patterned pants

De här mönstrade byxorna från HM fick jag med mig hem från Stockholm för någon vecka sedan. De var slut på varenda HM i hela cantrala Sthlm men i Kista Galleria fanns det flera par kvar av någon anledning så jag slog till direkt. Endast 199 kr.

 

Bild: LINA DI MODA


Dagen



Idag har jag traskat runt på stan med Anna, hon är flickvän till pappas kompis Niclas. De är här från Arvika och bor hos pappa under UFF. På dagarna dömer han fotboll UFF och pappa har utbildning så idag tog jag med henne på en guidad shoppingrunda i stan. I Arvika har de tydligen bara Kappahl, lindex och några fler butiker så hon verkade uppskatta Umeås shoppingutbud och inhandlade lite nytt. Tur som vi hade så började flera butiker med halva reapriset idag så det var verkligen rätt dag att gå på stan. Det var även marknad i stan, på hela gatan från rådhustorget till renmarkstorget stod det stånd uppställda som sålde allt från klockor till oliver.
Ikväll är det jobb som gäller till 23, sen börjar jag jobba igen 07 imorgon. Efter jag slutar imorgon åker vi direkt ut och tar färgan till Holmön där det är visfestival ihelgen. Visfestivalen kickar igång redan idag och vi har alltid varit där hela helgen men den här gången krockade det med jobb. Jenny följer också med oss ut och det ska bli jättekul att få visa henne ön från sin allra bästa sida. Jag är taggad på paaarty imorgon och hoppas verkligen att vi slipper reeegnet!


Ett kap



Fyndade den här ofodrade kavajen för 99 kr inne på Gina Tricot förra veckan. Den är tunn och sladdrig och passar utmärkt att dra på sig kyliga sommarkvällar eller en mulen dag på stan.


Beverly Hills



Min favoritsåpa Beverly Hills 90210 har börjat sändas på tv igen och ingen kan vara gladare än jag! Än en gång ska vi få följa med i intrigerna och dramatiken mellan Donna och Kelly och alla de andra i BH gänget. Wiihoo! Den här gången är det 4an som visar dubbla avsnitt varje vardag med start kl. 15.50.


Dagens



Byxor: HM
Linne: Dcate
Jeansskjorta: Åhlens
Skor: Lexington
Väska: Björn Borg


Rökt öring, mumma!



Min faster Ulla och hennes karl Morgan har varit uppe i Ammarnäs och fiskat i veckan och som alltid hade de fått massor av fisk. Så igår rökte vi öring hos pappa och det var himmelskt gott, pappas goda potatissallad som vi åt till går inte heller av för hackor. Vi satt ute och åt men när kl närmade sig 19 började vi småfrysa och gick in istället. Sen satt vi inne och surrade och drack vin till kl var över elva, det är alltid kul att träffa släktingarna från blekinge och det garanterar alltid många skratt! Ikväll är det jobb som gäller, Umeå fotbollsfestival har dragit igång och det innebär mycke gäster på hotellet, kul när det händer något!


Dagens


Tights: Zara
Topp: Ärvd
Kavaj: Stockholm LM
Sjal: HM
Väska: Björn Borg
Ballerinas: Indiska


something new



Vad passar bättre än lite spontanshopping på stan när vädret är grått och trist.. Den här kjolen från FRK i perfekt beige färg fick följa med mig hem igår.


topshop



Provade dom här skönheterna inne på topshop när vi var i sthlm senast. Ångrar lite att jag inte köpte dom men över 2000 kr kändes lite dyrt för ett par skor. Men himla fina är dom!


Dagens inspiration



Fint med ljusa bleka färger


Rosé

           

