Kornblått



Har varit på jakt efter något kornblått att utöka garderoben med, och igår hittade jag det här linnet på Lindex för 149kr. Gillar kvaliteten på linnet som är silkigt framtill och ett vanligt bomullslinne på baksidan. Har massa ideér hur jag ska matcha det.. men kan det inte bara bli sommar nu så man kan få slänga av sig några lager kläder?!


Tirerd but alive!

Har varit hemskt dålig på att upd bloggen senaste veckan. Men till mitt försvar så har jag jobbat 5 nätter i sträck och sovit stora delar av dagarna. Huh, dessutom har jag gått och blivit förkyld och jättehes.. men nu ska jag inte hålla på klaga! Så här har jag sett ut idag:






Jeans: GT
Kavaj: Lindex
Sjal: Åhléns
Pumps: Duffy
Väska: Seconhand


Cheap monday



Inhandlade två par shorts från Cheap Monday på Häggström idag. 50kr/par betalade jag för dom, hatar inte häggströms rea! :) Perfekta vardagsshorts som kommer kommer bli välanvända i sommar.


Fredags





Byxor: Monki
Topp: Indiska
Sjal: Bijoux by us
Halsband: Oxxo
Pumps: have2have
Väska: Second hand


Bio




Nu drar vi iväg på bio-premiären av Baksmällan II med Adam och Terese. Sen väntar nattjobb för min del 22.45 - 7.00. Wish me luck! :) 


Djuriskt

Var precis och hämtade ut de här pumpsen i mockaimitation. De beställdes från Ellos härom dagen och fanns att hämta ut redan idag, mycket snabb frakt måste jag säga. Jag passade på att beställa när Ellos hade erbjudandet 40% på vafri vara. Hade tänkt beställa samma skor fast i svart eller beige men jag kom till kassan visade det sig att de precis sålt slut. Är iaf nöjd med dessa leomönstrade, och viktigast av allt så är det riktigt bekväma att gå i.






yellow

Är hemskt sugen på färg nu för er som inte har märk det. Inhandlade den här knallgula tishan för en billig peng på H&M idag, tror att den blir fin till en solbränna i sommar.

Ny doft - Heat

Föll pladask för den här doften första gången jag luktade på den för några veckor sedan, och idag vart det ett köp. Brukar inte vara så mycket för "kändis-parfymer" , men den här luktar riktigt gott. Den är söt och somrig med doft av bla persika och vanilj.  

Beyoncé - Heat rush






pink rainy day

Är ledig från jobbet idag. Sulle varit ledig igår också men dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde komma in några timmar på förmiddagen, så jag ställde upp. Det har varit regn och rusk här på förmiddagen så jag har passat på att pyssla lite hemma. Har bla gjort klart ett litet syprojekt, att fålla upp en klänning. Sen har jag varit och solat, hade sån tur att det var nybytta rör (!) dessutom :) Vi hörs mer sen!



Byxor: Monki
Topp: H&M trend
Pumps: have2have


Helgen som gått

Har haft en himla mysig helg tillsammans med småbröderna. I söndags kom Rut och hälsade på och vi gick ner på stan i finvädret. Åt mjukglass på torget och gick ner till älven och kollade Adam och Tottes invigningsåk Adams nya båt. Sen tog vi strandpromenaden hem. Lite bilder från dagen:








Herm shirt

I lördags när vi var på Häggström modehus köpte jag den här fina blusen från VILA. Ett riktigt maja-plagg, älskar modellen som är kort fram och längre baktill. Supernyggt till byxor eller kjol med lite högre midja. Fick den även till ett riktigt bra pris då Häggströms alltid ligger lite under rek. pris.




Birthday girl

Idag är det alltså min födelsedag, 23 år gammal. Livet rusar iväg, bara att försäka njuta av varje sekund! Har inte haft något uppstyrt firande idag, utan det blir nästa helg. Var så mycket annat denna helg. Vi har oaf hunnit med diverse trevligheter idag, shoppat på häggströms och ätit varmkorv, hälsat på en kompis till Totte och fått klappa en enorm häst, ätit tårta hos pappa i stugan och fångat grodyngel, samt grillat ute på balkongen och cyklat ner på stan i kvällssolen och hyrt lite filmer. Nu blir det horisontalläge och filmmys med grabbarna i soffan. Puss på er!





