittade den här härliga stickade tröjan på myrorna härom dagen, hur mysig som helst!


ge mig



Den här tishan hade jag med i en "önskeoutfit" för ett tag sedan. Den här bilden får mig bara att vilja ha den ännu mer! 


Dagens



Jodhpurs/byxor: HM
Topp: Part two
Munkjacka: Stadium
Skärp: Secondhand
Jacka: HM
Väska: Lindex
Skor: Roots


Sagami

Det vart ingen sushi, vi tyckte att det var för kallt ute för att vilja äta kall mat. Men japanskt vart det iaf, vi gick på Sagami. Jag åt friterad kyckling som var jättegod och mamma åt friterade räkor och fisk. Till förätt fick vi en jättegod sallad, sen soppa till maten och grönt te och frukt till efterätt. Har ni inte ätit där så gör det, kan verkligen rekomendera stället! Roligt nog så kryllade det av japaner där också. Sedan gick vi en sväng på stan, mamma hittade en del och jag köpte ett par mörka slimmade jeans.

  

Maten var så mkt godare än vad den ser ut


abc




Nu ska jag ner på stan och möta upp mamma för sushilunch och lite shopping. Det blir många lager kläder kan jag lova, termometern visade 25- imorse :/ Lägger upp en dagens senare. Vi hörs!


Munkjackan

Köpte en grå härlig munkis på stadium idag. Precis så här vill jag matcha den, med skinnjacka och klackar.





Pic: Emsedge.freshnet.se


not always what it seems




saker och ting är inte alltid som de verkar vid en först anblick


tittut!


En dagens från några dagar tillbaka

Tröja:Kappahl
Tights: Monki


jack-tips



Den här dubbelknäppta armyjackan finns att beställa hos La Redoute för 599kr. Perfekt jacka nu i vår.


Skinnvästen

Jag har varit sugen på en skinnväst ett bra tag nu. Köpte en, men den kändes inte helt hundra så den åka tillbaka till affären. Nu däremot har jag hittat en som jag tror att jag ska slå till på. Vi ser väl om den dyker upp här på bloggen snart.



De här två är inte heller helt dumma, den till vänster är från topshop och kostar 1430kr och den högra kommer från Doma och kostar 4600kr


pic: tv4.se


Dagens


Jeans: Nudie
Skjorta: HM


Lägesrapport

Jag är duktigt på att ta med min kamera överallt men jag har nästan aldrig med mig usb-kabeln så att jag kan föra över bilderna till datorn, därför blir det lite fördröjning. Men jag ska bättra mig. Har haft en bra helg, kombinerat nytta med nöje. Vi var och såg snabba cash i fredags och tyckte den var riktigt bra. Jobbade lördag dag, sen hängde vi med Adam och Terese, spelade kort och busade med deras lilla Rut. På kvällen for vi ut till obbola och år middag och kollade på melodifestivalen, Peter och Mona var där också så det var kul. Jobbade på Söndagen, sen så myste vi hemma med god middag och några bra filmer. Nu ringde Jacqueline och ville gå på stadiums brandrea, sen blir det nog en sväng till ersboda och myrorna innan jobbet.




Jag och Rutan


Zara

Zara har så stilrena kläder. Planerar att åka ner till sthlm nu under våren och då blir det garanterat en shoppingtur inne på Zara. De har så mkt fint nu, alla outfits nedan skulle jag kunna bära rakt av.


Mjukis



Jag gillar den här mjukisbyxetrenden. Det kan vara riktigt snyggt med ett par grå halvtajta mjukisbyxor till rätt outfit. Matchat som här ovan till en dressad överdel och klackar blir det en snygg kontrast.



Dessa byxor från BACK ser otroligt fina ut, gillar vecken på knäna.


Light blue


Dagens


Tröja: Kappahl
Halsduk: Accent


Cognac


Är i valet och kvalet om jag ska beställa hem dessa. Har varit sugen på ett par cognacsfärgade skor hela vintern och jag gillar verkligen de här i skinn med lite högre skaft. Sen så är dom dessutom på 50% rea nu. Vad tycker ni, är det en investering, ska jag slå till?


