Tonight




Kvällens detaljer

 Blir troligtvis utgång efter jobbet ikväll. Möter upp Jenny och Millan på Coverclub för en svängom på dansgolvet :) Förhoppningsvis får jag med mig Linda också :)


Loafers



Ett par leo. loafers skulle jag vilja ha på fötterna nu till våren. Något av dessa par kanske? Ni har väl förresten inte missat att zara öppnar webbshop snart? Jag är lyrisk :)


:)


Restaurangchansen - Köpt av lillebror , Idrottsrabatten - Fått på jobbet


Wooden Platform



Skorna som jag velat ha från topshop men som har varit slut i min strl är nu äntligen på väg hem till mig! För ett par dagar sen fick ett sms mitt i natten av bästa Linda att skorna nu fanns strl 36. Beställde dom så fort jag vaknade på morgonen så nu väntar jag otåligt på att få hem dom! :)


Bootcut



Jag har köpt ett par bootcut jeans. Känns väldigt ovant men jag trivs i dom. Nu vill jag ha ett par svarta också.

(Vet att mina bilder blir antingen för mörka eller för ljusa. Måste skaffa mig en ny kamera!)


ut med det gamla...



Garderobsrensningen fortsätter.. jag la ut några nya annonser på tradera igår. Gå gå gärna in och kika :)


Dagens


Kappa / Tights / Sjal: H&M
Tröja / skinnhandskar: Åhléns
Stövlar: Esprit
Väska: Accent


Ny hårfärg



Har experimenterat lite med mitt hår idag. Var tusen år sen jag färgade håret hemma sist men det gick faktiskt bra. Resultatet vart mörkbrunt med slingor :) Förutom det så jag jag tvättat en massa och pluggat teori idag. Nu ska jag snart gå iväg och posta lite grejer som jag sålt på tradera. Ett par skor som jag fick jättebra betalt för och en kappa som såldes för mer än vad den kostade ny :P Ska leta fram mer grejer jag kan sälja, det här va ju kul :)


hipp hurra! :)


Grillning hos pappa med stefan och britt-marie i sommras 

Den här helgen varvas av jobb och umgänge med familjen. Ikväll ska vi ut och käka indiskt för att fira att pappa och brorsan har fyllt år (16 och 18 feb). Och imorgon efter jobbet ska vi till mamma för att fira brorsan lite till :) Har dock inte köpt någon present till honom än, tycker att det är halvsvårt.. men jag har några presentideér som jag tror kan bli uppskattade. Ha en mysig lördag ni, puss!


Natti natti

Jag säger gonatt med den här bilden


Jag och Linda hos Sanna innan sista club rosé i sommras


inspiration






Dagens insperation får Rachel Zoe stå för. Här är ett axplock med mina favoriter från hennes egen klädlinje.


Dagens




Jeans: Dr Denim
Jeanskjorta: Ginatricot
Poncho: Bikbok
Skor: Nelly


Dagens




Tröja: Lindex
Byxor: H&M
Stövlar: Esprit


Kyla

Efter teorilektionen och tårta hos pappa igår vart det skräckfilm hemma hos Danne. Paranormal activity på hans hemmabio, har därför sovit lite halvrisigt inatt :/ jag är alldeles för lättskrämd för att kolla skräckisar egentligen. Idag stannar jag inne till jag börjar jobba kl 14.30. Vill vara ute så lite som möjligt när det är så kallt ute. Fick en förvarning igårkväll om att det är 17 grader kallt på jobbet trots dubbla element så jag bylsar på med mycke kläder idag.


Igår

Jeans: Rut mfl
Tröja: Lindex
Kappa: H&M
Skor: Ten points


Onsdagen



Har varit på stan och gjort lite ärenden idag. Har varit på Åkerbloms och köpt lite grejer till körskolan, anteckningsblock och bra pennor. Jag har min första teorikurs lite senare i eftermiddag. Jag har även köpt en födelsadagspresent till pappa som fyller år idag, en grej som jag verkligen tror att han vill ha :) Vi ska dit lite senare ikväll och gratta honom. Nu har jag precis ätit en sen lunch och är proppmätt. Jag gräddade frasvåfflor, barnsligt gott! :) puss


