to the mauntain



Nu åker vi upp till fjälls så det blir förmodligen inte så mkt bloggande kommande dagar. Är tillbaka igen på tisdag, here hej!


Filippa K

                                              

Delar av Filippa Ks sommarkollektion, mycket klassiska och marina plagg. Sidenklänningen till höger ser ut som en sommarhimmel, den skulle vara snygg till bruna ben och höga klackar. Outfiten till vänster skulle jag kunna copya rakt av någon sommardag.


Smythe blazer

              

Den här gobiten från Smythe vill jag ha som jacka i vår. Gillar kombinationen med ljusblått och brunt och så de fina silverknapparna. Och priset? 705.43 Euro. Drömma kan man jue...


Dagens


Jeans: J.Lindeberg
Jeansskjorta: Ginatricot
Sjal: Complement
Väska: Wera

Idag var en stor dag för mig, har gjort bort något som jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning hela veckan. Har en känsla av lättnad i hela kroppen... Nu längtar jag efter att åka upp till Hemavan och parta, åka skidor, äta god mat, sola och mysa!


shoppat



Lite nytt fick följa med hem från stan idag, känner mig supernöjd både över håret och över mina inköp!


Transparant skjorta från Kii


Ursnyggt stort halsband från indiska


Dagens


Byxor: VILA
Topp: Mywear
Sjal: Complement
Trenchcoat: HM
Väska: Wera


födelsedagsfirande

   

Igår samlades vi ett gäng på eurasia efter stängning för att fira Linda, som fyller 22 idag! Grattis!! Trevligt var det, vi drack sparkling rosé och åt födelsedagstårta. Hälften åkte sen vidare upp till corona, medan resten rundade av strax efter 23 av olika orsaker. Själv hade jag tid hos frisören imorse och kände att jag ville vara pigg och fräsh, visar upp resultatet senare idag.


Dagens

 
Långskjorta: Åhléns
Linne: Esprit
Tights: Monki
Örhängen: Ginatricot


Investering



Mitt senaste inköp kommer från Wera stockholm. Supermjuk väska i cognacfärgat läder, massa bra fack och så har den både lång axelrem och ett kort handtag, perfektion.


Dagens


Tröja: från mamma
Tights: Zara
Sjal: Complement


sjömansmössan



 Det är alltid samma härliga känsla när man äntligen får tag på något man suktat efter länge, som den här mössan för min del. Linda var söt och köpte den till mig på hattbaren nu när hon var i sthlm. Jag älskar varje liten detalj på den!


Love



Har försökt hitta den här låten sen den börja gå på tvreklamen för "mötesplatsen.se". Ibland kan jag bli som besatt av grejer och bara leta och leta.. Iaf så nämnde jag det hos Peter och Mona igårkväll och två minuter senare hade han hittat igen låten på spotify, så här är den!

Visar snart upp en annan grej som jag letat som besatt efter och som nu äntligen är i min ägo...

söndag



Vaknade 06.45 imorse av att lilla Rutan som sovit hos oss gick an, då var det bara att kliva upp. Vi la oss i vår nya stora sköna soffa och åt frukost, hembakt fildegslimpa och kaffe sen var man igång..


Så här ser nya soffan ut fast i svart


24 april


Har varit på dop idag, döptes gjorde Simons lilla prinsessa Josan. Efter dopet åkte vi iväg till en lokal och åt Injera, eritreas nationalrätt, gott med riktigt riktigt starkt. Det var festlig stämning och de ställdes fram alkoholhaltiga drycker på borden men jag fick stå över då jobbet kallar ikväll.
Nu är det även spikat att vi åker till fjällen på Fredag, där vi firat de senaste fyra valborgsmässoaftonar, verkar som att vi blir ett härligt gäng då även Mattsson och Mona följer med, nedräkningen har börjat! 


Salary friday

Är sugen på att slänga iväg en liten beställning nu när lönen rullat in så fint på kontot. De här skulle jag isf beställa efter, allt från VILA de har så mkt fint just nu...

