Dagens



Byxor: VILA
Tröja: H&M
Skor: DNA


Sahara



  

Vi var och kollade på Sahara Hotnights på invigningen av Botniabanan igår. Kan säga att de är ännu bättre live! Nu blir jag upphämtad av Linda för en tur på stan med henne och Jessica. Hörs sen!


pictures.









Lite bilder från igårkväll. Det vart en riktigt lyckad avslutning för club rosé, bra uppstyrt av tjejerna med goodiebags som delades ut till gästerna  (min vart för övrigt vart kvar i garderoben på TC). Vi skakade rumpan på dansgolvet som riktiga partymaniacs!

Steg upp i bra tid imorse för att åka på Häggströms modehus som har haft storrea, 50% och 70% på typ allt men jag kom hem tomhänt (SKRÄLL!), det händer bara inte :P De andra gick iaf bananas och  fyllde påse efter påse med fynd! :)


Club Rosé



Sista gången Jessica och Sanna kör sommarsuccén Club rosé på TC ikväll. Det ska "firas" eller hur man nu ska uttrycka sig.. :P Men först tapas hemma hos Sanna!


elbow patches

Den här collagetröjan finns hos JC för 399kr. Hade armbågslapparna varit svarta eller bruna hade jag slagit till.


Zara öppnar webbshop



Läste precis att Zara öppnar webbshop 2 september. Så himla bra att dom gör sig tillgängliga även för oss som bor i lite mindre städer! :) Läs mer här...


Gråskala

Hittade det här fina linnet som knäpps med hyskor framtill på Indiska idag,  det blir fint att ha under en kavaj eller kofta i höst. Och priset för det? 50 ynka kronor.


Dagens regniga



Jeansskjorta: Ginatricot
Byxor: H&M
Trenchcoat: H&M
Boots: Monki
Halsdukskrage: H&M


ZARA



Härlig höstinspiration från Zara, mycket stickat och lager på lager.


3 x höstskor



Jag har redan hunnit köpa upp mig på tre par nya höstskor och Augusti är inte ens över än, men det gäller att vara ute i tid om man ska få tag på det man vill ha. Från vänster:
1. Cognacsfärgade boots i skinnimitation från H&M, 2. Svarta skinnboots från Monki, 3. Skinnskor från Ten Points




Nu har jag impregnerat dom så de ska hålla för väta och smort in dom med skokräm för lite extra lyster! :)

 


Dagens



Jeansskjorta: FRK
Tights: Zara
Sjal: Complement
Skor: H&M
Trenchcoat: H&M
Väska: Björn Borg


en måndag kväll

Har varit hos fröken Loouiise i Ersmark med damera ikväll och ätit scones och druckit te, mysigt. Nu blir det snart att hoppa isäng och kolla på mitt favvo 2 1/2 män. Natti Natti
 



Kvällens musik


Efterlysning

 

Vänner och bekanta, nära och kära! Min fina vegamössa är spårlöst försvunnen sedan en tid... Kan inte förstå vart den tagit vägen, vart den kvar i Sthlm tidigare i sommras kanske? Om någon har sett till den så hojta gärna till. Jag skulle verkligen bli glad om den kom till rätta :)


Middagen

Dagens jobb-middag bestod av snabbnudlar med orientsmak och aftonbladet :)


news from lindex



Shorts 249, Tröja 299, Shorts 299

Shortsen finns i butik nu och den kamelfärgade tröjan kommer i butik v. 37. Nu måste jag nog ut på en liten shoppingrunda igen, löning snart så det kan jag unna mig! ;)


Helgen



Härligt att minnas tillbaka till sånna här stunder när det är regnigt och trist ute. De här bilderna är på mig, Alex, Peter och Mona är tagna förra sommaren ute i Haddingen.