Lite bilder från igår kväll. Det vart först en heldag på stranden, kom ut till vitskärs redan vid 11 tiden. Var lite disigt och blåsigt först men sedan vände det och vart en riktig kanondag. Även Stefan, Britt-marie och Alex kom ut och vi låg och solade, läste tidningar och surrade till frammåt eftermiddagen. Vi åkte från Obbola efter 15 nångång, åkte på strömpilen och inhandlade lite mat och alkoholhaltig dryck. Väl hemma igen möttes vi av våran ostädade lägenhet som mer eller mindre förfaller under sommaren när man mest är ute och flänger hela tiden. Efter att ha damsugit. diskat, plockat undan, tagit en dusch och förberett grillmiddagen var det dags att öppna garderoben för att hitta något trevligt att ta på sig, men jag hittade precis ingenting som kändes bra. Slutade med irritation och opepp inför kvällen. Kom på sen att vi inte hade käkat någonting annat än frukost på hela dagen och att det förmodligen var lågt blodsocker som var boven i dramat. Slängde på mig min röda zara kavaj som har blivit lite av en "saver" när ingenting annat känns bra. Efter 19 dök Adam och Terese upp och rosévinet korkades upp, kände mig onykter redan efter ett halvt glas vin. Styrde upp en god grillmiddag, grillade bla zucchini, holloumi, tomater och lök, himla gott asså! Sedan vart det utgång på clubrosé där vi hade bord, beställde in mer rosé  och det vart en jäkla bra kväll helt enkelt. Vart snack om efterfest och vi var nära att falla för frestelsen men tog oss i kragen och raglade hemmåt istället, ändå visade kl 03.30 när vi slutligen kom hem. Tackade mitt goda förnuft när jag vaknade imorse utan en tillstymmelse av bakfylla! Har hunnit vara ute i Haddingen idag och kollat in Peter och Mona sjösätta sin båt för första gången. Nu är det jobb som gäller till 23 ikväll. Ha en bra lördagkväll!


big pony bag



Jag tycker att de här ralph lauren väskorna med "big pony" trycket är jäkligt snygga och fräscha. Den på första bilden har jag sneglat på ett tag men jag vet inte, det känns som en riktig sommarväska och nu när sommaren sakta men säkert börjar lida mot sitt slut vet jag inte om det är värt att lägga ut så mkt pengar på den.

 

De här herrväskorna i weekendbag stil är ju inte heller dumma, kanske ännu mer användbara.

Känns dock jobbigt att måsta beställa från USA


Monki



Snyggt från Monki. Dessa plagg ska jag hålla utkik efter till hösten. Gillar verkligen mockadetaljerna, tycker det är himla snyggt.




Tror allt att nspirationen är hämtad från detta plagg av Alexander Wang som var så hypat i våras.


Last night

Lite bilder från igår. Det vart först lite förfest hos Jessica i bågen, vi kom oss inte iväg förän vid 12 och då blev det först en sväng på Tc sedan Allstar. Mycket trevlig!










two gorgeous pieces



Dessa två skulle gärna få följa med mig ut och dansa ikväll. Klänning från Lindex och Clogs från Have2have.


tonight's gonna be a good night



Ikväll efter jag slutat jobba blir det utgång med bästa underbaraste Linda och Jessica. Har en känsla av det det blir en bra kväll ikväll.. snart!


polo



Totte har också hunnit med en del shopping under semestern. Den här pikétröjan från Polo Ralph Lauren är en personlig favorit, tycker den är riktigt fräsch.


tic tac


Härom dagen så gick min favorit guldklocka sönder. Den är verkligen välanvänd så jag är inte förvånad, har haft den på mig nästan dagligen i två års tid nu. Det är allltid tråkigt när saker man tycker om går sönder men nu är det alltså dags för mig att se mig om efter en ny klocka. Har varit sugen på en digital klocka ett tag nu och fastnade för den här från Frankie som jag tycker ser lite snyggt retro ut. Ska sova på saken sen får vi se om jag kanske slår till på den. 


Dagens X 5

Har ju varit lite dålig på att lägga upp "dagens" den senaste tiden. Så därför bjuder jag nu på en liten bildkavalkad


Shorts: Köpta på SOLO (märke oklart)
Linne: HM
Skor: Torpatoffeln


Kavaj: Zara
Linne: MQ
Tights: HM
Skor: Torpatoffeln
Väska: Secondhand


Shorts: HM
Tunika: Mango
Skor: Torpatoffeln
Tygpåse: Kii


Jag:
Jeansskjorta: Ginatricot
Byxor: HM
Ballerinas: Indiska

Totte:
Jeans: Tiger
Piké: Polo Ralph Lauren
Espadrillos: MQ


Byxor: HM
Topp: HM
Kofta: Veromoda
Ballerinas: Indiska
Bil: Lamborghini


Inhandlat

Tänkte visa upp lite av det jag shoppade i Sthlm. Köpte även basplagg, underkläder och så vart det en hel del köpt på Ikea. Men jag valde att lägga upp det jag tror ni tycker är roligast att se.

