Dagens

Har precis gjort en världsgod moussaka, den fick mig att längta till grekland!! Nu är jag mätt och belåten och ska alldeles strax ta en promenad till jobbet :) Ha en fin dag!



Jeans: Nudie
Tröja: Kappahl
Halsband: Hemmagjort
Skinnjacka: H&M
Väska: 5preview


Sunny wednesday

Några veckor gammal bild

Nu ska jag gå ut och ta en härlig promenad i vårsolen, sen blir det plugg resten av dagen. Vi hörs sen, puss! :)

Nice and new

Mina senaste inköp:



Tunika från H&M. Redan en favorit!

Örhängen från ginatricot



Smala kostymbyxor med dragkedja i bensluten från H&M


Kuvertväska från ginatricot, samköpte den med Linda :)


Shorts med lite högre midja från Cubus




Tisdag

Kom precis hem från en sväng på stan med mamma. Vi åkte ner på stan redan vid 10, sen har vi ätit golunch och jag har hjälpt mamma att shoppa, tycker att det är jättekul! Nästan lika kul som att handla själv! :) Nu tänkte jag fota det jag köpte i Övik igår, så får ni se lite senare!





Jeans och tröja: H&M
Väska: Secondhand
Skor: Skopunkten
Halsband: Hemmagjort


Utflykt :)

Kom precis hem efter en dag i Övik. Det vart en del shopping som jag visar upp senare. Gilla nästan mer att gå där än här hemma i Umeå faktiskt. Butikerna där är mycket mer välsorterade och inte så stökiga som här, plus att det ofta finns gott om storlekar kvar. Vart en himla mysig dag iaf!


Söt-linda i bilen på väg söderut


Har varit strålande sol hela dagen så solgljjorna åkte på


Vi åkte upp och kollade utsikten över hela Övik högst upp i hoppbacken


Vi käkade indiskt på en mysig restaurang


Dagens


Söndag



Var på en jättetrevlig 30års fest igår, vi vart bjudna på tacos och sjöng kareoke :) Sedan var vi ett gäng som gick ut på allstar. Riktigt bra kväll! Har inte mått som en prinsessa idag direkt, men nu har jag snart klarat mig igenom ett helt arbetspass! Så nu ska jag hem och trycka i mig rostade mackor med ost, har knappt kunnat äta någonting på hela dagen. Men nu börjar aptiten komma tillbaka. Imorgon åker vi till Övik över dagen, gubben min ska jobba och jag och Linda tänkte göra stan och förhoppningsvis shoppa lite! :) God natt på er!


see thru



Nytillskott i garderoben: Ett vitt transparent linne från carlings. Och ett svart transparent linne i chiffong med dubbla lager tyg över bysten, från veromoda. Passar till det mesta så de kommer nog bli välanvända framöver! :)


goodiebag



Hade en riktig h-vetes dag på jobbet igår. Brist i kommunikationen ledde till att jag stod helt ensam med missnöjda konf. gäster som jag försökte hjälpa på bästa sätt, samtidigt som jag hade receptionen, dvs alla incheckningar och bokningar+telefonen att ta hand om. Löste iaf situationen så gott jag kunde, och fick det även bekräftat av de missnöjda konf. gästerna när de överräckte den här goodiebagen till mig :) Det fick hela kvällen att kännas lite mindre värdelös.


Pumps

Införskaffade ett par simpla svarta pumps för några hundralappar härom dagen. Dessa får duga till jag hittar de perfekta svarta pumpsen. Tänker matcha dom till ankelkorta byxor och jeans så fort det blir lite varmare ute.

Dagens



Jeans: Nudie
Skjorta: Selected femme
Cape: Åhléns
Skor: DNA


H&M favoriter

Som vandligt på torsdagar så upd. H&M webbshopen. Här är mina favoriter just nu:






Ny hårfärg





Så här vart resultatet efter frisörbesöket igår: Kapade ca 10 cm av barret och fick en massa ljusa, askiga slingor.
Jag är himla nöjd, nu känns håret tjockare och tusen gånger friskare! :) 


Tisdag

Alex, Britt-marie och jag på P & Monas balkong i sommras

Vilken härlig dag att vakna upp till! Solen skiner och tempen visar flera plus grader! :) Nu ska jag bege mig iväg till frisören för en klippning och lite nya slingor i håret. Visar upp resultatet sen!