High waist

Så ett hett tips till alla stilsäkra herrar där ute, vårens måste "high waist t-shirten". Ingen mindre än PH Andreas agerar modell.



hahaha... det fulaste jag sett på länge!


Sonia hets


Idag släpptes då äntligen Sonia Ryikels kollektion för HM. Jag satt redo vid datorn klockan tio för att klicka hem gobitarna jag kollat ut. Tror ni att det gick? Icket.. inte förän 11.20 lyckades jag komma fram till shoppen och då fanns bara en av grejerna jag ville ha kvar. Men men, jag är nöjd över den grejen iaf! Visar upp den här i bloggen när jag får hem den!


red ´n blue

Gillar de här färgerna i kombination, det härliga uppslaget är från Vogue Paris


Pimp youre boots


De här skodekorationsbanden i äkta skinn finns att beställa hos ellos för 259 kr. Perfeka att sätta på ett par svarta enkla stövlar eller boots för att förnya och piffa upp dem lite. Det finns även band med fransar och dragkedjor. 


Ränder


Den här lilla kavajen från Topshop skulle jag vilja klämma på. Priset, endast 310kr på topshop.





Lite samma stuk som denna bomullströjan som jag köpte på Kappahl igår, skönt som sjutton är den också.


halssmycke

Det här maffiga halsbandet får HM in till våren. Skitsnyggt på när man blivit lite brun, jag gillar att det är både korall och turkost riktigt sommrigt!



Pic: kanal5.se


Starbucks



Nu har den populära amerikanska kaffekedjan starbucks öppnat i Sverige, närmare bestämt på Arlanda. På arlanda jobbar en av mina bästa vänner Hanna och även söta Ida som också lämnat lilla Umeå för storstán. Kan tänka mig att dem kommer att springa där ganska frekvent då de verkar ha ett grymt utbud av kaffe i olika varianter (annat än vad mcdnalds har att erbjuda). Åh jag vill också prova nu efter att ha läst Idas första recension!


hej å hå

Vart inte mycket bloggande igår. Hade mkt på jobbet, först jobbade jag kväll i onsdags och fick jobba över av olika orsaker så jag slutade ca tolv på natten och eftersom att jag skulle upp och jobba igen på torsdagen kl 6.30 så fick jag helt enket sova över på jobbet. Som det kan bli ibland! Sen så fyllde min storebror år igår så vi var hemma hos mamma och Dennis på födelsedagsmiddag, var hemma vid 21 och då var jag trött! Är iaf helledig idag , jag ska njuta av den här dagen för sen så blir det jobb hela helgen.. Nu ska jag kolla på de senaste två avsnitten av glamourama.

Ögongodis




Balmain spring 2010


Modekungen

Det finns mycket fint hos modekungen.se just nu, här är några av mina favoriter


Dagens


Jeanssjkorta: Ginatricot
Linne: Part two
Tights: MQ


Idrottsrabatten



Varsitt sånt här idrottsrabatt häfte fick vi av en gäst på jobbet idag. Den är full med användbara rabattkuponger på bl a gina tricot, rut mfl, accent, expert, nicole, veromoda, flera frisörsalonger och flera fik. Passar mig perfekt då jag alltid ser till att ta vara på rabattkuponger av alla slag, kan lova att jag sparat in en bra slant på mina kuponger. haha!




Nytt



Köpte toppen på HM för 79kr (!), halsbandet från samma ställe köpte jag för några dagar sedan



Svartvita tights med prints från MQ 199kr och ett nougatfärgat nagellack från depends vårnyheter nr187 25kr


Yesterday


Jag hade på mig en spetstopp och halsband från HM, tights monki och skor från roots.


Linda provade den här fina kavajen, som hennes kille sen gick och köpte och överraskade henne med, åh!


Very by Veromoda

VeroModa släpper en underlinje vid namn Very som landar i veromodas butiker under slutet av februari. Kollektionen inehåller bl a biker-jackor, kavajer, jeans, kjolar och klänningar med puffärm.


LBD


Fick hem det här svarta lilla fodralet från HM för någon vecka sedan. Axlarna är räfflade och är lagom breda, den markanta dragkedjan i ryggen är pricken över i. Den åker nog på inom kort om jag känner mig själv!