               
Jeans: 499kr  Tröja: 179kr  Skjorta: 279kr




Pics: Bubbleroom


magpirr...


Fin tunika och halsband från Indiska, finns i butik från nästa vecka

Hade tänkt lägga in en dagens och bilder på lite annat, men min kameran strejkar tyvärr. Jag fick ett samtal idag som jag vart eld och lågor över, jag kommer ha väldigt svårt att tacka nej till detta. Nu ska jag bara försöka fixa allt praktiskt runt omkring så att det här löser sig på bästa möjliga sätt. Ska inte säga för mycket, men nu är det bara upp till mig och jag är lyrisk!


rabatt

Med rabattkoden 01334 får man just nu 30% rabatt + fri frakt på alla Converse från La redoute, bara att passa på!


J Dauphin



Fina smycken från J Dauphin, skulle vilja ha allt ihop..


Dagens


Jeans: Dirty blond
Övrigt: HM

Har varit hos Jacqueline hela dagen, var länge sen jag hade en heldag med henne. Vi har ätit våfflor och haft lite hemma manikyr. Jag har suttit med naglarna i aceton för att få bort glasfibern som dom var byggda med och nu äntlgen har jag fått bort allt så nu är de naturelle igen. Ska ner på stan och möta upp Jessan för en snabb kaffe, sen bir det middag på lodjursvägen. Hare hej!


Dagens



Tröja - Therese Bostedt by Ellos
Byxor - Lindex


my girl wants to party all the time...



Bjuder på lite bilder från lördagkvällen. Förfest hos Adam, jag och Terese körde "flytta till sthlm kampanj" med snubbarna, känner att totte lite smått börjar ge efter men Adam behöver helt klart bearbetas. Hihi, Adam bjöd på 80% sprit, fyfan säger jag bara! Även fast vi delade fem st på en shot så kände man av det rätt bra... tog en taxi till schlager, stämningen på topp, dansade typ hela kvällen och hade lika kul som alltid. Började jobba kl 7.00 på söndagen och det var tungt, dagen sniglade sig fram men allt går. Deckade i sängen när jag kom hem, medan Totte Stefan och Britt-marie monterade vår nya soffa. Det visade sig dock att den var krokig och brokig, och på kvällen upptäckte vi att den knakar också, inte ok! Den får dom tillbaka med besked, så får vi förhoppning tillbaka en felfri soffa.


       


HM april

Nu under april månad kommer hm med en ny vårkollektion, här är mina favoriter från kollektionen. Örhängena ska jag defintivt försöka haffa


Rubik bohem

En bohemisk Anja Rubik i spanska vogue, mars 2010. Finfint!


Önskeoutfit


Så här skulle jag vilja gå klädd idag..


smoooth



De här är de två absolut bästa bodylotions som jag haft. Bodybuttern tar ganska lång tid på sig att sjunka in men man blir mjuk och den luktar otroligt gott, som vilda hallon. Lotionen i pumpflaskan lukar citron och känns jättelätt på huden, lukten håller i sig och man blir mjuk som en barnrumpa. Rekommenderas, båda från bodyshop!


grrr..



Har suttit och kollat lite streetstyle sidor, gjorde ett minikollage av det jag tyckte var extra fint..


fredag hej

Vart tog den här dagen vägen?? Jag och Hanna tog bilen ner på stan, vi hann strosa runt lite, äta en cheese på mcdonalds, köpa en kaffe och stå och lapa sol en stund. Sen var det dags att bege sig till jobbet, hade verkligen ingen lust idag. Dagar som de här borde det vara olagligt att jobba! Skippade jackan idag och körde på gokoftan istället, underbart.


på önskelistan

Skulle vilja ha en beige fräsch kavaj som man även kan använda som jacka nu när det börjar bli så varmt ute


Den här från HM ser helt perfekt ut, lagom slapp i modellen och fin färg


inställda flyg..