Måndag



Jeans: JL
Kavaj / tisha: Stockh lm
Sjal: Åhlens
Väska: 5 preview
Skor: H&M


accessorize

Sitter och surfar runt på lite webbshoppar efter ögongodis. De här fyra sakerna fastnade jag extra mycket för.

klädsel


(bild tagen tidigare i veckan)

Cape: Åhléns
Jeans / Halsband: H&M
Plånbok: Monki
Skor: Bianco


på min önskelista

Tre önske-outfits till sommaren. Allt är från Zara och Weekday, så till överkomligt pris. Känner att det börjar vara dags för en liten zara-beställning snart ;)






Braid


Jacke gjorde en fin fläta på mig :)

Igår skippade vi allt vad party heter, köpte ett 1 kg godis och hade en mysig hemmakväll istället. Jacqueline och Sebastian kom över och gjorde oss sällskap. Tror att dom vart lite betuttade i Rut, hon charmar verkligen alla i sin väg! :) Började jobba kl 7 imorse, så det var skönt att vakna pigg och kry. Vi hörs mer sen!


Details



Är på jobbet så jag lägger upp den här bilden som är tagen för några dagar sedan. Vi är förövrigt hundvakt till älskade lilla rutan ihelgen, myspys :) Vi hörs kanske ngt mer sedan!


Rost



Nu har jag köpt den rostfärgade kavajen som jag hade med i mitt lilla lindex-kollage igår. Testade den på idag och den satt som en smäck. Dessutom fick alla som handlade för över 400kr på lindex idag ett presentkort på 100kr så det kändes som ett klipp! :)


Dagens




Jeans / Tröja: H&M
Plånbok: Monki
Väska: Secondhand
Skor: Bianco


Bikinis


Finns superfina bikinsiar på H&Ms webbshop nu. Inser att det är i tidigaste laget att börja köpa badkläder redan nu, men de här är så fina så jag vill inte riskera att de hinner ta slut. Beställning ska ske idag, kan bara inte bestämma mig för vilken jag vill ha.. men det lutar åt att det blir den vinröda! :)




Vårgarderob lindex:

Jag gillar när det är säsongsbyte för då väller det bara in nya och fräsha plagg i butikerna. Här är ett ihop-plock av mina favoriter från lindex just nu:












Remake



Igår tog jag fram symaskinen och sydde jag om min nya väska som visade sig vara enormt stor. Så nu är den 40cm lång och ca 30cm bred, precis lagom storlek enligt mig. Jag sydde in den så mycket det gick utan att texten skulle försvinna. (ser nästan ut som att lite av texten försvunnit på dom här bilderna, men det är den alltså inte).


Torsdag




Har haft finbesök av Jessica här på morgonen, mycket trevligt :) Nu ska jag bege mig mot stan och fixa lite grejer innan jag börjar jobba. Vi hörs mer sen! :)


Dagens




Skjorta: H&M
Väska: 5preview
Skor: DNA


Senaste inköp


Två små påsar, och deras inhåll:


Solglasögon från MQ


Halsband från Cheap monday


Just nu

Just nu

Precis hemkommen från stan. Fixade till naglarna litegrann på nailzone och träffade Linda en snabbis. Köpte även lite småsaker som jag visar upp senare. Nu ska jag testa det här mellanmålet: kvarg blandat med funlight som jag blivit rekommenderad av Linda, och njuta av en tidning :) Snart kommer Totte hem och då ska vi åka och kolla på en ny förvaringsmöbel som vi spanat in. Har köpt stålspik idag så ikväll ska vi sätta upp lite grejer på väggarna i våran nymålade hall. Later!

N ¤122



Hämtade ut min väska från 5preview idag. Den var mycket större än jag väntat mig, den tar nästan i backen när man håller den i handen. Jag har gjort en kreativ lösning på bilden och "vikt in" nederdelen av väskan, men jag tänkte ta fram symaskinen senare och sy till som jag vill ha den. Nu ska jag laga middag, idag provar jag ett nytt recept: en pastarätt med gravadlax. Trevig kväll på er! :)


Dagens

Nu ska jag gå på körskolan och göra bort riskettan, en tre timmar lång "drogkurs" som man måste gå om man ska ta körkortet these days. Ska försöka undvika att blåsa bort på vägen dit, jäklar vad vinden viner ute!



Byxor: Dr Denim
Cape: Åhléns
Solglasögon: Indiska
Skor: Bianco
Väska: Secondhand


Sköna söndag

Härlig söndag! Vaknade upp pigg och glad utan en tillstymmelse av baksmälla. Kul kväll igår men roligast var ändå förfesten, det vart en sväng på allstar och kvällen avslutades på schlager. Idag har jag och pappa suttit på en bänk med renskinnsfäll och solat nere vid älven. De har byggt upp en stor snöborg nere vid kajen och ställt fram solstolar och bänkar där man kan slå sig ner och njuta av solen, vilket många fler än vi hade upptäckt :) Nu har Totte kommit hem från Åre och vi har just ätit fläskfilé, sallad med parmaskinka, soltorkade tomater och balsamico + vitlöksbröd. Nu ligger vi mätta i soffan och väntar på att solsidan och bigbrother live ska börja :)

Lördagskänsla!



