cape



Den här capen från Mango ska jag försöka lägga vantarna på i stockholm. Förövrigt så beställde jag en svart päls från MQ igår, den fanns inte i min strl här i Umeå så då skickar dom efter den från Sundsvall, snacka om bra service!

Sen får ni ha lite överseende över min svacka här i bloggen, ska försöka uppdatera lite mer regelbundet framöver.


club les femmes

Har legat hemma och varit förkyld i veckan men nu börjar jag äntligen känna mig lite piggare och det ska firas med en riktig partykväll. Les femmes och carlings modevisning blir kvällens nöje, Les Femmes är ny grej dom ska köra på TC på lördagar. Hade sån tur att min gamla chefs bästis Pia ringde mig igår och frågade om jag ville ha två st fribiljetter som hon vunnit i nån tävling  och självklart tackade jag ja. Jag kommer in på mitt VIP-kort men någon kompis blir säkert glad över en fribiljett. Ha en fortsatt trevlig helg, puss!


Accessoarer hos MANGO

Känner redan nu att jag måste sätta av ordentligt med tid åt att gå loss ínne på Mango när vi åker till Stockholm nästa helg. De har så mycket snygga skor och väskor att jag blir alldeles matt! Här är ett axplock..









grön frestelse

Vart lite förtjust i den här kavajen från HM, gillar det avtagbara skinnbältet i midjan. Men med bara några veckor kvar till Sthlmstrippen tror jag att shoppingen får vänta på sig...


Bohemian Luxury


Kom precis hem från Bohemian Luxurys releasfest på Socialize. Bra ordnat med snittar och bubbel, goodiebags och så fanns det möjlighet att titta och prova alla smycken som även fanns till försäjnng under kvällen.

 

Goodiebagen



som bla innehöll hårprodukter och presentkort på 100 kr



fick med mig den här ringen hem, spanade även in en annan ring som tog slut uner kvällen. Men på måndag ska jag kila över till Ewe nere på creative lounge och köpa den också!


import

Har glömt att berätta att det vart en del shopping i på semestern i Grekland. Vart överraskad av att de hade så många fina modebutiker, bla Zara och United colors of benetton. Så förutom lite smycken och sånt köpte jag den här fina koftan/västen på Benetton. Hittills har det ju varit ganska milt ute så jag använd den som ytterplagg, som en cape ungefär, men nu får jag nog ta på skinnjackan under om den ska gå att använda utomhus. 


Trench



Har varit ute efter en trenchcoat en längre tid men aldrig hittat någon som dugit, men förra veckan hittade jag den perfekta på H&M. Både färgen och längden känns precis rätt och så är den fodrad så att den går att anväda ett bra tag in på hösten.


Miss selfridge



I måndags fick jag min väska som jag beställt från miss selfridge. Är nöjd med väskan, den motsvarade mina förväntningar och jag är väldigt nöjd med den snabba leveransen, kommer absolut att beställa där ifrån fler gånger.


nya favoriter



Nytt för idag, röda fjäderörhängen från Gina tricot, 99 kr.


Lördagens party

Har varit lite passiv här i bloggen några dagar. Här kommer iaf lite bilder från i lördags, då vi hade surströmmingsmiddag hos mig sen gick vi ut på schlager och dansade häcken av oss. Ålderspannet var mellan 22-45 och vi hade så himla kul, så vi bestämde att köra en repris snart igen!
















en kväll på jobbet



Checkade precis in den här charmige karln, "Jag har bokat största sviten, en flaska champagne och två söta umetjejer, men säg inget till Katrin för då dödar hon mig" hur skön?! :)

Går av mitt pass kl 23 ikväll sen är jag långledig, 5 dagar i sträck utan jobb, det ni! :)


CHEAP MONDAY

Gud vad jag vill ha den här tröjan, så enkel och så snygg. Om du vet vart den finns att köpa så tipsa gärna :)


Leopard Satchel

Den här väskan från Miss selfridge är på väg hem till mig, hoppas nu att den är lika fin i verkligheten!


turkost

Armbandet har jag köpt i grekland och ringen är köpt på lindex. Jag tycker att det är så himla fint med turkosa smycken när man har fått lite färg...


Rut i tre veckor



Från och med i måndags har vi fått tillökning i familjen, Rutan ska bo hos oss i tre veckor. Det känns ungefär som att ha ett två årigt barn hemma, hon har samma behov av uppmärksamhet, samma spring i benen, stoppar allt i munnen och hon väcker upp en flera gånger varje natt. Helmysigt! :) Totte är hemma från jobbet och är förkyld, så i veckan har hon inte behövt vara ensam nästan nånting så hon verkar vara ganska nöjd med sin tillvaro hos oss.


Grekland vol 2



Inne i chania



Man kunde åka häst och vagn längds med hamnen
 


Vi åkte ut med en "glass bottom boat" som har golv av glas så att man kan se rakt ner i vattnet medan man åker ut på havet




Totte på båten med hamnen i bakgrunden



Inne i gamla stan










På väg att ta bussen in till chania för att äta middag






Jag tar en simtur i hotellpoolen


grekland vol 1



Utsikten från en av balkongerna i vår etagelägenhet




Olika kreativa bäddningar varje dag



Vi hängde på stranden nedanför hotellet





En av alla bra restauranger vi åt på

Dagens



Har varit med mamma idag. Vi åt jättegod lunch och friterade bananer och glass på estern palace och sen lite skoshopping på det.

Poncho: Complement
Jeansskjorta: Ginatricot
Byxtights: Zara
Väska: Wera
Skor: H&M


söndag

Urfin skinnkjol som kommer in på lindex under hösten. Med en vit spetstopp eller en beige tröja upptill och höga klackar hade den nog gjort sig bra.

Igår var vi på inflyttningsfest hos Jauqeline och Sebastian väst på stan med en massa roliga människor, lekar och spel bidrog till bra stämning och mycke skratt. Vi vek in årorna och cyklade hem strax innan 01 då jobbet kallade kl 07 imorse. Slutar kl 15 idag och då blir det en sväng på stan med Jessica som jag inte träffat på över en vecka :)


hemma igen.



Hemma igen efter en jättehärlig vecka i  grekland. Vi har tagit så mycket bilder, lägger upp lite fler senare.


RSS 2.0