 
Hängselbyxor från HM


Tunika från Mango

Tröja från J.Lindeberg

Shortsdress från Mango

Skor från Dinsko

Pumps från Vagabond


slut på semester



Såå, då var semestern slut och jobb står återigen på agendan. Är mer än nöjd över veckorna som varit, mycket roligt har hunnits med och vädret har mestadels varit bra. Nackdelen med att ha tidig semester är väl att man inte har hunnit vara så mycket på stranden då det känns som att det börjar vara aktuellt först nu när vattnet blivit lite uppvärmt. Den här veckan har jag iaf hunnit med två svängar till badstranden, igår låg vi på Vitskärsudden och det var helt underbart skönt. Och än så länge är jag ledig ca 3 dagar i veckan så än finns det tid att njuta av den här sommaren.


ett andra skinn



Den hä koftan från Lindex genast försöka få tag på. Har fått dille på Nudefärgat, tycker det är så jäkla snyggt. Till den här koftan skulle jag ha svarta stuprör, vitt transparant linne och en ring eller ett armband med en stor turkos sten.

Den här koftan från Lindex ska jag genast försöka få tag på. Har fått dille på nudefärgat, tycker det är så jäkla snyggt. Till den här koftan skulle jag ha svarta stuprörsjeans, vitt transparant linne och en ring eller ett armband med en stor turkos sten och svarta höga pumps. Grrr..


Kvällens

En väldigt suddig bild från igårkväll, det här hade jag på mig


Kofta:HM
Kjol: HM
Tisha: Stockholm LM
Clutch: Indiska
Pumps: Vagabond
Halsband: Fashion against aids


Bad grillning och häggströms

Idag har vi varit och hälsat på Vicki i Nordmaling, badat i deras swimmingpool och grillat. Vi samåkte med Robin och Louise, åkte iväg vid 12 för vi hade sagt att vi skulle vara hos Vicki kring 13. Vi svängde såklart Häggströms som alltid när man är i de krokarna, och det slutade med att vi inte kom till Vicki förän kl 15. De hade rea på en massa fina grejer. Grabbarna fyndade acne jeans för 100 kr och själv fick jag med mig ett Fred Perry linne för 50 pix, inte helt fel!
Hade gärna lagt upp lite bilder från dagen med kameran vart tyvärr kvar hemma.


Här är iaf linnet jag köpte


Dagens




Tisha: Stockholm LM
Kofta: Veromoda
Shorts: French Connection


Minigolf

Kom hem kring 03 inatt så vi sov ut ordentligt imorse. Sedan har dagen spenderats med att packa upp väskor och shoppingpåsar. Det är skönt att vara hemma även fast vi haft en riktigt härlig vecka. I eftermiddags åkte ut till Haddingen, grillade och hade det mysigt. Jacqueline och Sebastian kom också ut så tog vi båten till ut till tavelsjön för en minigolfrunda, har inte spelat på något år nu så det gick väl lite si och så, men kul var det!

       


upd från kungsholmen



Sandhamn var helt underbart härligt, vi åt lunch på dykarbaren och lyckades se nästan alla profiler från tv programet "sandhamn" som har gått på kanal 5 hela våren. Det var "Gotland runt" så ön kryllade av folk och fina båtar. Nu sitter jag på hotellrummet på kungsholmen, har precis packat väskan som vart dubbelt så tung nu som den var när vi kom hit till Sthlm i måndags. Hehe.. mycket shopping har det blivit och förhoppningsvis blir det lite mer shopping idag innan vi åker hem till Umeå igen. Nu kommer snart de andra som varit och hämtat bilen som vi haft stående på Hanna och Mohammads restaurang i Gillbo. Vi hörs när jag kommit hem, då ska jag visa upp lite av vad som inhandlats under semestern. Take care!


Stockholm

Idag efter att vi ätit frukost hos Hanna så checkade vi in på Sergel Plaza, verkligen ett jättefint hotell och dessutom så ligger det mitt i centrum. Nu väntar vi besök på hotellrummet sen ska vi gå ner på stan och hitta någon trevlig restaurang att dinera på. Imorgon ska vi på en heldagsutflykt ut till båtmekkat Sandhamn.



Vi tog en paus från shoppingen och satte oss i nybroviken och satt och kollade båtar och drack lite cider och rosévin, mjumjum semester! :)







RSS 2.0