Annars har det varit en mysig helg, vi har varit hundvakt åt Rut (fransk bulldog) som fyllde ett år igår. Varit ute i Obbola hos Kristoffers mormor, hälsat på Stefan och Britt-marie som satt barnvakr åt gullungarna Rasmus och Ronja. Fått besök av Adam och Terese (och Rut igen),och kollat på film. Ikväll är det en lugn kväll på jobbet som kallar. Hoppas ni haft en trevlig helg!


rabatterna duggar tätt

Det fullkomligen haglar in rabatter från butikerna nu. Bara den senaste veckan har jag fått dessa erbjudanden i brevlådan, och inte mig emot, jag gillar ju sånna här rabatter som den sanna shopaholic jag är. Haha


Mango



Ur Mangos höstkollektion


variation förnöjer

Modifierade min marinblå kavaj med lite fina broscher idag och vart rätt nöjd över resultatet. Det är ett enkelt och snabbt sätt att piffa upp en kavaj eller jacka på. Jag är lyrisk över mina fina broscher och det bästa är att det går att variera så mycket...


rost


Den här rostfärgade tröjan med bruna armbågs applikationer finns på H&Ms webbshop idag, 249 kr kostar den. Skitsnyggt som vardagsplagg tycker jag! Hoppas den kommer i butik såsmåningom, jag har tålamod som en trååring när det gäller att vänta på paket så att beställa är inte ett alternativ...


Onsdag 18 augusti

Precis hemkommen från en lägenhetvsining, den hade kanonfin uteplats men med det sedvanliga bekymret att solen skyms av ett gigantiskt träd (!) Ikväll är det min sista lediga kväll den här veckan så vi har varit och hyrt tre filmer, så nu blir det filmmys.



Blus: H&M
Väska: Wera
Pumps: Vagabond


Idag



Shorts: Rut mfl
Linne/Kofta: H&M


Igår



 Byxor: H&M
Tisha: Stockh LM
Kavaj: Stockh LM
Halsdukskrage: H&M
Ballerinas: H&M


my new leather boots



Hittade de här snygga bootsen i skinn på skohuset igår (otippat nog), 849kr fick jag ge för dem. Nu väntar jag bara på att mina cognacsfärgade boots från H&M ska förmå att komma också...


Hang with me



Har tvättstugan hela dagen, så jag springer upp och ner till källaren idag. Köpte ett nytt mjukmedel igår som luktar ljuvligt så nu ska jag bädda rent i sängen med nytvättade väldoftande sängkläder. Sen ska jag nog ta min brassestol och gå ut och sätta mig ute och njuta lite av sensommar solen. I högtalarna spelas Robyn - Hang with me.


Årets skiva i haddingen

Ett gäng bilder får summera den här helgen som bjudit på många skratt och festligheter. Jag tror jag låter bilderna tala för sig själva...



Kräftor, snaps och snapvisor









Världens bästa pappa och Britt-marie <3



Mot förmodan så mådde alla hyffsat bra dagen efter och vi ägnade dagen åt att sola och bada, åka fossil och båt och sitta nere på bryggan och mysa.





Finaste Jenny kom ut och var med oss <3





Moonaaa chillar på fossilen!





 För mig, jenny och may vart det en primiärtur för i år i totte och alexs finnsport


Kräftkalas



Packar väskan och åker till haddingen ikväll för kräftskiva med nära och kära. Vädret är på topp och humöret likaså. Det ser ut att bli kanonväder även imorgon, som bäddat för båt, bad och kanske vattenskidor! Trevlig helg på er!


tomboy




Köpte den här kornblå koftan från H&Ms herravdelning för ett tag sen. Jag vart så såld på färgen sen gillar jag att den är lite stor och slapp i modellen.





Nu fick jag syn på den här herrkoftan från samma ställe och vart lite sugen... Snygg färg som skulle passa bra ihop med ljusa jeans, cognacfärgade skor och väska eller till något så enkelt som helsvart. Ska överväga inköpet, det har redan blivit alldeles för mycket impulsshopping den här sommaren.


finfint



Har suttit och surfat runt lite på nätet och hittar en massa fina bilder på den här bruttan. Måste säga att jag tycker Sienna Miller klär sig himla snygg, ledigt och enkelt men med stil. För övrigt är jag lite besviken för att mitt paket från H&M inte har dykt upp ännu, leverans v. 32 stod det och så vitt jag vet är det sista postdagen för v.32 idag. Jaja jag får hoppas på att det dyker upp i början av nästa vecka istället. Nu är jag på jobbet, väntar på att min älskling ska komma förbi med thaimat på en stund. Hungern har börjat smyga sig på igen sedan buffén på TC jag oss Jessica åt tidigare idag. Vi hörs sen!


Dagens klädsel

Har varit himla dålig på komma ihåg att fota vad jag haft på mig den senaste tiden. Så här har jag iaf sett ut idag




Jeansshorts: Monki
Tisha: Stockholm LM
Kavaj: HM
Skor/solglasögon: Indiska


Godmorgon solstråle!