Jeans och t-shirt



Tycker att det är riktigt snyggt att bära ett par slappa jeans tillsammans med en enkel t-shirt, ibland är det allra enklaste det snyggaste. Perfekt att slänga på sig när man har klädångest och inspirationen tryter.


Elsas mode



Köpte boken "Elsas mode" i Söndags, det är en roman av Sofi Fahrman för dem som inte visste det. (mamma trodde att det var någon typ av mode-handbok, hihi) Längtar efter att få börja läsa den nu, ska bli särskillt kul eftersom att många namn som nämns i boken är folk man vet vilka de är, mode- och nöjesprofiler som många av dom har bloggar jag brukar läsa. Är i sluttampen av "Aldrig fuck upp" just nu, stafettläser nu för att komma till upplösningen så att jag kan börja läsa "Elsas mode". Tycker att det är så skönt att varva ner med en bok när jag kommer hem från jobbet på kvällarna, är hemma strax efter 23 när jag jobbar kväll och ofta är man ju uppe i varv och rätt pigg, så då är det skönt att bädda ner sig i sängen men en bra bok tills ögonlocken blir tunga och blicken börjar flimmra och rätt vad det är så väcks man av sina egna timmerstockar.



Önskeoutfit

Om det ändå var sommar...



Klänning: HM 349kr
Skor: HM 199kr
Väska: Chanel ca 6000kr


Fettisdag

Har gått på stan med Linda idag och fått lite saker gjorda. Lite shopping vart det också såklart, har inte usb-kabeln med mig så jag kan inte lägga upp bilder, jag gör det imorgon istället. Vi hann även med att äta en semla på coffehouse tillsammans med Jessica. Det vart veckans andra semla för mig, jag och totte köpte semlor igår också eftersom att vi inte träffas idag. Har ni fått någon semla idag?





Asos



Har blivit helt kär i den här jackan, den skulle bli perfekt nu i vår. Ser ut som att den är i skinn och denim men är helt i skinn. Den går på ca 1600kr och kommer från Asos.


Little red piece



Hittade igen den här lilla gobiten i en shoppingpåse i byrålådan igår. Köpte den för kanske ett halvår sedan men sen har den blivit totalt bortglömd så där låg den med prislapp och allt kvar. Jag älskar att fynda hos mig själv!


Timbaland feat Katy Perry



Den här sköna låten har jag gått och nynnat på hela dagen, enjoy!


Dagens (i detalj)









Skjorta: Åhlens
Tights: JC


Ny kamera

Nu har jag köpt en ny kamera, det vart en Sony Cyber-shot med 10,1 megapixels. Hittils är jag jättenöjd, den är enkel att använda och tar väldigt fina bilder. Har experimenterat med självutlösaren idag, gillar den funktionen men det blir inte fullt lika fina bilder. Det finns säkert någon förklaring till det, fick med en tjock instruktionsbok så det löser sig nog. Med min gamla kamera körde jag nästan alltid på "auto" inställningen men det har jag inte tänkt göra med denna utan nu ska jag använda kamerans fulla kapacitet och byta inställningar efter vad jag ska fotografera. Jag köpte till ett 2gbs minneskort till kameran, fick köpa det billigare eftersom att det var en bruten förpackning, när vi sen skulle provfota visade det sig att minneskortet inte fungerade, så typiskt! Var iaf tillbaka med minneskortet på expert idag och fick ett sprillans nytt för samma pris! Nu ska jag fortsätta utforska min nya lilla kamera så att jag kan uppdatara med nya bilder här på bloggen.

Dagens



Tunika: Lindex
Tights: HM


(skum pose)


Heart to heart

Ni kommer väl ihåg allahjärtansdag



Min stora kärlek


Oldies

Känner mig tråkig nu när jag är kameralös och inte kan bjuda på färska bilder. Lägger upp lite old pics istället :)



Jag och Vicki på Allstar

 



Jag och Tina fikar på NK med brudarna



Totte, jag och mamma på julbord i skeppsvik med la familia


Jag på julafton i holmsund



Jag, pappa pch Tora på Norrbyskär i sommras

Jag och Alex ska åka fossil i tavelsjö, peter laddar inför båtkörning


Senaste Elle

Senaste numret av Elle pryds av en härligt vårig och färgglad framsida. Massor av fina modejobb inuti tidningen också.