Jeans: Dr Denim
Blus: VILA (ny från häggströms)
Skor: Zara


Helg :)

Äntligen helg! Nu är jag långledig efter en rätt intensiv vecka, så skönt! När grabbarna kommer hem ska vi åka och handla lite smått och gott, så blir det ev. grillning ikväll sen myskväll med film och godis. Så här ser jag ut idag:





Jeans: Dr Denim
Linne: Carlings
Kofta / Väska: Secondhand
Loafers: H&M trend


Torsdag

Har precis skickat iväg pojkarna till skolan, nu blir det lite stök här hemma innan jag ska iväg på jobbet.
Kofta: Secondhand
Halsband: H&M
Skor: Topshop

Dagens

Jobbade som sagt inatt och kom hem kl 7 imorse. Kände mig rätt pigg när jag kom hem så jag la mig och läste VK i sängen brevid min älskling, men så fort han åkt till jobbet somnade jag om en stock. Sov till kl 13.30! :P Ikväll kommer mina smöbröder hit, (10 och 12 år) och ska vara hos oss till på Måndag, mamma oh Dennis åker på en weekend till köpenhamn. Så dagarna fram till helgen blir nog rätt intensiva då jag dessutom har rätt långa arbetsdagar. Längtar redan till helgen! ;)





Skjorta: H&M
Skor: Zara


Wake me up

En härlig sommarbild

Har tagit på mig att jobba en del natt i sommar för att få ut så mycket ledighet som möjligt. Man jobbar sju nätter sen är man ledig i sju nätter. Så inatt ska jag prova jobba mitt första nattpass. Vet inte alls hur det kommer att gå. Jag försökte sova ut ordentligt imorse, men steg upp 10.30 då det var omöjligt att somna om. Jag blir stressad av att sova länge, det känns som att man missar så mycket av dagen. Får dock lov att vänja mig då det kommer att bli många jobb-nätter i sträck i sommar. Nåja, nog om det.. nu ska vi åka och handla lite, sen blir det mys och bigbrother innan jag börjar jobba kl 22.45. Puss på er!

Monday dress





Klänning: Kappahl Halsband: H&M Pumps: Have2have

Åå vad jag har njutit av att vara ledig en hel helg utan att vi gjort något speciellt alls. Har träffat lite vänner, kollat fotboll på gammliavallen, varit hundvakt, kollat eurovision ute i obbola och lite sånt mys. Skön uppladdning inför en fullspäckad vecka. Idag har jag jobbat 7-15, nu ska jag slänga i mig lite middag sen ska jag träffa tjej-gänget från gamla klassen. Vi hörs imorgon! :) 


Lördag!

Hej på er! Det är lördag och jag är ledig, härliga tider! Får börja vänja mig för det kommer bli många lediga helger framöver. Wowow! :) Igår var jag Totte och Danne på bio och kollade på Insidious, en riktigt bra skräckis, passade ju kanon när det var fredag den 13:e och allt. Nu kommer snart Jenny hit så ska vi iväg och kolla fotboll på gammliavallen. Ikväll ska vi vara hundvakt år Rutan och så blir det förmodligen att heja fram Sverige i Eurovision. Ha en bra lördag vänner! :)




Lite mer shopping från Sthlm

Vart mycket från H&M som ni ser.. Men de har verkligen ett helt annat sortiment än här i Umeå, inte bara från Trend-avd. utan även på övriga avdelningar. Det här fick följa med mig hem:


Ceriserosa halvtransparent topp från H&M Trend. Blir snygg till bränna och orangea naglar i sommar.


Grå löst sittande shorts. Fina, men de känns inte hundra så de åker troligtvis tillbaka.


Dagens





Jeans: Dr Denim
Tröja: H&M
Armband: H&M Trend
Pumps: Have2have


Loafers



Ytterligare ett par skor som jag köpte i Sthlm ihelgen. Dessa har jag använt varje dag sedan jag köpte dom, redan favoriter alltså. Perfekta vardagsskor. 299kr från H&M.


Arrgh!

Har gjort flera inlägg de senaste dagarna som inte publicerats, så irriterande!
Nu är iaf möhippe-inlägget publicerat men det hamnade av någon anledning en bit ner, så skrolla ner för att se alla bilder! :)

Tidig kväll

En av helgens alla skrattattacker. Jag och Linda på Bromma flygplats.

Imorgon ska jag lägga upp resten av bilderna från Syhlm och Hannas möhippa. Blir en tidig kväll ikväll. Ska upp tidigt imorgon och testa Winns frukostbuffé med min nygamla kollega Petra innan vi börjar jobba kl 7. Godnatt på er!

Zara





Köpte dessa skor på Zara ihelgen, är otroligt nöjd med dom. Var nära på att köpa ett par svarta också men hejdade mig. Tycker att de påminner om celines skor i modellen, älskar den raka grova träklacken.


Hannas möhippa



Med Idas hjälp smög vi in i Hannas lägenhet och gömde oss i klädkammaren för att sedan hoppa fram och överraska henne. Hennes reaktion kan beskrivas som "skräckblndad förtjusning", tårar och skratt omvartannat.
Sedan fick hon ögonbindel och vart påklädd i denna härliga utstyrsel


Champagne, tårta och tutor på balkongen. Var underbart väder!


Åkte självklart lokaltrafik in till stan..


där Hanna fick gå runt och sälja rosor..


picknick i kungsträdgården med jordgubbar, goda ostar och mousserande vin..


och mjukglass på det


Det var idoluttagning i Sthlm samma dag och Hanna fick en låt tillägnad sig av några duktiga sökande, dagen till ära :)


Världen vackraste mö!