Kvällens (Alla hjärtansdag)



Blus: Åhléns
Skor: Bianco
Väska: Accent


En dag i övik

Kom precis hem efter en hel dag i Övik. Totte har jobbat och jag och Jessica har strosat runt på stan, shoppat lite, suttit så fort vi fått chansen, ätit pizza och druckit kaffe i två omgångar :) Steg upp innan 7 imorse för att komma iväg i god tid så nu känner man sig rätt trött efter en hel dag på stan samt några timmar i bilen. Blir nog en lugn hemmakväll nu. De här fina tröjorna köpte jag på lindex:






Alla hjärtans dag


Kreta hösten 2010

Det firas med middag ute med min kärlek ikväll. Vi har bokat bord på Angellini men får se om det inte blir tre-rätters på favoriten Taj Mahal istället :) Önskar er en fortsatt bra kväll! <3


Garderobsrensning!



Har precis lagt upp lite annonser på tradera. Dags att börja rensa ut sånt som inte används utan bara ligger och tar plats i garderoben. Det känns som ett slöseri att låta det ligga och samla damm när någon annan stället kan få användning för grejerna. Så kolla gärna in annonserna! :)


Dagens



Nu ska jag ta en promenad till körskolan för att anmäla mig. Känner mig riktigt peppad på att ta körkortet! Det är strålande sol ute men typ 20 minus så min pälsmössa från SVEA åker på! :)


Nu tar jag helg! :)


Sandhamn sommar 2010

Nu går jag på helg! :) Blir snart upphämtad av Totte så ska vi gå och käka hos Linda på Eurasia. Vi ska prova ett experiment, att bota tottes förkylning genom att äta stark mat. Hoppas det funkar! ;) Vi hörs sen, puss!


Dagens



Byxor: H&M
Topp: Kappahl
Skor: Bianco
Väska: Accent
Päls: MQ


Kupoholic?



Ni som känner mig vet att jag alltid sparar på alla rabattkuponger jag får. Har medlems/klubb- kort typ överallt så det blir en del. Här är skörden efter senaste plånboksrensningen. När övergår en god vana till ett beroende? När man känner att man måste hinna använda alla de här kupongerna innan de går ut? För att få känna tillfredställelsen av att ha "sparat" några kronor? ;)


watches


399kr glitter

Var och kikade på de här klockorna idag. Är sugen på en ganska diskret nertonad klocka att variera min stora guldklocka med. Den här klockan är också ett alternativ.


Fredag!


sommarnatt  hos Jessica 2010

Jag har en del nya grejer att visa upp men så har jag inte min kamera här, så det får bli senare. Jag är iaf ledig från kl 15 imorgon ocn ända till på torsdag eftermiddag, det ska bli så skönt. Ser fram emot nästa vecka av flera anledningar, alla hjärtansdag på måndag, kanske övik på tisdag, jag ska anmäla mig på körskolan och förhoppningsvis komma igång ordentligt med körkortet, sen så kommer det in en massa fint i butikerna som jag gått och väntat på :) Vi hörs sen!


Torsdagen



Vaknade upp av att mamma ringde imorse, hon var i krokarna och ville komma förbi på en kaffetår. Så det vart mys med mammsen på förmiddagen. Sen har jag och Linda varit förbi på z-profil där de visade upp lite nya kläder och bjöd på plockmat. Linda fastnade dock för något helt annat än kläderna som hon säker visar upp i sin blogg i slutet av veckan ;) Nu blir det jobb resten av kvällen.


three wishes

Tre saker på min önskelista. Och helst i denna kombination.



Vegamössa - CTHbutiken  Väska - Chloé  Tisha - YSL


"Dagens"

Har ingen "dagens" att bjuda på idag så den här bilden från i våras får duga så länge :)



Jeans: J Lindeberg
Kavaj: Stockh lm
Sjal: Åhléns
Skor: H&M


Ärmlöst


Blus Lindex 299kr

Det har varit jättemycket transparenta blusar det senaste året, själv så har jag flera i olika modeller och färger. Nu när våren närmar sig börjar den transparenta blusen i västmodell dyka upp lite här och var. De här från Lindex tycker jag ser riktigt fina ut, speciellt den röda gillar jag.