Har gjort västterbottenspaj nu på morgonen, för imorgon vankas det kräftskiva! Mjumjum... Nu ska jag göra mig iordning för att möta upp den här pinglan, hörde ryktas att hon bjuder på lunch idag.


H&M I HÖST


Den här trenchcoaten och den kopparfärgade klänningen finns på H&M nu. Hade det inte varit för att jag redan har en beställning på väg så hade jag slagit till på dessa. 299 kr kostar de och just nu så har man som klubbmedlem 10% på hela köpet när man beställer från webben.




Tycker att det är snyggt att mixa skinn och canvas som på den här väskan. Den här kommer också från H&Ms höstkollektion och kommer i butik runt v. 37.


fishermen

Lite fiskebilder från igårkväll. Medan vi njöt av kvällsolen i tavelsjön såg vi molnen hopa sig över stan. Mysimysi kväll med roande sällskap, mer sånt tack!










kvällens göra



Kollar på allsång på skansen och tänkte måla naglarna med något av dessa lack. Helst skulle jag måla varannan nagel för att färgerna passar så bra ihop :P


Blazer



Köpte en himla fin höstkavaj idag, den är smårutig och har skinnlappar på armbågarna som jag älskar. Det är lite tweedkänsla över den. Köpte även lite fina broscher att sätta på kavajslaget. För övrigt så är det riktigt ruskigt ute idag, termometern visar endast 16 grader, brrr!


10 augusti



Igår hade jag på mig
Jeansshorts:
Blus: VILA
Kofta: Veromoda
Väska: Björn Borg
Skor: Indiska

Har precis intagit dagens frukost bestående av kaffe och nybakt fildegslimpa med ost och gurka, så gott! Dagens planer är att möta upp Jessica på stan, luncha och uträtta lite ärenden. Är himla sugen på att åka och fiska ikväll också så vi får se hur det blir med det. Var föresten hos frisören igår igen, vart inte riktigt nöjd med det första resultatet, tyckte att håret såg alldeles för livlöst ut, men Lisa på hårizont trollade lite och vips, nu känns det mycket bättre! Ha en bra dag!


posing in our wetsuits

Hade en mysig kväll i Haddingen igår igen. 25 grader och sol, mys på bryggan, rosévin, grillmiddag och TP. Så här snygga var Jag och Totte innan vi hoppade på fossilen och susade några varv runt sjön!


Boots, shorts, blouse



De här skorna från HM klickade jag nyss hem, de perfekta vardagsskorna i höst. Börjar fundera på höstgarderoben nu när september närmar sig och har satt igång att uppdatera den lite smått.


Nästa inköp tror jag blir de här skinnshortsen och den transparanta blusen från Lindex som de får hem om någon vecka. Båda kostar 299kr.


spend it

Härom dagen så kom skatteåterbäringen in på kontot. och för min del så var skatteåterbäringen på 16800 kr detta år. Ett mycket välkommet tillskott i kassan så här efter sommarens och semesterns slösaktiga leverne. Så idag har jag unnat mig och varit hos frisören och färgat och klippt sedan fyndade jag ett par finfina skor också. Har även hunnit sitta på umeå city beach idag och kolla på vollyboll med Sanna och Jessica i stekande sol, härliga tider!



Mina nya pjucks, 99 kr på HM


another wonderful wednesday

Kom just hem från en mysig tjejkväll hos Angelica, som numera bor nästgårds med oss. Jordgubbar, choklad, och solsidan tillsammans med Vicki, Louise, Jacqueline och Angelica är ingredienser för en lyckad kväll. Lånade lite bilder av Angelica från när vi var hos Vicki med samma gäng för någon vecka sedan...



Pool volleyboll, vårat lag bestod av jag, Vicki och Louise



Totte, Kristian, Louise och Alvin ser ut att tycka det är en aning kallt i vattnet...



Grillmiddag i poolhuset


hihihi





Hihihi.. det här låg på hallmattan när jag kom hem idag. Från Hanna och Matildas busiga pappa, Bengt!


2 augusti

Hade en jättemysig kväll ute i Haddigen igår. Bbq i solen, rosévin, brygghäng i solnedgången och båtåkning. Låt aldrig den här sommaren ta slut! 














Visfestivalen












RSS 2.0