Mot eftermiddagen vandrade vi iväg mot söders höjder..


Där Hanna än en gång fick ögonbindel..


När hon förstod att hon skulle få sjunga in låtar på en skiva i en riktig musikstudio vart hon såhär glad!


Kvällen fortsatte på en av Hannas favoritrestauranger "Bakfickan" där vi beställde in tapasbuffé till vårt bord och fick äta obegränsat. Ljuvligt gott!


Kvällen fortsatte med vin och drinkar, och vi fortsatte vidare på en klubb i gamla stan


Jag och Linda utanför restaurangen


Kvällen slutade med att vi vart utelåsta och fick sitta och vänta i trapphuset ett tag. Men det gjorde absolut ingenting efter en sån underbar dag!


Dagens





Jeans / Tröja: Lindex
Jacka / Loafers: H&M
Väska: 5preview


Helgen i kort


Nyshoppat armband från H&M

Kom precis hem efter en otroligt lycka helg i huvudstaden! Igår överraskade vi älskade Hanna med Möhippa. Vi höll igång från morgon till sen kväll med diverse roliga aktiviteter. Så kul att umgås alla ersboda-tjejer tillsammans, var superlänge sen sist. Tack för ihelgen alla inblandade! Bildbevis kommer! ;) Imorgon blir det en lång dag med inskolning på nya jobbet följt av afterwork på Viktorias. Så nu väntar sängen!


(Skrev inlägget igårkväll, men blogg.se hade något driftfel så det publiceras först nu)


Later!


Hejdå Dragonen och fina kollegor!

Har en rätt så fullspäckad helg framför mig nu, så det kommer inte att bli så mycket upd här!
Ha en trevlig helg vänner!


Preppy



Gillar den här maskulina preppy-stilen på tjejer, känns bekvämt och fräscht. De här bilderna från H&M ska definitivt sparas i min inspirationsmapp.


Sista dagen!



Har absolut ingen klädinspiraton just nu. Hela garderoben känns bara rätt trist. Tror dels att det beror på årstiden, övergångsperioden mellan vår och sommar. Skulle gärna gå i öppna skor och kavaj, men det känns lite för kallt än så länge. Men snart så! :) Idag har jag umgåtts med Linda och Jessica. Det blir alltid en massa flams och skratt då, älskar det! Ikväll jobbar jag mitt sista pass på Dragonen, och börjar jobba på Winn redan på Måndag. Är så förväntansfull! Ska bli skönt med en ledig helg imellan så jag hinner ladda upp med massa kompishäng och nöjen. Livet! :)


Torsdag



Skinnjacka / halsband: H&M
Chinos: Lindex
Boots: Monki
Väska: 5preview
Solglasögon: Rayban

Äntligen är solen tillbaka i Umeå! Nu ska jag ta en promenad ner på stan för en lunch med fröken Liljedahl. Puss på er!


Plisserat



Köpte den här plisserade kjolen på Monki för någon dag sedan. Tror att det kommer komma väl till användning. Fin både med strumpbyxor under och till bara ben när det blir lite varmare ute. Gick på 300kr.


Dagens



Jeans: Nudie
Kofta: Benetton
Väska: Secondhand
Keps: Hattbaren
Skor: Bianco


Affordable luxury

Vid midnatt släpps Lindex kollektion affrodable luxury designad av Ewa Larsson. Väldigt fina smycken måste jag säga, till överkomliga priser. Men jag kommer nog inte sitta vaken och vänta. Har allt för mycket smycken redan!

Aviators



Unnade mig ett par nya ray bans för att fira min uppsägning förra veckan. Är så himla nöjd med dom. Passar i dom flesta sammanhang, hade med dom till fjällen och de kommer passa lika bra i sommar. Modellen är de klassiska "Aviator".


Truffle

Hämtade ut mina pumps från have2have igår. Älskar det mocka-aktiga materialet och den lite tjockare klacken. Tror jag kommer att få mycket användning av dessa i sommar. Hämtade dessutom ut ett paket från Ellos i tron om att jag beställt en beige skinnjacka, men den visade sig vara grön/grå, och inte alls vad jag tänkt mig. Så den åker tillbaka idag!
 



Hemma från fjällen

Kom hem från hemavan igår eftermiddag. Har haft en härlig helg fylld med skidåkning, god mat och god dricka, mestadels sol och trevligt sällskap. Vi trängde ihop oss sju personer i en fyrbädds lägenhet, men det fungerade bara fint! Imorse var det dock tungt att ta sig upp ur sängen, benmusklerna ömmar efter helgens åkning. Jag tog mig iaf upp och har avklarat en körlektion på förmiddagen, deklarerat i sista sekund, varit förbi på nya jobbet, samt hämtat ut två efterlängtade paket. Visar upp innehåll sen. Nu uppackning, men först lite bilder från helgen: 


















RSS 2.0