Såg en bla en skitfin jacka från cubus som jag ska kolla efter när jag och totte åker till sundsvall om två veckor, den liknade de här jackorna i modellen


Begär



Båda de här topparna ger mig starka ha-begär! från glitzy.se


Good day

Spanderade dagen med Jessica idag, det blir mycket skratt när man umgås med den damen! Vi var hos Linda på eurasia och åt deras goda lunchbuffé, det var helt fullt när vi kom med Linda fixade ett bra bord till oss! Sen så fick jag typ 70% rabatt på minneskortsläsaren av Joel på teknikmagasinet. En bra dag helt enkelt!




Pic: Leendas.blogg.se


(Tis) Dagens

Här kommer en dagens från i Tisdags då min kamera gick sönder. Köpte en minneskortläsare idag och tror jag har bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa.





Kofta: Acne
Topp: HM
Halsband: Lindex
Tights: Monki
Stövlar: Chisel


Shake your tailfeather



Har kommit på vad mycket jag tycker om fjädrar som accessoar. Gillar det där lite bohemiska med fjädrar, tror att det kan bo en liten indian inom mig.


Grunge



´Den här donnan kan verkligen konsten att klä sig, det ser ut som att hon bara ryckt första bästa ur garderoben men ändå fått till det snyggt. Gillar egentigen inte grungestilen särskillt mkt, men på henne är det snyggt hon mixar ihop plaggen med sån finess. Kolla in hennes blogg amlul.com


transparant från HM


Hm har fått in den här tunikan men transparanta ärmar för 249kr, fiint!


3 X sonia rykiel



Dessa tre plagg ska jag sikta in ögonen på då Sonia Rykiels samarbeta med HM släpps den 20/2.

1. Klänning med strass 599kr
2. Tröja 299kr
3. Tröja 399kr


Jade

Senaste nageltrenden är lack i färgen jadegrön eller mintgrön. De flesta nagelacksmärken har snappat upp och trenden och har lack i någon ljusgrön kulör just nu. Det första jadegröna lacket kom från chanel, men budgetmärkena var snabba att komma med mer prisvänliga kopior.


Originalet från Chanel 200kr



Något billigare lack från O.P.I 126kr



Prisvänligt lack från Isadora 60kr


Kii

Jag var förbi på Kii som hade våröppning idag. De hade massor av rea, hittade en svart pälsväst från VILA som jag köpte. Passade på att bli "Kii-kompis" också och då fick nyaste numret av elle sen så får jag 15% rabatt på nästa nätköp så det tackar jag för! Kan tyvärr inte lägga upp någon egen bild på inköpet eftersom att jag inte har någon kamera för tillfället, men nu har jag fått några schyssta tips så till helgen köper jag en ny kamera!



Nica waistcoat, lånade den här bilden från kiis hemsida




Mc-knän


De här är vad jag fick samtal om igår, har varit inne och frågat efter dem ett par gånger men då har dom inte kommit in i butik än så jag frågade om de inte kunde ringa när de kom istället. Så igår ringde det och nu är de mina, har varkligen velat ha dem sen först gången jag såg dem på hemsidan. De räfflade skinnknäna gör dem riktigt häftiga, 199 kr kostar de och JC är butiken.


Details


Detaljer och accessoarer i mängder, ringar, armband, örhängen och halsband. Det får gärna vara stort och klumpigt, snyggt när smyckena sticker ut.


Snygg i jeans

 


Sno stilen av Sofi

Jeansskjorta: Ginatricot 199 kr
Jeansshorts: Levi´s / Urban outfitters 480 kr
Klocka: Jetset / ur&penn 1498 kr
Läppstift: Chanel 310 kr


Önskeoutfit


T-shirt: Premium label
Jeansshorts: Topshop
Skor: Chanel
Klocka: Rolex
Läppstift: Isadora


Dagens



Tröja: HM
Byxor: Lack/twill HM
Halsband: Lindex
Skinnstövlar: Chisel


Wednesday

Åt en jättegod lunch idag på coffehouse i MVG. Jag åt lasagne och Jacqueline åt foccacia, sen har dom riktigt fräsch salladsbuffé på det stället och att dom har alla dagstidningar och bjuder på kaffe är ju alla tiders. Vi strosade runt i lite butiker och köpte lite smågrejer, ett par jättefina örhängen köpte jag bla. Mötte sen upp Linda gumman en sväng, hon hade köpt ett par skitsnygga solglasögon som jag fick lov att härma henne med. Fick även ett samtal idag om att någonting jag suktat efter ett tag nu kommit in i butik, så imorgon blir det inköp!