När jag slutar jobba om ett par timmar så har jag hela fyra dagars ledighet att se fram emot! Börjar min ledighet med kalas i eftermiddag. Det är min "lill-kusin" Mia som fyller hela 20 idag. Kan snappt tro det! Känns som nyss vi tältade på baksidan på mjölkvägen, betalade en 10:a för att bada på storsjöbadet och låste in oss på toan och blandade ihop alla Helenes fina krämer till sörja. Ja det var tider det! :) Kvällen fortsätter med förfest hos mig med lite fina damer, melodifestivals-finalen och sen utgång. Ha en bra lördag! :)


Gomorron!

Postar en "dagens" från tidigare i veckan i brist på annat. Idag är våren tillbaka i Umeå, så passa på och njut! :)




Jeans: Lindex
Skinnjacka: H&M
Väska: Miss selfridge
Sjal: Åhléns


Selected / femme



Hade jag inte redan haft en väska på ingående så kanske jag köpt den här väskan som finns att köpa på Kii. Påminner starkt om den här dyrgripen från celine. Den här väskan får man för det betyldigt mer överkomliga priset 500kr.


Dagens




Kavaj / Byxor / Skor: H&M

Mössa och halsduk åkte också på när jag gick ut i snöstormen. Totte ringde från Åre idag, dom satt på varsin renskinnsfäll i backen och hade strålande sol, de hade redan druckit dagens första jäger. Men jag är inte avundsjuk, nädå! :P


5preview




Fler fina t-shirts och tygväskor hittar ni här: 5preview


Ensam hemma

Jahapp då var man ensam hemma.. Totte är i Åre och åker skidor hela helgen så jag blir gräsänka. Tror att dom kommer att ha en grymt rolig helg med massa skidåkning, afterski och fint hotell. Jag ska också se till att göra det bästa av situationen och ha en roligt helg, jag har börjat så bra med att fylla alla depåer där hemma..


frukt och kaffe - check


Välfyllt skafferi - check


The plastic bag



  Åå jag vill ha den här orangea påsväskan! Den kommer från HMs kollektion Fashion against aids som släpps den 26:e april. Skulle vara så snygg till en förövrigt enkel outfit, typ svarta jeans och en vit topp. Av försäljningspriserna så kommer 25% att gå till hiv/aids projekt världen över. Så vi kan konsumera med gott samvete ;)


Nails



Var och fixada naglarna idag. Passade på att köpa när Gruppi erbjöd 60% rabatt på nailzone, så jag betalade 350kr ist för 850kr. Bra deal! :) Har provat på både gelé, glasfiber tidigare men aryl är utan tvekan det jag gillar bäst. Det både sitter bättre och ser naturligare ut, blir inte lika klumpigt och tjockt som med gelé. Nu är alltså tanken att mina egna naglar ska växa och bli långa och fina under de byggda naglarna :) Tillskillnad från vanligt valde jag varken kantiga naglar eller franskmanikyr, utan naturliga och mandelformade. Later! 


Dagens




Kjol: Monki
Tröja: Lindex
Väska: Seconhand


Dagens



Kofta: Veromoda
Byxor: H&M
Stövlar: Esprit
Väska: Wera


onsdag


Dagens lunch

Har haft fram pensel och målarburken nu på förmiddagen. Vi har ju redan målat hela hallen och stora delar av köket vitt, nu vill jag bara fortsätta.. Det blir så himla ljust och härligt :) Har jag precis ätit en god lunch och nu tänkte jag plocka fram och fota lite grejer som ska ut på tradera. Länkar när jag lagt ut annonserna. Ikväll blir det jobb och vi hörs lite senare!  :)


Puder




Transparent linne från carlings (nytt) Halsband med berlocker från Flash

Bloggar från våran macbook som jag är hopplöst dålig på, därför är bilden liggande. Får fixa det sen. Det vart iaf en mysig lunch på schmäck med Jauqeline :) Nu ska jag städa upp lite här hemma innan vi ska iväg till mamma och äta middag. Puss!