Totte, stackarn är fast i Götet. Han skulle ha flygit hem ikväll men nu är alla flyg i hela Sverige inställda. Nu har dom iaf bokat in han på ett tåg till sthlm imorgonbitti, sen blir det eventuellt hyrbil därifrån. Så typiskt, och att det kaoset beror på att det varit ett vulkanutbrott på island känns nästan skrattretande. Naturens krafter, jag säger då det..


new shoes



Köpte nya skor på DNA idag. Ankelboots med ganska grov klack och snörning från KMB, perfekta vardagsklackar. Har gått runt i dem här hemma nu och de är riktigt bekväma.


eller blir det kånken

Är sugen på en ny väska eller bag, kollade runt lite på nätet och hittade de här som kändes intressanta. Det märks att de börjar bli vår när man börjar få sug efter lite ljusare kulörer. Kan inte ha en miniväska heller då det alltid är en massa grejer jag måste bära runt på. Mobil, nycklar, plånbok, solglasögon och annat rat som arbetskläder och så måste man ju ha någonstanns att gömma shoppingpåsarna innan man kommer hem också ;P


1. Boomarang 2. Hm 3. Bolebyns gaveri 4. Sandqvist 5. Sonia Rykiel 6. MQ


sweet wednesday



Jag och Hanna tog en promenad nere vid ävlen igår, så skönt! sen bjöd hon mig på glaaass. Vi skjutsade Totte till flyget på eftermiddan, sen åkte vi till strömpilen, jag lämnade tillbaka ett par skor, köpte lite annat. Slappade sen hela kvällen. Min telefon började kruppa så jag varken kunde svara eller ringa ut, det är verkligen dags att investera i en ny! Hanna kom över och lånade datorn, sen kollade vi på dating in the dark och desperate housewifes, så slocknade jag i soffan.. Har gjort lite nytta nu på förmiddagen, tråkiga med ack så viktga saker har blivit gjorda! Nu är det dax att röra sig utanför hemmet, ska möta upp Jessan på en stund så får vi se vad det blir av den här dagen, puss!


tonight


Kom just hem från en middag med de här raringarna. Vi åt jättegod mat på costas, fetaostfyllda biffar med potatisris sallad och tzatsiki och vitt vin, känner fortfarande vitlökssmaken i munnen. Nu blir det sängen och Petra Mede show. Natti natti


men duu

Den här helgen har kännts sjukt lång, både bra och dåligt.. Jobbade i lördags, hade planerat utgång med tjejerna på kvällen med mådde inte hundra så det vart lungt istället. Får satsa på att gå all in nästa helg.. Söndagen var helt underbar, vädret var kanon, första riktiga vårdagen firades med premiärgrillning på kvällskvisten. Senare på kvällen kom Hanna över på lite surr och myshäng framför tvn. Sen har vi köpt en ny soffa ihelgen, en svart stor soffa med dubbla divaner. På torsdag får vi den och jag längtar! Även den här dagen har varit härlig, käkade lunch med Jessica hos Linda på eurasia, sen har mest vi suttit på rådhustorget och njutit av solen idag!


Afterwork med pappa och svärföräldrarna i fredags


Finns det nått bättre än vårsoool...


stripes from mikas




Linda, här är bilden på tröjan du efterfrågade. Inlägget hittar du här, puss ;)


reach that far

Fick ett roligt samtal från Peter igårkväll, han satt och bokade kryssning till Riga, så 9/6 bär det av! Förra året vid den tiden var vi på kryssning till Tallin, vi hade jättekul (speciellt i bussen ner till sthlm) och kom hem med ett spritförråd som skulle kunna förse en hel nattklubb. Tydligen ska Riga vara ännu bättre och ännu billigare. Pratade även med älskade Merre i stockholm härom dagen, pratade om att ev åka ner över valborg, dock så tvekar jag på att någon vill ta mitt kvällspass på valborgsmässoafton. Ska iaf ta tag i mig själv och åka ner snart snart snart!