Jag provade kavajen jag skrev om igår inne på Gina tricot


Spetsigt




Toppen till vänster, to die for!


Tweed

Jag är sugen på en kavaj i tweedmaterial, tycker att det är så snyggt. Gillar det grova tyget, det gör sig verkligen bra på en kavaj. Någon i liknande modell skulle jag inte tacka nej till:

               


Önskeoutfit (budget)


Topp: Bikbok 199kr
Jeans: Ellos 499kr
Boots: Vagabond 1200kr
Väska: Asos 250kr


GT

Kollade just Ginatricots webbshop och de har fått in en hel del fint nu faktiskt. Om jag hinner hade jag tänkt prova de här överdelarna på stan imorgon. Allt kostar mellan 249-399 men ser betyldigt dyrare ut tycker jag, hoppas bara att plaggen är i bra material som håller måttet. Det är alltid kul att budgetfynda! 






Rågummi

Tycker minsann att mina kängor från roots med rågummisula påminner lite om dessa från Marc Jacobs

Marc Jacobs

 



Roots


Vår hos Zara

Här är ett smakprov från Zaras vårkollektion. Som vanligt har jag plockat ut mina personliga favoriter:


Kameratips mottages




Min kamera är nu officiellt dödsförklarad. Den har varit rapplig ett tag nu efter att ha åkt i golvet ett antal gånger, sist så föll min lillebror utför trappen med den så det är väl inte konstigt att den gett upp. Hade den inne på lagning i slutet av förra året eftersom att det börjat ta suddiga bilder och det gick på garantin. Nu hade kameran börjat visa upp liknande symtom igen, men efter att ha åkt i golvet idag igen så är den alltså helt slut, det går inte ens att slå på kameran. Dödsstöten - kameran låg på sängkanten av någon anledning, i ögonvrån ser jag i slowmotion att den börjar glida och innan jag hinner fånga upp den så stutsar den i golvet. Fan! Jaja iallafall nu undrar jag om det är någon som har tips på en bra prisvärd digitalkamera? Den jag hade var en samsung, endast 6 megapixel men den tog jättebra skarpa bilder (innan den började rappla) och hade massa bra inställningar som man kunde använda beroende på vad man fotade. Jag tar gärna emot tips!


Glamourama

Igår var det premiär för Glamourama på Tv3 Play. Tycker att det kändes ganska tillgjort och tjejerna sätter verkligen bimbostämpel på sig själv, med det var helt klart underhållande! De kommer att läggas ut ett nytt avsnitt kl 18 varje måndag så det blir en ny måndagsrutin. Kolla på de två första avsnitten nedan




Update: Varje Måndag, Onsdag och Fredag släpps visst nya avsnitt på webben


Jane Timglas

Haha, vad roligt! Jag hittade den här bilden på Jane Timglas (mammas pojkar) blogg på finest.se. Här är hon tillsammans med Åsa, en av mammas bästa kompisar! Dom är tydligen väldigt tajta.. hihi


Stilikon: Alexa Chung

Alexa var från början programledare för "It´s on whit Alexa Chung" som var ett mode/ute- inne program som gick på MTV tom förra året. Nu mera är hon mest känd för sin stilsäkerhet och räknas som en av de kreddiga i modekretsar och får ofta sitta front row på de stora modevisningarna tillsammans med supermodeller och a-kändisar. Hon har även prytt omslagen på flera stora modemagasin som Vogue och V magazine. Här har jag klippt ihop en liten bildkavalkad


När våren nalkas

 Slängde ihop ett litet kollage med det som inspirerar mig mest just nu när det börjar gå mot varmare och ljusare tider och våren är på ingående. Ljust jeanstyg, ränder, skinnshorts och träklackar är några av de trender jag kan tänka mig att jag kommer snappa upp våren 2010.