Dagens

Nu ska jag cykla ner på stan och möta upp Jauqeline, restaurangchansen-häftet har börjat avverkas.. Ska även lämna in ett par byxor till sömmerskan, lämna tillbaka tröjan jag köpte på flash härom dagen och köpa kaffe! (note to self). Dagens största njutning är ju morgonkaffet, vart så less när det var slut imorse! Sen var vi ju förresten och såg black swan igårkväll.. den var både förvirrande och läskig, men ändå riktigt bra. En sån film som förmodligen gör sig bäst på bio så pallra er dit. :) Vi hörs lite senare!



Byxor: H&M (nya)
Topp: Zara
Kappa / Sjal: H&M
Halsband: berlocker från flash
Väska: Lindex
Skor: DNA


Dagens




Jeans / Väska: Lindex
Skinnjacka: H&M
Cape: Åhléns
Skor: DNA


Dagens planer

På väg till stugan på holmön och visfestivalen i sommras

Börjar denna dag med fukost och morgonkaffe framför the voice i vanlig ordning, härlig start på dagen! Nu ska jag kolla senaste avsnittet av stylisterna sen är det dags att ta tag i dagen. Planerna för dagen är att ta en promenad till körskolan och nöta teori vid deras datorer, ska försöka hinna in på stan också och få lite uträttat. Ikväll ska jag och Totte gå på bio och se Black swan, en psykologisk thriller med Nathalie Portman i huvudrollen. Hoppas ni får en fin dag! :)

CAVOUR!




Beställde precis den här väskan. Kom kom! :)


Dagens



Jeans: Dr Denim
Skjorta: Backmans
Bälte: Secondhand
Väska: Newport


inköp

Gick en sväng på stan innan jobbet idag för ett litet ärende. Lite spontanshopping vart det dessutom :)



Gick in på flash efter att ha sett på en blogg att de fått in lite fina nyheter. Hittade en jätteskön svart tröja/tunika som blir ett bra vardagsplagg. 



På bikbok hittade jag en plisserad långkjol i transparent material. Superfin! Får se om jag vågar använda den redan nu, annars sparar jag den till sommaren :)


red wine


Fin blus från indiska med brodyr och vinröda toffsar och en vinröd bohemisk bikini från H&M är vad jag vill ha just nu! Blusen skulle vara jättefin till ett par svarta vida jeans och höga klackar eller till slitna jeansshorts i sommar. Båda ska finnas i butik nu i Mars! :)


Dagens

Gud så härliga bilder det blir i motljus :)



Tights / Tröja / Kappa: H&M
Sjal: Åhléns
Skor: Ten points
Väska: Wera


I butik nu



Slängde ihop ett litet kollage med fina saker som inspirerar mig och finns i butik just nu. Det är mycket svart, beiget och tanfärgat som gäller i vår. Jag tycker det är fint i kombination. Hoppas ni kan också kan hämta lite inspiration här! :) 


Dagens




Jeans: JL
Tröja: Kappahl
Väska: Wera
Keps: Hattbaren
Skor: H&M


vårljus



I vår hall syns det att det det börjar bli vår. Alla svarta och mörka vinterkläder börjar sakta men säkert bytas ut mot ljusare nyanser. Från och med imorgon ska jag börja cykla till jobbet, ännu ett härligt vårtecken! :)


topshop



Så här ser mina nya pjucks ut. Jag gillar den höga platån som gör skorna riktigt bekväma att gå. Men nu ska dom läggas undan i garderoben i några månader och inte plockas fram förän asfalten tinat fram!


dancing

Jag och Jenny på dansgolvet i lördags :)

Nu ska jag gå och hämta ut mina topshop skor som har kommit :) visar upp dom för er senare!

watches


 
Mina två favoritklockor

Guldklockan till vänster är en riktig favorit som jag har varit trogen i många år. Men nu har jag alltså köpt en ny fin silverklocka också, den är stor men annars väldigt enkel. Precis vad jag var ute efter.

Nu ska jag snart med Linda på strömpilen och kika lite, och ikväll har jag teorilektion! :) 


1 Mars

Tallinkryssning 2009

Ojoj vad dålig jag är på att blogga nu. Men jag kan sammanfatta de senaste dagarnas aktiviteter lite kort med jobb, målat om i hallen, utgång på cover med Linda och Jenny, vi har varit hundvakt åt Rutan, hälsat på ute i obbola, åkt skoter i Tavelsjö med Adam och Terese, söndagsmys hos Peter och Mona, teoriplugg mm. Idag ska jag träffa Jessica som jag inte träffat på allt för länge då hon har varit på resande fot. Vi kanske hörs nått mer sen, puss!

RSS 2.0