Hanna och jag svirade bort till våra gamla hoods på ersboda idag


pic



vimmelbild på mig och sanna från 5ive i fredags


beige and black

 

De här vill jag ha, från HM´s sommarkollektion.



Snarlika de här från Zara som jag suktat efter länge nu, så fina! 


jobbstress



Vart halvstressigt idag. Jag och Hanna åt lunch på Nanna´s i lugn och ro, hon följde med mig till face där jag fixade naglarna, Linda kom förbi, vi gick in till stan, strosade runt lite... Sen ringer dem från jobbet "Hej vart är du, ligger du och sover?" Jag "öh.. näe jag är på stan, vadådå?" "Jaa, ska inte du komma och jobba?" ahh, panik! Det roliga är att jag frågade en kollega i söndags om hon kunde dubbelkolla mitt schema för att jag var osäker  på om jag skulle jobba onsdag eller inte, men hon sa att det var först på torsdag. Haha.. Jaja, jag skyndade mig iaf till jobbet, kom typ en halvtimme sent. Hade inga jobb-kläder med mig men Linda hade rotat fram nå gamla brallor strl 40 som jag drog på mig, haha. Inte likt mig att glömma bort sådär, brukar inte vara sen till jobbet heller. Måste förresten tillägga att jag är så stolt över Hanna, kolla in detta, hon är nominerad till kollegornas pris på Sthlm Arlanda, hon är bara bäst!


6,7 april



Nu ska jag ner och möta upp Hannabanana så ska vi cykla ner på stan och luncha, har tid på face kl 14 men efter det ska jag möta upp Hanna och Linda igen så blir det nog en sväng på stan. Hare bäst, hej!


barnmodeller i vogue





Åh hur söta är dem här bilderna? Barn som poserar för ett modejobb i senaste Vogue Enfant. Jag smälter, särskillt de två översta bilderna tycker jag om...


snapshots




Det vart middag på Allstar igårkväll, kom hem ganska sent och då var datadjävulen överhettad och ville stänga av sig hela tiden. Men här kommer iaf de utlovade bilderna.


happy easter

Påskhelgen har bjudit på mycke trevligheter, i fredags var vi ute på 5ive en sväng, satt i vippen med ett härligt gäng och drack skumpa. På lördagen var vi hos Margit och åt påsklunch som bestod av hur mycket mat som helst, och efterrätter på efterätt som grädde på moset. På lördagkväll var vi på 60års fest hos min morbror ute i Obbola, mycket smörgåstårta och öppen bar hela kvällen, kunde inte bli annat är bra. Kul att träffa alla kusiner och andra som man annars inte träffar så ofta. Jobbade söndag förmiddag och på kvällen åkte vi ut till Tottes föräldrar och åt middag tillsammans med dem och tottes mormor och morfar. Nu ska vi cykla ner på stan och träffa upp far och bror för middag på Harrys, lovar att lägga upp lite bilder när jag kommer hem igen! Puss

updt

Hade tänkt lägga ut lite bilder från de senaste helgerna som spanderats med Jessica och andra sköna damer, men usb-kabeln ligger visst kvar hemma, så jag spar på den. Ikväll efter jobbet blir det utgång med Jessica, Linda och Sanna, mycket angenämt! Imorgon ska vi på min morbrors 60års fest ute i Obbola, även det ser jag fram emot. Idag var jag och handlade med Matilda på förmiddagen, hon har åkt till sthlm nu och ska till Thailand på tisdag så vi ses inte förän mittan av maj, buhu! Kul är det iaf att Hanna kommer till Umeå nästa vecka, och då ska jag rå om henne ordentligt! Jag och Totte var hos Linda på Eurasia och åt lunch tidigare, lika gott med kina som vanligt, åt även deras nya ljuvliga frukt-sorbét som serveras i fruktskal, gudomligt gott! Tog en bild på den som jag lägger upp senare! Glad påsk på er!

RSS 2.0