Ljus denim och skinn


Önskeoutfit


Halsband HM 99kr
Tröja YSL
Jeans Acne 1495
Skor Jimmy choo for HM
Väska Urban Outfitters 400kr


Vila vs Balmain





Jag köpte den här paljetttröjan/tunikan på Kii i December någon gång, har använt den ett par gånger och tycker om den jättemycket men ärligt så är den ju inte så användbar. Man blir liksom less och speciellt nu när den är så hypad och det är så många som har den. Märket är VILA men egentligen är det ju ett plagiat av den dyrare förlagan från Balmain.




1. Balmain 47.700kr
2. VILA 450kr
3. Marcus Lupfer ca 9000kr



Boots



Är riktigt sugen på att klicka hem dessa boots. Gillar att modellen är lite cowboy inspirerad och så tycker jag ju att det är sjukt snyygt med bruna skinnskor överlag, både på killar och tjejer. De här skorna skulle bli perfekta vardagsskor, passar till allt från jeans till byxor och tights. Sen att det är galet bra pris, endast 349 kr gör att jag överväger att klicka hem dem nu på en gång innan dem tar slut! 

Kvällens

Det här hade jag på mig igår



Topp: HM
Tights: Monki
Halsband: Lindex


Carbonara och gamla minnen

Igår vart jag bjuden på middag hos Hanna och Matilda, Matilda som är kock hade gjort jättegod pasta carbonara. Sen kollade vi på melodifestivalen och drack vin. Riktigt mysig kväll med mycket skratt och gamla minnen. Hanna och Matilda är verkligen två av mina absolut bäst vänner, vi känner varandra utan och innan och har samma flummiga humor! Vi kollade på gamla filmer och bilder från när vi var typ 15 år, så sjukt kul vi har haft tillsammans! Idag åker Hanna tillbaka till Stockholm.. jag måste boka in en shlmstripp snarast!








TACK!

Jag gick förbi Nannas Kiosk igår kväll efter jobbet och började prata med butiksägaren som stod i kassan, typ en femtioårig gubbe. Han sa att han kände igen mig och så och berättade att det inte gått så bra för kiosken så de skulle bli tvungna att stänga och börja med restaurangverksamhet där istället. Jag berättade att jag jobbade i närheten och sa att jag kunde komma och handla lunch av honom då. Han bad mig vänta kvar för att han skulle gå och hämta något till mig, när han kom tillbaka hade han med sig ett "restaurangchans" häfte. Det är ett häfte som säljs för 200kr varje år och är fyllt med bra erbjudanden på olika restauranger i stan, typ "köp 2 betala för 1" osv. så det kommer att användas flitigt. Tack snälla nannagubben jag är en blivande stamgäst!

     


Jennifer Åkerman

Någon som jag tycker klär sig snyggt är Jennifer Åkerman, som är lillasyster till den svenska skådespelaren Malin Åkerman. Hon är numera bosatt i LA där hon pluggar och så hon driver hon en blogg på aftonbladet där hon skriver om sitt liv i hollywood


Önskeoutfit


Byxor topshop 385kr
Skor HM 699kr
Topp Nowlook 245
Halsband Newlook 70kr
Väska Cheap Monday 399


Turkost



Så här snygg var Elin Kling i sin turkosa kavaj, den kommer från Monki och kostar 500kr.



Moises De La Renta for Mango

Den 1 mars släpps en kollektion t-shirts och toppar på Mango som är ett samarbete mellan kedjan och Moises De La Rentas, som är den kända modedesignern Oscar De La Rentas son. Topparna kommer att kosta mellan 250-300 kr. Jag kanske får skicka någon bussig tjejkompis att handla åt mig i Sthlm eftersom att vi inte har Mango i Umeå. Dessa två står på min önskelista



Fashionabelt

Kul att det sitter så många modebloggerskor front row på Sthlms modevecka

 


Petra Tungården och Mikaela Forni (snart i glamourama) och Billie Josefsson. Alla driver modebloggar




Karolina Skande (hotspot) en av de första modebloggarna, Nina Johansson och Sofi Fahrman (båda bloggar på sofismode.se)