Blue



Har investerat i en ny väska. Den är mörkblå och boxig och har både handtag och axelband. Jag är jättenöjd med mitt inköp. :) Den här kommer att få hänga med mig länge...


Dagens

Var och lunchade med med damerna på Eurasia idag, inte allt för ovanligt! Gick även en liten vända på stan och nu kom jag nyss från solariet och har förhoppningsvis blivit någon nyans brunare! Ikväll blir det en lugn kväll, middag och mys med älsklingen som håller på att bli sjuk. Förhoppningsvis slipper jag bli smittad för imorgon börjar min arbetsvecka. Vi hörs sen! puss och kram


Byxor, topp: H&M
Skor: Bianco
Väska: Second hand
Kappa: Cubus


Yehaa!



Oversize "mocka" skjorta - Second hand  Halsband - H&M

Dagens shopping efter en dag på stan med Linda. Det vart visst lite cowgirl-inspirerat inser jag nu! Jag la även undan lite grejer inne på H&M så ska jag sova på saken. Det har kommit in mycke fint i butikerna nu så det är bara att hålla i plånboken, hårt!


Dagens



Jeans: Rut mfl
Jeansskjorta: H&M
Kappa: Cubus
Väska: Björn Borg
Skor: Nelly


fix



Jag köpte den här kappan på Cubus i Sundsvall förra helgen. Betalade under 150kr för den. Nu har jag bytt ut alla de plastiga beiga orginalknapparna mot mörkbruna knappar och jag gillar resultatet. Men fy vad dyrt det har blivit med knappar, knapp-inflation alltså!


Tan




Fina träklackar från scorett. Jag har span på ett par snarlika från topshop men de är slut i min strl. Jag kan dock tänka mig dessa som substitut. Det får bli en sväng på scorett imorgon, punkt slut!


Saturday night fever



Det lutar åt att det blir utgång efter jobbet ikväll och jag hade inte haft något emot klädseln ovan, speciellt skorna, väskan och halsbandet ger mig cravings. Har haft Totte i luren och försökt guida han i min garderobsdjungel. Inte lätt när jag inte ens själv vet vart jag har saker och ting. Det får bli någon slags improvisation klädmässigt ikväll. Nu ska jag gå över till grannen och hämta lördagsmiddagen, boston celtic burgare. Mumsi!


I arkivet



vår och sommar 2010


Dagens



Byxor: Zara
Topp: Mywear
Tubhalsduk: Åhléns
Skor: Bianco


Fredag!



Långlunch på Tc med mina fagraste igår!

Nu väntar mig en helg av jobb. Förhoppningsvis blir det också lite andra trevligheter mellan passen. Har en skön magkänsla idag, som att något roligt kommer hända! :)


Pumps



Åhh.. varför köpte jag aldrig de där pumpsen? Dom var ju så himla fina...


Nytt



Gjorde nyss en beställning från H&M. Den fina mockaskjortan som jag sneglat på ett tag och en vit stickad tröja. Levereras imitten av nästa vecka.


Sunny side up.

Är ensam hemma ikväll, gubben är borta på middag. Men varför ska jag ha tråkigt? Kvällens underhållning: Solsidan säsong 1 :)

Dagens



Jeans: Nudie
Tröja, kappa och boots: H&M
Keps: Hattbaren
Tubhalsduk: Åhléns
Väska: Wera


snapshot





Fika med min bästa Linda på coffehouse idag.


Newport



Den här väskan kom Totte hem med från jobbet igår. Present från en leverantör. Jag vill också få sånna fina presenter!


Dagens



Jeans: Dr Denim
Tröja: Kappahl
Skor: Bianco

Har varit på stan och gjort lite ärenden idag. Nu ska jag bara dra fram dammsugaren och köra en ordentlig vända här i lägenheten, sen kommer mamma och Isak och hämtar upp mig. Blir så mkt som stuvade makaroner och korv till middag idag. Mammas stuvade makaroner är MUUMS! :)


Lexington candles



Hittade de här fina ljusen på pop shop idag, doftar gott gör dom också. Köpte även nya tabletter och en fin fruktkorg. Jag älskar den butiken, kommer aldrig tomhänt därifrån.


RSS 2.0