Fredag

Tog det bara lungt på förmiddagen idag, kollade på "vakna med the voice" som vanligt när jag har sovmorgon. Jag brukar gå upp kl 7.00 bara för att se det, älskar det programmet som egentligen är en tv sänd radioshow. Josefin Crafoord, Jakob Ökvist och Paul Haukka är så jäkla bra ihop, får mig alltid ett gott skratt av dem. Sen gick jag ner till solariet (som vi typ bor granne med) dem hade nybytta rör så nu har jag förhoppningsvis fått lite färg, annars känner man sig alltid så blek och tråkigt den här årstiden tycker jag. Sen så har jag slängt ihop en skagenröra så nu har vi god frukost till ihelgen, det är skönt att ta det lugnt och njuta länge av god frukost på helgmornarna när man är ledig. Hanna kom förbi mig efter lunch, vi gick ner på stan och det första Hanna utbrister är "Gud vad litet allt är" haha hon har fått lite perspektiv på saker och ting sen hon flyttade till Stockholm! Hon hittade iaf lite snygga grejer på HM, en klänning med axelvaddar och en tunika. Klockan 14.30 började jag jobba och slutar 23.00 ikväll, är inte alls sugen på att jobba en fredagkväll men sen jag är ledig resten av helgen så då ska jag njuta fullt ut! Min underbara snälla pappa var förbi här nyss, roligt att han följer min blogg dagligen men jag hoppas att han inte är den enda som drar upp läsarstatistiken ;) Trevlig helg på er!



 



Den här toppen köpte jag igår, jag var först i stan med, de hade inte hunnit packa upp den utan den var fortfarande på lagret när jag frågade efter den. Den är Onesize och ganska stor i modellen men jag gillar det!


Dagens



Byxor: Monki

Skjorta: Åhlens



Balmain


Galet snygga militärjackor




Fler snygga jackor från balmain


Nytt från HM

jacka: 399kr
t-shirt: 99kr
leggings: 149kr
skor: 199kr

Klänning: 349kr

kofta: 199kr

skor: 199kr



Kavaj: 299kr
Topp: 99kr
Kjol: 49kr
skor: 399kr


Vacker



Älskar den här bilden på Jacqueline, här var hon modell för en kollektion som heter ONE som bla visades upp på Umeå Fashion Weekend


Dagens

Jeans: JL

Topp: W collection

Halsband: Lindex
Skor: Roots
Halsduk: Tjuvlånad av Totte



Feb 4

Jag är hemma hos Jacqueline, vi har stekt pannkakor och ätit raggmunkar. Det var första gången som jag stekte tunnpannkakor men dem vart riktigt bra! Nu sitter vi och kollar i lite tidningar och Jacqueline doppar kakor i läsk. Nu har jag bytt om till jobbkostymen och ska snart bege mig mot jobbet.



Jacqueline fipplar på datorn



Jag steker mitt livs första pannkakor



Vi gick förbi den här gigantiska isskon när vi gick till bubblan för att handla



Fina flickor



Tina, Jag, Linda, Matilda och Hanna är fotograf

Hittade den här bilden på min kamera, det är inte ofta dem här tjejerna är samlade nu för tiden kan jag lova. Det här var dagen före julafton, Hanna var hemma från Stockholm och Tina från Miami och vi tog en fika efter att vi hade varit ute och shoppat dom sista julklapparna.


Läkerol ice mint



Så sjukt goda, kommer aldrig att köpa någon annan sort igen!


Sammet

Jag provade klänningen i mitten  på monki nu när vi var i Sundsvall ihelgen, den var på 75% rea och kostade typ 80 kr. Ångrar att jag inte köpte den nu när jag ser hur fin Emma Danielsson som bloggar på tv4 var i sin röda sammetsklänning.

                                  



Spets

Det finns mycket fina spetsplagg i butikerna nu. Tycker att spets kan vara riktigt snyggt på en klänning eller topp.
De här plaggen är jag sugen på att inhandla, toppen från lindex ska jag försöka haffa så fort den kommer i butik men jag har inte bestämt om det blir den svarta eller den vita tunikan. Vad tycker ni? Ska springa in och prova dem någon dag i veckan så får jag se vilken som ser bäst ut helt enkelt.



Kappahl 350 kr st




Lindex 199 kr  (kommer snart i butik)


Snyggt från Alexander Wang



Framifrån






Bakifrån


Parfym Junkie

Jag är en riktig parfym-junkie och just nu så varvar jag mellan de här




1. "Be delicious" DKNY

2. "Midnight poison" Dior

3. "Amour" Kenzo

4. "Light blue" Dolce&Gabbana

5. "Sweet Darling" Kylie Minogue

6. "Moon sparkle" Escada


Jag blir fort less på parfymer och gillar därför att varva mellan några olika. Jag gillar fräsha ganska lätta dofter så därför använder jag "be delicious" och "light blue" mest. "Amour" doftar gott men väldigt sött, använder den då och då som omväxling. Den jag använder minst av dessa är "midnight poison", den doftar gott men den är lite för dovt och mustigt för min smak. "Moon sparkle" är en lätt fräsh somrig doft som jag använder då och då och "sweet darling" lukar sött och jättegott men jag är inte less på den för tillfället.




Just nu är jag sugen på att införskaffa "cheri" från Dior, tycker att den lukar riktigt gott.


Glamourama

Nu på Måndag 8/2 börjar en ny dokusåpa som heter Glamourama, serien kommer att vara i 20 avsnitt och handlar om mode- och nöjesprofilerna Anna Hibbs 24, Petra Tungården 22 och Michaela Forni 20. I programmet kommer man att följa med tjejerna i deras jobb och vardagsliv som består av allt från lyxiga premiärer, glassiga modejobb och kändisfester. Gymensamt för alla tre tjejer är även att de alla driver varsin framgångsrik blogg. Glamourama kommer endast att visas på nätet på Tv3 Play. Tror att Glamourama kommer att få bli ersättningen för Paradise Hotel som är i finalveckan nu och alltså är slut snart, jag måste ju ha någon rolig serie som jag kan följa slaviskt! :)



Fashionista

Satt och kollade runt lite på streetstyle sidor och hittade den här på Emmanuelle Alt som är moderedaktör för franska Vouge, antar att det är hennes dotter brevid. Dottern är så söt, snyggt och trendigt klädd var hon också men man ser ganska tydligt att det är mamma som har valt ut hennes kläder, hon är klädd som en minivuxen. Tycker det ser lite kul ut med en pytte fashionista








pic: stockholmstreetstyle


Paradise hotel




Jag springer upp och ner i tvättstugan idag, vi har bara en tvättmaskin så det tar sin tid. Under tiden tvättmaskinen är igång sitter jag och kollar på paradise hotel, jag missade dubbelavsnitten igår och kommer att missa dom ikväll med efter som jag jobbar men tv6 lägger ju upp alla veckans avsnitt imorgon så då ska jag kolla ikapp. Har ialla fall suttit och kollat på "extended scenes" från PD, skrattade ihjäl mig åt "Kristoffer är sur" och sjukaste är Patrik och Jackie med "klicket". Haha har ni inte kollat så gå in på tv6play och gör det.


Bio

Har varit på med mamma och Mia ikväll, vi såg "precious" en riktigt tragisk film men det var bra handling och grymt bra skådisar, bla Mariah Carey var med på ett hörn. Vi tyckte att vi var ute i god tid, parkerade utanför Mia och gick upp till henne en sväng. Det slutade med att vi kom inflåsandes på bion typ tio min sent så vi missade reklamen men kom i perfekt tid till filmen. Mamma hade tagit med cheddar popcorn som hon potionerat i plastpåsar till oss alla, haha hon är rolig hon sötmamma. Fick lämna ett par jeans till Mia också som hon ska sy upp åt mig, tack snälla Mia!




mamma och mia




Min biooutfit

Tröja: ärvd av mamma

Tajts: Sisters

Skor: Duffy

Filippa K Women´s spring summer 2010

Filippas Ks vår/sommar kollektion innehåller en del riktigt fina plagg med mycket rosa och blått som accent färger. Gillar hur de matchar mjukisbyxan med kavaj och klackar, och den ceriserosa kavajen ser kanonfin ut. Det är snyggt med lite färg närmare sommaren när man hunnit bli lite brun. Här är av mina favoriter från kollektionen




Pics: filippa-k.com

RSS 2.0